31/1 - Skolferre på Nice.

Igår var det skolfest minsann.
Vi var hemma hos Jerry först och åt pizza som planerat. Riktigt gott och riktigt trevligt var det att hänga med bara tjejerna! Massvis med kort togs under kvällen och jag kommer nog slänga ut några bilder så fort jag får tillbaka kameran.. Jag lämnade den i lägenheten, så får väl gå dit och hämta den nångång idag. Måste bara få svar av Anne först...

Efter några timmar med pizza, dans, skvaller, musik, sminkning, skratt, och allt det där, så gick Marielle jag Veronica och Hajdi upp till ffk stugan. tänkte kolla läget där. Killarna i klassen var där typ, och massa annat folk som jag nog inte kände så mycket.. Va nog inte där så länge för sen ringde vi taxi och åkte ner till centrum.

Inne på Nice var det ganska nice. Haha.
eller helt okej iaf.. Musiken dög.. och det är ju alltid lika kul att dansa :D

Idag blir det en slappar dag. Matilda kommer hit ett tag, vi ska öva på en sak.. och sen får jag se om jag orkar plugga nåt med.. skulle vara bra!

29/1 - Konstiga drömmar..


Drömmen jag drömde inatt var både lite smått mysig men också väldigt obehaglig.. Tror att det handla om skolfesten kanske, men jag tänker inte berätta vad som hände eller vilka som va med. Har haft den drömmen i mitt huvud hela dagen.. Jaja..

För tillfället sitter jag och lyssnar på musik och försöker tagga till imorn kväll. Blir nog pizza med tjejerna först och sen Nice kanske.. tror det va!?

Korpengympa snart :) riktigt trevligt.

28/1 - Fika på p2 är aldrig fel..

Skoldag som vanligt, lika "roligt" som vanligt..
Men efter skolan gick jag med Ellen och Emilia till sminkshoppen. De skulle köpa present åt en i deras klass som fyller år. Det var tredje gången denna vecka jag var förbi sminkshoppen, men denna gång köpte jag faktist inget!
Efter det följde jag med till p2. Det var bara Emilia som fika, eller jag köpte en varmchoklad, vilket jag behövde då jag hade lite ont i magen..
Det är alltid lika trevligt att sitta och fika på p2! mysigt liksom. Jag tog faktist upp mina franska böcker också och tänkte vara duktig och plugga lite.. blev inte så jätte mycket plugg, men kollade på det lite i alla fall :)

Tror inte att det händer så mycket mer idag.. ska väl ta mig en dusch snart.. men jag är typ dyngseg.


27/1 - helgens fynd!


endast 30 kr, Cubus!

27/1 - Manifestation!?

Idag kl 1 nån gång så gick vi tåg ner till bergslagstorget. Vi manifesterade, eller vad det heter.. Haha.. Jag tycker faktist att det är viktigt at vi minns vad som hände för så där många år sen som det var sen då det hände.. oj, va virrigt det lät.. Jaja..

Veronica följde med mig hem. Vi fjantade oss massor och sjöng och spelade massa musik! riktigt nice.

Föresten, Nice på fredag.. värt att gå?

26/1 - Mie bus mus

Hahah. Var bara tvungen att visa er Amandas och min fin fina serie som heter Mie bus mus (på bilden står det mus bus, men så ska det inte vara ..) Visst är den söt!?
Kan visa hela serien sen nån dag.

Vi har inte så mycket bättre för oss under Ullas geografilektioner...

26/1 - GRATTIS pappsen!

Hipp hipp hurra!
Håkan är nu mera 45(?) haha. jag vet faktist inte.. har tappat räkningen lite..
Men grattis i vilket fall :)

Efter skolan idag gick jag, Elin och Anne och fikade på p2. Eller jag köpte inget fika där, utan jag fikade ist en chokladboll som var inköpt från Bergskaskolan.. men Anne och Elin köpte p2s erbjudande för dagen, en brownie med läsk för 30 kr! (de sparade 4 kr...) Dom har olika erbjudanden där varje dag nu i veckan. Riktigt nice.

