Nyår!

Imorgon, eller rättare sagt idag, är det dags att fira nyår! Jag kommer nog inte ha så mycket tid för varken uppdatering här eller finnas tillgänglig på annat vis på datorn, men jag har ju alltid mobilen på mig.
Först ska jag in till stan en sväng med Emilia och Veronica. Vi ska väl shoppa nåt kanske är det tänkt. Blir inte borta så länge, för sen måste jag hem och städa och förbereda lite. Några tjejor kommer nog hem till mig på kvällen så ska vi äta lite gott, och sen får vi hoppas att vi drar vidare till nån rolig fest.

Passar på att önska er alla ett riktigt gott nytt år!! :D

Maskinen!

Måste bara berätta om alla roliga kommentarer jag och Emilia fick på Hugos i helgen.

1: Stod och pratade med två äldre killar, efter ett tag frågar dom hur gamla vi va.. När vi sa 18 så blev dom jätte förvånade, för dom trodde typ att vi va 21. Det va ju ingen dålig kommentar, eller!?

2: Emilia och jag dansar, en kille kommer fram, "asså jag måste bara fråga, är ni lesbiska eller?" Haha. Jag typ dog av asgarv! Det kanske inte var en positiv kommentar precis, men roligt var det.

3: En annan kille kommer fram till mig och frågar om Emilia och jag är utländska, eller han sa typ, "ni är inte från Sverige va?" Haha. Utländsk!? njava.

Sen fick vi lite mer roliga kommentarer, men det orkar jag inte skriva här!
En riktigt rolig kväll var det hur som helst!

 



Dagarna passerar förbi..

Dagarna går verkligen fort, trots att jag inte har gjort så mycket varken igår eller idag. Men det är bara skönt att få va hemma och slappa lite nu efter julhelgen.
Det blev inget Stockholm idag.. Lite ledsen, men vi skulle ta det en annan dag tror jag! Annars får jag åka till Norrköping istället, för jag vill shoppa upp mina presentkort nu! :D

Nyårsafton närmar sig, och ingen vet vad som händer då fortfarande!?


so, whats up?

Jahopp. Inte mycket dator på sista tiden inte.

Har firat jul i Örebro, varit på Hotellet på juldagen, även firat Victoria lite, träffat lite släkt både igår och idag, var på Hugos när maskinen var där igår. Bra helg, men helt sjukt sleten nu känner jag. Blir att slappa hemma ikväll med nån bra film kanske. Slappa imorn också låter lockande.. På tisdag ska vi förmodligen åka till Stockholm, det blir nice.

bjuder på detta fin fina mobilkort som jag fick precis. Hugos.


God jul!

Lite dålig uppdatering såhär under julhögtiderna, men jag hoppas att ni alla haft en bra jul, så kommer lite mer uppdatering nån dag då jag har mer tid :)


Strålande jul

Imorgon gäller det, då är julafton äntligen här! Håller på att slå in dom sista julklapparna och jag har precis pyntat klart julgranen. Nu bjuds det på lite glögg och mandlar här hemma. Eller för min del blir det lite mer mandlar med glögg..

Förresten så blir det hotellet på juldagen. Veronica och jag fick dom sista biljetterna, så nu är det bestämt att vi ska dit! :)


dagens julklapp

Mamma är så söt så hon gör en paketkalender inför varje jul. Vi barn i familjen får öppna varannan dag och jag har fått lite saker som godis, örhängen, toffsar och smått och gott. Idag fick jag denna söta ring. Tack mor :)

 


Ge mig..

.. egypten tillbaka
.. bruna ben
.. långt hår
.. självlockigt hår


Sen kan ni tänka bort min fina pose och ansiktsuttryck..


Julshopping!

Igår blev det en sväng in till Norrköping tillsammans med Emilia och Hanna. Kände att det var dags att börja handla julklappar, eftersom jag inte hade köpt en enda innan igår. Blev väldigt många julklappar som följde med mig hem. Inte var det allt för billigt heller, men jag kände att jag hade råd och jag bara älskar att köpa julklappar, så ja, det fick kosta. Nu är jag nästan helt klar med julklapparna i alla fall, ska köpa nåt litet mer till pappa men annars så!

