21.10

Idag var det tisdag. Idag var det matte prov. Ingen kommentar på hur det gick. Skönt att det är klart nu i alla fall! Skrev in mig på YAs körskola idag med, och första körlektionen är redan på fredag morgon. Ujuj, läskigt! Jag körde en sväng med pappa och Danne hem till farmor ikväll, så då fick jag mig lite träning i alla fall. Blir väl att köra nån mer dag innan fredag hoppas jag.. Promenix med mini-Linus nu. Seee yah!


Grattis lillebror!

Lillebror, bapapa, bli inte som jag när du blir stor..



Idag säger vi grattis till Daniel Sandström som blir hela 15 år gammal.
Han börjar bli stor nu, helt galet! Blev lite tårta idag, vilket man inte tackar nej till..
Annars har jag pluggat matte för fullt eftersom vi har prov imorn, vilket jag inte va beredd på då jag trodde det va på torsdag, vilket var riktigt lustigt eftersom vi har studiedag då.. Jaja, vi får hålla alla tummar vi har på att jag klarar provet imorn! Puss..


Busy weekend..

..som sagt!
I fredags kom Sara hem till mig och vi skulle fixa med lite saker till innebandymatchen.. Det gick väl bra, men vi hann inte riktigt göra klart allt. Sen på kvällen åkte vi hem till Emilia för att informera henne om alla saker, men tyvärr funkade det inte på hennes dator, så vi fastnade framför idol istället.

På lördagen fick jag gå upp skapligt tidigt. Skulle hinna med att duscha, äta och göra mig iordning innan Sara och Emilia skulle komma vid 12. Dom kom lite senare än planerat, men då vare bara att sätta igång med innebandysaker.. Gick till Aluceum runt halv 2 och fixade iordning allt. Finspång förlorade matchen, men vi skötte vårat jobb bra i alla fall. Tror jag.. Kommentarer om musiken? Blev en lång innebandydag, för så fort vi va klara med a-lagsmatchen vare några andra grabbar som hade match, så vi stannade och kollade lite på den med. Efter det gick Emilia och jag hem till Findus där han och David och John hängde. Va lite mer killar där innan, men när vi kom drog dom.... roliga... Hehe..

Idag har jag fixat lite ärenden i Finspång, och så har jag pluggat lite matematik också! Gått promenader med Linusvovvsingen har jag också gjort, för vi är nämligen hundvakt tills på torsdag. Blir att övningsköra snart, och sen ska jag träna! Gu va kul :)


Den lilla skrutten, som försöker komma upp på stenen och va lika cool som Doris, är Linus


play that funky music

Lyssnar på musik för fullt. Sara kommer hit snart, så ska vi fixa med lite innebandysaker.. Sen kan jag inte komma på vad jag ska göra ikväll. Sämsta kollen har jag! jotack...

Tycker faktist om den här låten med Tokio Hotel! :)


Damn girl,

Sexy fish? njaa..

Kan ju börja med att berätta om "mötet" uppe på aluceum igår. Kom dit vid halv 9, så grabbarna var där och tränade vilket dom gjorde till kl 9. Då blev det att sätta upp alla saker och testa musiken och ljudet. Var lite saker som krånglade, men efter att pappa hämtat nåt från hans jobb så löste det sig tillslut. Tror nog att det här kommer bli helbra, så nu får alla se till att komma på innebandymatcherna! Första är nu på lördag :)

Helt okej skoldag idag annars. Lite seg, som vanligt.. Men jag hoppade idrotten idag och istället åkte pappa och jag till sjukgymnasten. Jag måste faktist se till att få min höft och mina skuldror kollade, för så här ont kan jag inte ha längre.. Det suger faktist!


bjuder på den!