Fikade här hemma igen när jag kom hem, och snart ska pappa få sina fin fina presenter som jag inhandlat!


25/1 - nöjd efter träningen..

Oj va härligt det kändes att träna och vad glad jag blev när Amanda erbjöd mig skjuts dit. Jag var jätte nervös innan och trodde att jag skulle få sådär jätteont i skuldran igen, som jag brukar få.. Men ikväll kunde jag köra på för fullt utan att känna av det det minsta! Glad blev jag..
Förra träningen, i torsdags, kunde jag typ inte köra alls pga min skuldra.. Vet inte vad problemet är än, och jag ska nog åka till sjukhuset och kolla upp det snart .. Tycker bara att det är lite jobbigt att snacka med läkare.. Jag kan inte förklara riktigt hur jag känner och dom fattar säkert inte.. Jaja, värt ett försök!

25/1 - shopping och träning?

Kom hem från stan för en timma sen.
Var där med Veronica och skulle mest hjälpa henne med shoppingen, för jag hade typ inga pengar. Jag hade inte riktigt råd att köpa nåt åt mig själv.. Det ända jag skulle köpa var present åt pappa som fyller år imorn.

Kom hem med en t-shirt åt pappa, en ögonfransböjare och två t-shirtar åt mig själv. Jag som inte skulle köpa nåt åt mig... Men dom två fick jag för samanlagt 80 kr, så det var ju inte så farligt!

Vi trodde att affärerna öppnade kl 11, men dom skulle inte öppna förens kl 12, så under tiden tog vi massvis med kort. Dom kanske dyker upp på min bilddagbok senare..



Nu får vi se om jag kan lyckas få skjuts till Nyhem på nåt sett.. Vill ju träna så gärna!

25/1 - GRATTIS syster!

Grattis säger vi till Hilda på 19 års dagen.
jag kan inte fatta hur fort tiden går.. jag är snart 18.. och du är liksom 20 om ett år!

24/1 - Fika hos farmor i bilder


"fyllebarnen" -enligt Farmor

Syster

Pappa

Presenter                                           fika

Tårta

en fundersam(?) Magda och en faster Lena

mums.....

24/1 - Fika hos farmor

Kom hem från farmor precis. bilder kommer
Lilla farmor har opererat höften för nån dag sen.. tycker synd om henne, men hoppas att hon blir bättre nu!
Vi firade syster och pappa lite. Hilda fyller ju imorn och pappa på måndag, så faster med man kom också dit på lite fika. 
Jag kände mig så seg så jag stannade inte så länge.. Men nu känner jag att jag kommer bli uttråkad ikväll om jag bara ska sitta här hemma..

Får se om det händer nåt..

24/1 - 00.39

Kom hem för en stund sen.
Blev häng med Anne och Agnes i lägenheten. Chips med dipp och kladdkaka åts och så kollade vi på Lets dance som sagt! Vi blev lite oroliga dock när vi, eller rättare sagt Anne, trodde att hon förstört hela tvn.. eller åtminstonde kanal 4, men det var själva kanalen det var fel på. Funkade kanal 4 för någon av er?
Efter ett tag kom det igång igen, men då hade vi ju missat BB. Lite synd.. Blev ju hon som åkte ut också.. Kanske var för att ingen kunde se hennes framträdande och då inte röstade på henne!? Jag tyckte ändå att det var hennes tur att lämna lets dance, även fast att det kommer va lite tomt utan henne :P

Blev jätte trött och seg framåt små timmarna, men sen när jag va tvungen att gå hem, vilket är vääldigt långt, så blev jag pigg igen.. Där är anledningen till att jag sitter här.. Men ska väl ta och sova strax!



Jerry hade en cool kapsyl-öppnar-ring! den gjorde dock lite ont...

23/1 - Billiga nagellack..

Gick en sväng förbi Sminkshoppen, efter skolan, tillsammans med Agnes, Anne och Veronica. Vi hittade fin fina nagelack för endast 20 kr. Jag köpte mig två st.. och så passade jag på att köpa 2st brun-utan-sol-servetter.. Kan vara kul att ha nån gång kanske!