När vi kom hem från stan blev det att hänga med lite fler folk och vi kollade bland annat nån konstig, men bra film som jag inte kommer ihåg namnet på..
Var nyss i centrum med Veronica och tänkte köpa biljett till hotellet på juldagen, men dom var typ slut.. Om vi ska ha nån chans att få biljetter måste vi vara vid pressbyrån imorn kl 6 på morgonen... roliga..


18års festen i bilder










helgen

usch är så seg. orkar inte skriva.
men "kort" sammanfattning över helgen kanske...

Fredag: Börjar med träff i aulan med revygänget kl 06.45. Jätte pigg och glad. Sminkade iordning oss och gjorde klart för föreställningarna. Först en kl 8.00 och sen en kl 10.00. Dom gick fin fint, och det va lite sorgligt när det va slut.
Vi alla fick en ros och en biobiljett, och när vi va helt klara gick alla och käkade på kristallen. Mums. Har massa bilder från revyn, så ni får väl hålla utkik.

På kvällen var det dags att tagga till skolfest. Började hemma hos Veronica med lite tjejer, sen drog vi till hotellet och hängde där uppe vid baren innan kl blev 10. Blev ju gratis då, så det kändes värt. När klockan slagit 10 gick vi ner och dansade loss på dansgolvet som då var helt tomt. Kul kul! Kvällen var helt enkelt bra!

Lördag: Går upp skapligt och så drog Sara och jag upp till Aluceum kl 13.00 för att fixa med innebandyn. Matchen började halv 3 och matchen slutade lika. Spännande match ändå. Fixade iordning efter och skyndade mig hem sen för att hinna äta och göra mig iordning för fest.

Tog bussen kl 7 in till stan och sen åkte jag hem till Linnea på lite 18års fest. Va ett tjejgäng hemma hos henne och vi körde singstar och åt marängschwiss (skit i stavning). Höhö. Fortsatte kvällen inne på Hugos, och det var riktigt kul! Fick skjuts hem sen som man tackar för!

Söndag:
Idag var det julmarknad som gällde. Fresh me up befann sig i finspångs centrum från 12 till 15.30 ca. Sålde några produkter, men nu ska vi satsa på hemsidan, så håll er uppdaterade! Kom hem kall som en isbit och la mig i ett varmt bad. Underbart! Nu sitter jag här och så får jag se lite vad kvällen bjuder på.

Kort sammanfattning, jomen visst....

Julrevyn 09

Läs denna artikel :)

Julrevy!

Det är vad dagarna består av den här veckan! :)
Smet ifrån imorse för att skriva ett prov i Redovisning & beskattnig, men sen va det revy som gällde ända till kl 4. Imorgon blir det att öva stenhårt hela dagen, och på kvällen är det premiär för allmänheten. 40 kr är inträdet, men det är det riktigt värt! Så kom alla :)

My new shoes!

Oj va glad jag blev när jag kom hem och satte på mig dessa snyggingar ifrån H&M.
Dom satt riktigt bra, liite höga dock, (12cm) men men.. Jag ska nog överleva :)

 


Julstämning


Revymöten och julmarknader

Gick till Petter kl 5 igår och var där ända till kl 11 eller nåt. Tog ett bra tag att baka allt det där goda.. Men sålt blev det, på marknaden i stan idag alltså! Hann med en timmas revymöte innan jag åkte iväg med folket till stan, mer om marknaden kan ni läsa på blogg.freshmeup!

Så fort jag kom hem blev det att käka, eftersom jag inte hade ätit nåt på hela dagen.. Så fort jag ätit klart gick jag till Aluceum för att jobba på matchen. Finspång förlorade, men det var riktigt spännande på slutet!

Inga lektioner i veckan, vilket är skpligt skönt.
Ska istället gå från 8 - 4 varje dag nu, och träna på revyn! gött.






jag har visst nån ny grej att försöka bli så ful som möjligt på foton.....


P-p-p-party!

Lite överrraskningsfest i Åby igår! Jonas fyllde 18 år så hans mamma hade bjudit hem lite folk. Blev taccos först, sen lite guitar hero och andra sällskapsspel. Och ja, killarna där måste ha varit lite gay, dom kunde ju alla svaren på tjejfrågorna.... Hmm :) Och förresten, tack för skjutsen hem du!