Blåbärssylt & Blåbärste

Åt nyss macka med blåbärssylt på och drack blåbärs te till, va riktigt gott :)
Har inte gjort så mycket vettigt idag att skriva om.. Va på möte om julrevyn idag efter skolan. Kommer på lite roliga idéer så vi får se om det kan bli nåt bra av det hela! Snart blir det ut och övningsköra i alla fall.. Sen ska jag till Aluceum och typ snacka om "jobbet" på innebandymatcherna. Blir nog bra!


Skofrosseri!

Jag vill ha skor. Typ nu. Typ massor. Blir galen. För jag är pank. Inget kul när man behöver pengar.. Får väl försöka tigga? Av någon snäll person? hmm.. Kommer inte gå så bra, för jag känner ingen sådan. Men men, studiebidraget kommer väl snart, eller? Då ska jag shoppa. Åtminstonde ett par höstskor!


Skulle kunna tänka mig ett par ungefär som dessa, enkla och billiga från H&M


21.02

Svenska hollywoodfruar började för 2 minuter sen. Har lite lust att kolla på det bara för att se hur konstiga dom är.. Hehe. Va ute och övnigskörde nyss i alla fall. Med pappa. Och min bror hängde med. Han tyckte att jag va jätte duktig. säger vi... Men det gick väl okej. Jag körde in i lilla garaget utan en skråma på bilen. Starkt jobbat. Men vi hörs, Tjing!


Helgen i bilder

Kom på att jag har en del bilder också, så för er som inte orkar läsa, här får ni helgen i bilder istället!


fredag








lördag


söndag


Helgen

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering i helgen, men jag har tydligen haft ganska fullt upp. Men här kommer en kort (!?) sammanfattning över min helg:

Fredag - Började med en kort skoldag. Från halv tolv till kl ett ca. Efter skolan kom Malin hem till mig och vi gick till vibjörnsparken för att kolla om minigolfen hade stängt, vilket den hade. Istället blev det en glass på Klippestorpsgården tillsammans med Linus och Viktor. Efter det gick vi hem till Viktor och lekte med minikissen. Kollade en film, lite youtube klipp och även idol, såklart.

Lördag - Gick upp skapligt tidigt eftersom att Sara och jag skulle ta bussen in till Norrköping och sen, tillsammans med Emilia, åka tåg vidare till Lkpg. Först va Sara sen, så det blev 1 bussen istället för 12. Men då ska ju jag missa bussen såklart.. Jag fick åka själv med två-bussen ist, eller jag va inte själv, för monberg åkte samtidigt..
När jag kommit in till stan fick jag reda på att Hanna skulle åka med till Lkpg och hon hade bil så då behövde vi inte ta tåget. Istället så åkte vi till ingelsta och shoppade lite (eller sara och millan shoppa, jag är pank..) Men så fort affärerna stängde åkte vi till Lkpg. Skulle hem till Frida och Emma och kolla in deras nya lägenhet, men efter att vi letat efter den i 45 minuter så gav vi upp. Vi träffade dom på ett ungdomsmöte istället, och efter det var det lite disco. Stannade inte så länge, utan det blev mc donken innan vi åkte hemåt igen.

Söndag - Vaknade skapligt. Gick ut och sprang en kortis med Sara. Sen hemma blev det grillat med familjen plus farmor. Duschade gjorde jag också och sen blev det att åka till Skärblacka, vilket jag kom hem ifrån inte allt för länge sen. Mamma fick med mig på nån äppelkakebuffé och sa att jag skulle sjunga och spela piano, och snäll som jag är så ställde jag upp. Blev dock lite nervös när jag satte mig där vid pianot, eftersom det va första gången jag uppträdde själv framför folk och jag spelade piano till (vilket jag aldrig gjort förr). Spelade ett litet fel dock men förutom det så gick det väl helt okej! Idol nästa! njaaaa....


Student -10

Idag hade vi mössprovning.
Nu inser man att det inte är så långt kvar tills det är vår tur!
Så här kommer min studentmössa se ut på ett ungefär..