Ikväll blir det nog Let's dance hemma i Jerrys lägenhet med lite tjejor. Ska nog laga mat tillsammans också, och om jag är riktigt snäll så kanske jag tar med mig en kladdkaka och bjuder tjejerna på! Sånt som märks..

22/1 - Kladdkaka och korpengympa..

Skoldag som vanligt. Försov mig, och den här gången får jag skriva igen..
Inte bra Magda! får bli en förbättring på den fronten..
Kanske inte lägga mig så sent på kvällarna!?

Gick hem tillsammans med Petter, Henka och Alisa.
Petter och Henka följde med mig hem så gjorde vi kladdkaka. Vi blev så sugna på det så då blev det så! Riktigt gott och nu är min mage proppfull!
Ska bli skönt att träna ikväll.. Träna bort det onyttiga jag åt. Känns lite som att jag kommer få håll bara ...

21/1 - Idre, backar?

Lite kul idag när jag gick hem från skolan tillsammans med Petter och Veronica. Vi snackade om vad man ska göra på sportlovet och jag funderade lite på om man ska dra på nåt sportlovsläger och så sa jag att Petter kunde hänga med till Idre.
P - Jaha, men visst :D när är det?
M - På sportlovet..
P - ajusste.. Men vad gör man där då?
M - Man brukar väl gå upp tidigt på morgonen så att man har mycket tid i backarna....
P - Backarna? Vart ligger Idre?
M - Asså, man åker ju skidor där!?
P - Jahaa. Då förstår jag!
Haha, smart Petter!


Förövrigt känner jag mig ganska tjock för tillfället..

Kan inte komma bort från mitt sockerberoende.

Var duktig under jul och efter jul, då jag för den mesta delen var sjuk, och jag åt knappast nåt onyttigt.. Men nu har jag kommit in i en ond cirkel igen så jag känner suget hela tiden..

Får se upp så att jag inte ser gravid ut ;)








Ja, jag spänner ut magen och putar den lite extra mycket framåt....



20/1 - Hejdå chokladkalendern!

Här sitter jag och slänger i mig de sista chokladbitarna från kalendern..
Kom på att jag bara ätit 7 bitar från den så blir mycket choklad nu!
Ska träna ikväll, så det gör inget att jag är lite fet ;)

Idag var det skola, igen, och jag försov mig, igen.. elr ne, inte igen egentligen.. jag har inte försovit mig på ett bra tag nu.. Men hursom helst så försov jag mig imorse. Skulle träffas i aulan idag kl 8 för att lyssna på info om körskolan och det där, och jag vaknade inte förens halv 9 så jag fick skita i den informationen!
Jaja.

Nu blir det mer choklad så drar jag iväg och tränar vid 7.

19/1 - SlapparMaggan!

Idag är det en typisk slappar dag!
Tränade igår iallafall, så jag behöver inte känna mig slö..
Och jag lagade mat idag när jag kom hem också,
så nåt vettigt kan man väl säga att jag har gjort..
men nu tycker jag att jag borde få chilla lite.. Är riktigt seg!


Jag hade skit lång rast idag.. så blev att rita av petter. Vackert!?

17/1 - Shoppingrunda i Norrköping!


Allt detta tillsammans gick på 500lappen ca!

17/1 - Busy weekend 2

På lördagen åkte jag in till stan för att träffa Matilda och Linnea. Först gick vi på stan ett tag, kommer bilder på det inköpta senare.. Sen åkte vi hem till Linnea och käkade lite taccos.
Kl halv 10 drog vi in till kulturkammaren för att kolla in Rockkarusellen. Det var trevligt. Träffade lite folk som vi hälsa på och kollade på alla möjliga sorters band.
Greyhound quartet, killarna från Hagagymnasiet var grymt duktiga.. och när dom spelat klart så kände vi oss nöjda och åkte hem till Linnea igen.
Blev att vi la oss ganska sent, men vi tog oss en rejäl sovmorgon. Jag lämnade tjejerna kl 1 och sen idag har jag bara slappat.