Idag blev det att gå upp tidigt för att åka till skolan. Ja, jag skrev rätt! Skolan på en lördag liksom .. Ne men va revymöte typ. Så vi körde igenom lite nummer och sådär. Va riktigt kul! och vi fick mat från Perfekt, gratis. Inte helt fel.

Snart ska jag upp till Petter i muminhuset.
Vi ska baka, för imorn hittar ni oss i Linden på julmarknaden. Kom dit vettja!

H&M



lite utav det jag beställde hem från H&M


No stress..

..eller?

Som jag skrivit tidigare har jag sjukt mycket på gång just nu.. Känner att jag måste ta vara på mina stunder här hemma och se till att jag får andas ut.

Idag försov jag mig, vaknade halv 8 och jag som hade tänkt komma lite tidigare till skolan eftersom jag skulle ha nationella. Kom fram 5 över 8, snabb var jag!
Efter det gick jag till Nyhem en sväng medans jag väntade på Veronica som skulle komma in och ta en fika med mig. Men hon va sjuk, så det fick bli körskolan istället. Klarade ett utav testen på datorn, så jag kände mig nöjd!
Kl 3 var det revymöte, och vi va ca 4 pers, eftersom samhällarna var till Stockholm idag.
Direkt efter jag kommit hem från skolan traskade jag hem till Alisa. Vi testade lite utav de kläder vi fått hem från H&M och skickade tillbaka det som inte passade. När jag kom hem sen igen åt jag innan pappa och jag gav oss ut för att övningsköra lite. Gick helt ok.
Kl 7 var det korpengympa och nu sitter jag här. Vilken dag. Mycket fläng hit och dit..
Jag behöver komma bort.....


I'm a survivor

Huvudverk har börjat bli en vana, då jag haft det nästan konstant sedan några veckor tillbaka. Inget roligt, men jag överlever! Hade revymöte idag efter skolan, som vanligt en onsdagseftermiddag. Nu börjar det närma sig, och vi ska tydligen träffas både lördag och söndag för att fixa lite mer med det. Jag kan dock inte vara med på söndagen eftersom vi ska stå på marknaden i Norrköping då. Kom dit vettja! Nästa vecka slipper vi ALLA vanliga lektioner och ska istället hänga inne i aulan varje dag för att öva. Hoppas att det blir bra :)

Här kommer två bilder från i söndags. Elin fyllde nämligen 18 år då, så vi var hemma hos henne på lite födelsedagsfika! Idag däremot är det Annes dag. Grattis på dig :)



När tiden inte räcker till..

Har kommit fram till att jag har sjukt mycket på gång i mitt liv just nu. Sitter här med min kalender och försöker trycka in allt som ska fixas. Helt fullt med saker de här veckorna innan jullovet. Längtar tills lovet asså! Helt sjukt mycket!

Lite utav det som ska göras är följande:
Sv Nationella, Korpengympa, Överraskningsfest (som jag inte får skriva om..), Sjukgymnastik, Shoppa julklappar, Baka inför julmarknad, Sälja på julmarknad i Norrköping, Revymöten och mycket träning inför julrevyn, Plugga inför R&B-prov, Övningsköra, Framträda på julrevy inför allmänheten, och inför skolan, Plugga körteori, Skolfest (?), Jobba på innebandymatchen, 18-års fest i stan, Julmarknad i Finspång..

Listan kan göras lång... Ja, mycket på en och samma gång.. Vad ska jag ta mig till!? Kan inte nån bara ta med mig bort till ett varmt land där jag kan få andas ut!? :)

,


Sjukgymnastik och matematik

..det är vad min dag har bestått av!
Gick helt okej på gymmet, som vanligt ;) Hehe.. Pluggat nästan hela dagen annars.. Känner att inte så mycket sitter ändå.. Men nu blir det ett varmt bad, (håller på att frysa ihjäl här hemma..) Och sen måste jag sova. Kommer inte orka upp imorn. Blä!


18års fest

Igår bjöds det på lite party här hemma, som jag redan nämnt i inlägget nedan.. Kom en hel del folk och jag hade en riktigt trevlig kväll. Vad tyckte ni andra som va här? Haha. Orkar inte berätta om hela kvällen, utan här får ni lite bilder. Mer bilder kan dyka upp på min bilddagbok.