Klassfotografering

Idag var det fotografering som sagt. Skulle ta både det vanliga och vårat spex-foto.. Jag ska alltid lyckas sätta tråkigaste minen på skolfotot, som vanligt.. Jaja, skratta ni! Kommer jag med göra när man får hem katalogen... Spex fotot vart gulligt, men lite rörigt kanske!? Jag kikar fram bakom hugo typ. Blir säkert bra. Eller nåt..
Togs en hel del kort med min kamera under dagen också. Men coolast var ju att fotograferaren tog ett kort med min kamera på klassen också med lite hjälp av hans grejer. Blev grymt :) Så vi har redan ett klasskort kan man säga, och den finns på min dator! Slänger nog ut lite bilder från dagen ..

Senare idag gick jag och Hajdi hem till Veronica också. Vi gick och handlade lite och sen slängde vi ihop värsta grymma fruktsalladen. Skit god blev den. Gick över till Emilia för att kolla idol, sen efter det blev det lite plugg hemma hos Verre. Jag fick leka lärare och hjälpa till med Redovisning och beskattningssaker. Känns bra att jag börjar kunna det så skapligt. Kom hem för en halvtimma sen, och nu ska jag strax sova, men först bilder som sagt :)





grymt taggade inför kortet....



Yummeey, prinskorvmacka.



KÄRLEK.

 


Girls wanna have fun

Texten har inget att göra med nånting alls..

Riktigt seg har jag varit nu på sistonde.. Och har inte så mycket kul att uppdatera om. Men imorn ska vi i alla fall ta klassfoto. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut.. Och sen ska vi ju ta det roliga avslutningskortet imorn också. Kanske inte är en så jätterolig idé våran klass har, men det blir nog en rar bild! Måste bestämma vad jag ska ha på mig på det kortet också.. Det var allt från mig just nu tror jag.... TJING!


Gårdagen

Igår va jag skapligt seg efter fredagen. Kan inte komma på att jag gjorde nåt vettigt alls.. Det enda jag gjorde va att gå o mata Sebbe några gånger, även ge han salva i ögat (vilket är en annan historia). På kvällen var jag skapligt rastlös i alla fall, så jag va tvungen att hitta på nåt. Fick bli film hemma hos Tom med han, Monberg, Sara och Hanna. Somnade skit sent igår, så idag gick jag upp kl 2! helt stört.. Kanske blir att fixa med lite innebandysaker med Emilia och Sara idag, annars äre nog korpengympa som gäller, va riktigt länge sen!




Skapligt fin himmel igårkväll :)


two is better than one

it's true.


Korthårig

Juste, jag klippte mig igår också.. Kort blev det.. Lite kortare än jag förväntat mig.. Menmen, det växer ju ut! Nu är håret riktigt fräscht i alla fall, inga slitna toppar inte. Är riktigt ovan med håret, men om ett tag kanske jag vänjer mig och tycker om det lite mer..


jag kände inte för att bjuda på min fina min... 


Klassåterträff

Igårkväll åkte jag in till Norrköping för lite fest hemma hos Lovisa. Nästan alla från våran gamla högstadieklass va där, och det va riktigt kul att träffa alla igen. Vi kollade bla på lite filmer och bildspel från tiden på Haga.
När klockan blivit halv 12, eller nåt, så skulle dom som fyllt 18 in på Hugos. De tänkte försöka fixa in mig och Linnea också, men Linnea hade skjuts hem då så hon åkte och lämnade mig ensam kvar.... Nedå, det va lugnt! Haha. Men jag skippade Hugos och Gonzalo fick va den som väntade med mig tills min buss gick, kl 1. Emilia åkte hem då med, så jag slapp vara helt själv.
En riktigt trevlig kväll var det i alla fall, och jag hoppas att det blir nåt sånt snart igen :)


Klippa page?