Magdalena, Linnea, Matilda

Nu kommer Marielle snart och hämtar upp mig, så ska vi på Korpengympa!

16/1 - Busy weekend

Har inte haft tid för bloggen i helgen..

I fredags var det innebandymatch som gällde. Emilia och jag fick sköta musiken och det där. Lite jobbigt när vi bara va två st.. Det är skönast om man är åtminstonde 3 pers, men det gick hyfsat.. förutom att vi inte riktigt hann med första målet som finspång gjorde efter 3 sek..
Vi höll på för fullt att rapportera att matchen börjat, på hemsidan, och hann inte riktigt reagera på att de gjorde ett mål. Vi chansade på vad tiden var vid målet och skrev in 5 sek. I pausen kom pappa och rättade till felet, det hade ju bara gått 3 sek, vilket betydde att finspång slog rekord i mål på kortast tid. Bra gjort!
Finspång förlorade efter förlängning, men det var en riktigt spännande match!

Efter matchen gick jag och Emilia hem till Findus och körde lite Rock band med killarna. Jag somnade i soffan men kl 2-3 nångång var jag hemma i min egna säng för att sova.

15/1 - mina rutor ska fram!

Blev att fira mitt mvg på Babylon visst. men det är ju aldrig fel!
Nu har jag större anledning att gå på Korpengympan idag..
Mina magrutor ska fram igen.. Haha. nja..
men träna är vad jag behöver!


inspirerade av korpens aerobics!?


15/1 - Jag är glad!

MVG MVG MVG!
Okej.. jag menar inte att skryta, men jag måste bara skriva av mig..
Har Info&layout lektion just nu och var precis ute och hade betygsnack med min lärare.
Tack för MVGet Magnus!

Blir att fira med.. hm, 100 sidor engelska och träning på korpen....
Jag får nog allt fira det nån annan dag!

14/1 - Biologi

Pluggar till Biologiprovet som jag ska ha imorn på mitt hål. Eller nu ljuger jag ifs lite.. pluggar ju inte precis just nu..
Skit också! ska alltid hamna framför datorn.. Men den här gången skyller jag på Marielle, hon behövde lite hjälp med sin blogg, så då var jag tvungen att logga in.. Hehe..

Men ska fortsätta med mitt Meios och Mitos och allt vad det nu heter! :)

13/1 - 7 års olycka!

Pappa är sjuk här hemma och bad mig gå till Netto och köpa lite godis och sånt åt honom, vilket jag gick med på att göra. Drog med mig Veronica så att jag slapp gå själv. Packade ner godispåsen, ostbågarna, vindruvorna och popcornsförpackningarna i en sån här liten plast påse, orkade inte köpa en stor..
Och gissa vad som händer!? jo mitt på vägen går den där påsen sönder och allt åker ut. Resten av vägen hem får jag liksom bära allt i hela min famn..

Kan det här ha något med att jag tappade en spegel i golvet förra veckan att göra? hmm..


13/1 - Fixar med designen

Som ni kanske vet så blir jag aldrig riktigt nöjd,
men nu får det se ut såhär för ett tag :)

lyssna på musik samtidigt som ni läser inläggen !

13/1 - 20:e dag knut?

..nu dansas julen ut!

Eller, inte riktigt än va!?
Vi tänker nog spara våran gran tills i helgen i allafall.
Pappa gav ju trots allt 400kr för den förbaskade julgranen.

Idag blir det att plugga biologi tror jag..
Nu har jag äntligen fått reda på när provet ska bli av,
och det är inte fören på torsdag,
så jag har imorn på mig att plugga också, vilket behövs!

12/1 - alldeles för trött..