 

 








tummen upp!

lördagskväll

Seg är jag. Så kan det vara. Gott med glass igårkväll. Nu är Åre resan nästan klar i alla fall. Blir nog kul. Sportlovet, ett tag kvar.. Menmen.. Nu blir det att städa och fixa lite. Ikväll kommer lite folk till mig. 18 års fest i efterskott, jotack! Blir väl nice får man hoppas. Puss


Bara för dig...

Vet att du älskar min blogg! :)

Yes I am!

I'm a hiphopper, yes i am!

Sitter just nu och fnissar hemma hos Emilia med henne och Sara. Snart ska vi iväg och fnissa ännu lite mer. Imorn blire lite party, taggar med lite bra musik sådär :)


Dubbeln!

Kom på att jag inte skrivit något om kvällen på hotellet. Finns nog inte så mycket att säga..
Va en helt galen kväll i alla fall! Men visst va det roligt, eller!?
Söta tjejer har jag och en annan söt vän. Tack för att ni finns :)

Bild från Veronicas lägenhet innan vi drog vidare..


Stockholm

Just hemkommen från Saco-mässan i Stockholm. Vi åkte redan halv 8 imorse, och var framme kl 10. Gick och lyssnade på lite olika seminarier det ena bättre än det andra. Plockade på mig lite brochyrer också plus en heliumballong också såklart! Blev lite roligt i bussen när vi andades in heliumet och spelade in lite filmer. Haha!

Jag önskar att jag kunde tala om för er alla vad jag planerar att göra med framtiden nu efter det här, men det kan jag tyvärr inte. Frågan är om jag någonsin kommer kunna bestämma mig...


God blessed the broken road, that led me streight to you

Fin låt:  Rascal Flatts – Bless The Broken Road

Studentmässa

Imorgon bär det av till Stockholm med alla 3or på Bergska. Plus massa andra 3or runt om i Sverige.. Vi ska hänga studentmässa, där man kan gå på olika seminarier eller bara kolla runt lite efter utbildningar med mera. Spännande. Får se om man kommer hem och äntligen vet vad man vill bli efter det sen kanske. Eftersom jag inte alls vet det just nu..
Vad har ni för planer för framtiden? :)


Önskelista1

Här kommer en önskelista på lite smått och gott ifrån H&M:


Såja!

Och med Alisas inlägg är min blogg åter igång igen! :)

Jag älskar när man kan glädjas av små saker, som idag när jag gick hem från skolan, kollade upp på himmeln och den va så vacker. Då blir jag glad.
Sen att jag satt och skratta under halva matte lektionen, åt ingenting, är ju också lite härligt. Haha. Måste ha vart nåt konstigt i den där sprutan assåå.. Passar förresten på att skriva ett inlägg nu medans armen hänger med någorlunda i alla fall.. Känner att den ger upp snart. Men sprutan va inte så jätte farlig..
Va inte jätte taggad på att ta sprutan först, och jag tyckte att det kändes mest onödigt, men jag tog den inte för min egna skull, utan va mest för att jag tänker på andra. Lite synd om dom som inte får ta sprutan om jag blir sjuk och sen smittar dom..

Så där. Det var mina tankar för just nu. vi hörs lite senare :)


Va riktigt kallt ute, så kunde inte stanna och ta så jätte många och fina kort..


ALISA HÄR!

cha cha bloggeeen!

nejdå, men hey. magda suger ju på att blogga. usch och skäms på henne. så nu tar jag (coola alisa) en uppdatering här. magda mår iallafall bra. för alla som undrar. tror jag. hon ser ut att må bra. lite orolig för sprutan bara tror jag. själv ska jag nog skita i den. passar inte ritkigt mina principer. dock är jag osäker. ae, vet inte. skitsamma. annars då? vi har uf just nu. magda hänger h&m's hemsida och gör kollage på allt hon vill ha, petter sitter tyst och ser fundersam ut och hänk spelar facebook-spel som vanligt. en helt vanlig dag i skolan med uf-gänget. härrrligt. men nu skriver jag massssor. 


puss och kram från mig och mägds!


RSS 2.0