Det är imorn det gäller! Jag var och beställde tid på På håret idag, och det blir imorn kl 3.. Jag får det ju gratis vilket är underbart, sparar 350 kr typ.. Men det är nu jag börjar få lite beslutsångest..
Klippa kort eller inte? Det skulle ju bli en lång page i såna fall..
Vad tycker ni om det? Jag vill höra allas åsikter!


Gammal och ful bild, men här ser ni på ett ungefär hur det skulle kunna bli..


inspiration


asos.com


Ala la la la long

Bjuder på en kort dagens:

musik - Jay-z mfl - run this town
workout - Cyklat till skolan fram och tillbaka.
Klippt grannens gräsmatta.
humör - Trött, men glad!
sötaste - Sebastian. bort med fästingen barra..
hår - platt... flätor för tillfället,
mat - råstekt potatis, mums!
dusch - den blir ikväll..

Hej ny frisyr?

Jag måste klippa mig, med betoning på måste!
Slitet hår har jag och det va typ hundra år sen jag klippte mig hos frisören.. Är lite sugen på en längre page faktist, men då blir det ju ganska mycket hår som ryker.. Känns ändå ganska fräscht att klippa av allt så kan jag låta det växa ut på nytt igen sen liksom.. Vad tror ni om det? Amanda och jag måste få tag på Monika snart, så jag kanske kan få den där gratisklippningen..


Jag skulle ha lite längre än på bilderna i alla fall tror jag.. inte kortare än axlarna!


Bloglovin

Blev visst med på den sidan på nåt vänster.. Fattar inte riktigt hur det funkar än,
men ni kan ju följa min blogg där i alla fall om ni så önskar :)
Följ min blogg med bloglovin


Hennes & Mauritz

Här är det jag beställde hem från H&M för nån dag sen.
Allt gick tillsammans på under 200 kr.


en bikini, ett par skor, ett linne, ett par örhängen


Inflyttnings-/förfest

Igår blev det lite inflyttnigsfest för Veronica innan vi drog oss ner till 1an på skolfest. Var riktigt kul i lägenheten, lite trångt dock med 18 tjejer i en etta.. Men det gick ändå! Mycket musik, dans och skratt och en hel del bilder togs under kvällen. Några av dom hittar ni på min bilddagbok. Runt halv 11 drog vi oss ner till 1an för att inta dansgolvet. Ver riktigt kul, till en början i alla fall! blev lite segt efter ett tag, menmen.. Ont i fötterna hade jag efter kvällen och efter att ha dansat i mina nya skor från H&M, bilder på det kommer senare..


Lollipops


IKEA

Kan börja med att säga att jag har fyllt på mobilen, så nu är det bara att smsa på!

Hela dagen efter skolan igår spenderades i Veronicas lägenhet. Nya tallrikar, glas och bestick diskades, stolar monterades och saker sattes upp här och där. Blev en del jobb och slit vilket kändes i armarna idag.
Det behövdes lite mer saker till lägenheten, så jag följde med henne och familj till Ikea idag för att köpa in det sista, (nästan det sista iaf..) Och aldeles nyligen kom jag hem där ifrån. Nu börjar lägenheten likna nåt kan man säga, och den är skapligt redo för inflyttningsfesten som blir där imorn innan 1an.

Nu måste jag få i mig lite sömn, och jag säger bara tack och lov för den korta skoldagen imorgon!


19.21

Kom just hem från en tur till Viberga med Emilia. Vi kollade mest runt , men blev lite naturgodis som följde med mig hem. Älskar nötter i mörk choklad bla, synd bara att det ska va så förbaskat dyrt..
Imorgon är det projektdag, och nu har vi i alla fall kommit fram till en affärsidé, äntligen! Så imorn börjar vi köra igång på riktigt.. Blir nog kul, och intressant om inte annat.

Och till er som väntar på sms från mig så kan jag ju berätta att jag inte har pengar på mobilen.. Så ring om det är nåt viktigt :)

Bjuder på lite bilder för att komma i stämning till på fredag!




RSS 2.0