.. för att orka skriva inlägg

11/1 - Dagens händelse

Imorse vaknade jag halv tolv och märkte att min mobil var borta. Jag låg fortfarande i sängen och var liksom bara lite halvvaken när jag drabbades av en panikkänsla och gick upp och började leta efter den..
Sen kom jag på att Hilda hade lånat den igår kväll, så jag sprang upp till hennes rum och tog den, fortfarande var jag bara halvvaken. Sen gick jag ner igen och gick på toa, så då lämnade jag mobilen där inne.
Jag gick och la mig igen och när jag vaknade upp lite senare så hade jag glömt bort alltihop. Jag fick panik igen för att jag inte hittade mobilen så då flög jag upp ur sängen fort som bara den! och då svartnade det för ögonen, sådär som det brukar bli ibland, och så var jag borta i några sekunder.
När jag sen vaknar upp så ligger jag på mitt golv med skrivbordsstolen över mig. Hade hamnat på nåt konstigt sätt, så ena benet låg under stolen och jag kunde inte lyfta bort den, så då fick jag ropa på Hilda så att hon fick komma och hjälpa mig loss.

Så!, där fick ni anledningen till varför jag har så ont i huvudet idag, jag slog alltså i huvudet i elementet när jag svimmade.....igen..

11/1 - Uppmuntrande musik..

..det är vad jag behöver just nu


10/1 - Twilight,

Såg den filmen idag som sagt! Var där tillsammans med Sara, Emilia, Marielle, Hanna och hennes kompis. Den var faktist Bra! Riktigt bra. Och som Elin kommenterade, han blev hetare ju längre filmen gick..
Värt att se den för alla er som inte gjort det än!


Puss på den!

9/1 - twilight, bra?

Idag har jag nog inte haft feber, har inte tagit tempen dock, men känner mig inte febrig riktigt.. Magen har haft sina spratt idag med, och det kändes bra att va hemma från skolan och vila upp mig.

Imorn blir det nog bio med Emilia, Sara och kanske nån mer. Twilight tror jag att det blir.. har ju inte sett den än. Bra?


9/1 - host host, i'm sick..

buu, you whore.

Yeah that sucks dont it?


8/1 - Dagens impulsköp!

Gick hem från skolan tillsammans med Marielle och Emilia,
och eftersom att det är rea på kläder inne på Nuggets så gick vi förbi där en sväng.
Kunde inte låta bli att köpa dessa Björn Borg trosor,
de kostade trots allt bara 170:- för 2 par! (som tidigare kostade 350:-)


8/1 - Paniken börjar släppa..

Nu sitter jag i skolan, har haft rast i 45 minuter och ska ha det ända till lunchen öppnar, vilket är om ytterligare en timma.
Hajdi kom och berättade att engelskaboken inte ska vara utläst fören nästa fredag, så då behöver jag inte ha panik över att jag har 100 sidor kvar att läsa och att den ska va klar imorn, som jag trott. Sitter och pluggar lite biologi, och nu är det det enda jag behöver bry mig om idag, SKÖNT!

7/1 - panik i mitt huvud..

Okej, för er som inte redan visste det så börjar skolan imorn..
Jag har som sagt inte pluggat typ ett endaste dugg på lovet vilket jag ångrar lite nu.

På fredag ska jag ha läst ut min engelskabok, jag är på sid 50, Plus att jag ska ha ett biologi prov då, vilket jag inte kollat på över huvud taget. Historia uppsatsen har jag inte skrivit nåt mer på heller, och den ska väl va klar typ imorn!? Får nog göra klart den i helgen..

Usch, jag känner mig inte så skolsugen..

7/1 - Finbesök i Finspång

Julia kom hem till mig idag. Vilken tjej, offrar sig och åker till denna "mys"stad bara för att få träffa mig. Det var riktigt trevligt! Har inte träffat henne på år.. känns det som..
Vi hängde mest.. Fixade lite med både hennes och min blogg. Julias blogg! 
Sen så käkade vi lite mat ifrån Babylon med.. Plus att vi fikade en del.
Vi skrev ett mail till vår gammla musiklärare också, och klaga på att vi inte fått skivan med våra egna låtar som vi gjorde på högstadiet.. Hoppas att jag får ett svar snarast.. blir lite småarg annars! Det har ju trots allt gått nästan 2 år nu..

Vi hann ta lite kort innan bussen kom fram.. here it comes ;)




6/1 - Top model!

Fick precis reda på att Top model säsong 11 börjar idag kl 20.00 på 3an.
Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll..
Kanske är lite nördigt men jag har typ följt varenda säsong!


6/1 - "I hate this part right here"


5/1 - sommar, ja tack!

sitter här ensam i mitt hus, men snart kanske det dyker upp två filurer..
hm, jag får helt enkelt vänta och se!

kollar på, inte allt för vackra, sommarbilder.
åh vad jag längtar!
 
ser ut som en trög blondin, ganska härligt!

5/1 - Lov inklusive plugg!

Har nu börjat läsa i min engelskabok som ska vara utläst när skolan börjar (=torsdag). Är redan på sida 40 vilket jag är nöjd över att vara, då det oftast tar flera månader för mig att läsa ut en bok..
Ska skriva lite på min historiauppsats nu, som jag inte heller har börjat med och som också ska va klar när skolan börjar...
Efter det blir det väl att plugga biologi, eftersom att jag ska ha prov dagen efter vi börjat skolan (=fredag).
Jag säger bara, Lycka till!

Usch, hur kan dom behandla oss på det här sättet. Plugg på lovet!? :/


4/1 - min dag i vinterlandet..

Dagen spenderades ute i Sonstorps skogar hemma hos Daniel.
Först gick vi en promenad ute på sjön, och lite senare på dagen va vi ute på sjön igen.. Denna gång var det fyrhjuling som gällde! Tim och några fler va där, så vi lånade hans lite :) Det var kul och kallt..


pusspuss / m


3/1 - varm och nöjd..

Var på soloteket förut. Är ensam hemma och så hade jag inget vettigt för mig, så då åkte jag dit och solade en liten kortis.. blev dock inte så jättebrun, men det va varmt och skönt!

Ikväll kommer några folk hit, singstar kanske!? det blir trevligt.

Puss!

2/1 - Äntligen, my girl is home!

Hihih.
Nu blev jag glad
Plingade till på mobilen precis,
det var ett sms från Veronica
Hon är äntligen tillbaka i Sverige.
We've missed you!
i alla fall jag..
Det känns såhär lagom tills hon kommer hem.
Hon behövs,
för hon lyckas,
nästan alltid,
ge mig ett leende på läpparna :)

PUSS!

2/1 - hej - kom - och - hjälp

Haha. om ni inte redan märkt det så blev det visst så att jag gjorde om min blogg.. Det var inte riktigt med flit, men nu kan jag inte ändra tillbaka, så det får se ut så här nu :)

Jag tar gärna emot hjälp om bloggdesign!

puss.

2/1 - Burr!

Det måste vara minst 10 minus grader utomhus idag. Var ute på promenad med Sara och vovvarna förut.. när jag kom in kunde jag inte känna mina tår..
Doris är så söt! men jag fick inte hålla i hennes koppel, för då busade vi bara.. Sara tog över och jag fick hålla i Sally ist.. hon var lite lugnare med mig :)

Får se om det händer nåt ikväll.. jag vill inte sitta hemma.
Imorn blir det att hänga med lite folk i alla fall, hoppas jag! Har inte träffat tjejerna på hela lovet typ.. Längtar!

Puss.


1/1 - slapp dag!

Ja, här vid datorn sitter jag nu. Har inte gjort mycket annat idag.. Förkylningen vägrar att försvinna och det tar på mina krafter. Räknar med att vara frisk i helgen iallafall och träffa lite folk, det skulle va trevligt :)

hittade en gammal goding
Puss

01/01 - Gott nytt år!

Gott nytt år allesammans,

vi får hoppas på att 2009 blir minst lika bra,
elr till och med bättre än år 2008!



Kom hem precis ifrån
nyårsfirandet i Viggestorp.

Var hemma hos Diaferias
med kusinerna och lite folk.
Det var trevligt!

Kommer dyka upp lite bilder från kvällen så småningom,
på min bilddagbok möjligtvis.



Hoppas att alla fick en bra
start på det nya året,

vi hörs :)


























kvällens outfit

RSS 2.0