it tickles when i think about it

Malin gick precis hem. Vi pluggade matte och åt kladdkaka. Nu ska jag skriva klart rättskunskapen.. Sen blir det hem till Veronica. Roligare inlägg än såhär blir det inte. Hörs :)

Projektmässa 21/4

 


Lillebror.

Idag tänker jag på dig, och hoppas att allt funkar bra under operationen. Halsmandlarna ska äntligen bort, och efter denna operation ska du förhoppningsvis slippa vara så otroligt mycket sjuk som du har fått varit. Vi ses ikväll när du kommer hem igen. Då ska du få en stor kram av storasyster!

H&M

Jag vill shoppa! Slängde ihop lite kläder från hm.com






You make me smile

Mamma frågade just om jag gick på något!??!? Droger!? Jag?!? Ae, nu va hon ute och cyklade. Jag är bara allmänt glad och aningen övertrött.
.
Jobbet idag gick fin fint. Det var faktiskt kul på busfabriken, och jag hoppas att jag kommer få jobba där någon mer gång. Blev lite introduktion av Elin och så fick jag vara med på ett Starwars-kalas också. Min huvudsakliga uppgift för dagen var dock att städa, diska och hålla snyggt, vilket jag klarade av perfekt. Hehe. Nu ska jag nog ta och traska över till min favoritkille.
.
Musik just nu - Gillar, gillar inte

Busfabriken!

Fick precis ett samtal från Elin om att jag ska få provjobba på Busfabriken imorgon. Det ser jag fram emot, så får vi hålla tummarna att det går bra och att jag kanske kan få jobba där några fler gånger :)

ain't going back

Mår fortfarande inte helt topp, men idag blir det lite småparty ändå. Jag har bil, så om någon som skulle behöva skjuts någonstans så är det bara att höra av sig! Nu ska jag ta mig en dusch och tagga till lite. Hoppas att ni andra också får en bra lördagskväll!

Bildtest

gif creator

Titt, det funkade!

Skjut mig!?

Sitter i skolan. Mår bajs. Stockholm efter lunch. taggad!?? njaaa....

Make me very very happy

Städar rummet och sjunger högt till lite musik.
Blir inget plugg idag heller. Känner mig sjuk och krasslig.. Stockholm imorn med skolan. Får se om jag orkar åka med. Här har ni lite musik jag lyssnar på för tillfället..




Daydreaming

Lite seg med uppdateringen. Oh ja! Har varit otroligt seg efter helgens bestyr, men jag lever hur som helst. Kommer väl något inlägg om kryssningen så småningom, men nu är jag så trött, så jag orkar inte skriva mer. Borde plugga.. Nja, tar det en annan dag. Desperate ikväll. Magda glad. Så ska jag pussas lite också har jag bestämt. Hörs! :)
stop daydreaming and get back to real life

Fool me once, shame on you

Fool me twice, shame on me!
Dåliga ni var på att kommentera när jag väl behöver era åsikter! Försöker skriva en debattartikel om invandring.. Känner att lite tankar från er skulle hjälpa mig att komma igång lite. Har skrivit en del, men nu sitter jag fast. Hjälp tack!
Det andra jag vill be er om är tips på vart man kan söka sommarjobb? Jag har skickat iväg mitt CV till lite alla möjliga ställen, men jag har hittills inte fått någon bra respons. Är lite sent nu kanske.. Men om ni vet något så tar jag gärna emot era tips! :)

Shoelove!

Jag måste ta och hitta ett par skor som jag kan ha till balen och studenten och allt sånt som ligger framöver. Någon som har tips på vart jag kan hitta ett par snygga, enkla, lagom höga och till ett bra pris? :)



Ja, jag tycker bäst om svarta.. men man kanske ska köpa sig ett par vita inför studenten?

These words are my own

Nu vill jag höra allas åsikter om invandringen i Sverige. Spill it out!!

100414

Studiedag och solen strålar. Magdalena är på bra humör. Var till Norrköping med min favorit förut idag för att köpa glass på Halvars, men det va sjukt mycket folk så vi fick nöja oss med Lindahls egna glass istället. Gott var det hur som helst!
Robie tog på sig fotoansvaret, eftersom han vet hur illa tvunget jag måste blogga om allt. Varken han eller jag lyckades se normal ut på en endaste bild dock, men här har ni!

Do-wah-doo

Tretusenfemtiosjumiljarder fräknar har jag fått idag. Solen fortsätter att vara lika härlig idag som igår och jag blir på bra humör! Hade bara två lektioner idag vilket var skapligt nice. Satt ute i solen på min långa rast, och så råkade jag somna ute i solen i en timma när jag kom hem från skolan. Skönt! Hur provet gick har jag ingen aning om.. Orkar inte bry mig.. Det är över nu i alla fall och idag var den sista lektionen med Rättskunskapen.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på härlig musik och bara ta det lugnt.
Ingen skola imorgon, folkets jubel!


Ingen lust!

Nepp. Inte pluggsugen. Huvudvärk. Provet får gå som det går imorgon. Solen sken idag, gjorde mig glad. Och fräknig.. En söt sak ligger och sover i min säng. Ska nog väckan. Hörs! :)


I mina hörlurar

Reverse cowgirl


Eenie Meenie


Whataya want from me

allrightythen

Satt ute i solen och riktigt njöt av ledigheten ända tills någon påminde mig om att skolan börjar imorgon. IMORGON!? Vart tog lovet vägen? Bara sätta sig ner med skolarbetena och skriva på. Två ekonomiuppsatser ska vara klara och en svenska debattartikel. Plus att jag har ett prov i rättskunskap på tisdag. Känner mig otroligt sugen på skolan...
Någon mer som gör?






Lille Wille som har aj aj i tassen...


What do you want??

Idag var jag otroligt hurtig och följde med mor min upp till Medley. Vi körde lite motions-sim och det blev även en hel del relax med bubbelpool och ångbastu.
Jag är otroligt dålig på att simma för alla som undrar. Eller idag var jag otroligt grym i för sig. Händer väl en gång per år att jag motions-simmar (de få gånger man gör det på idrotten..) Men nu har jag bestämt mig för att det ska göras om! Får se när nästa gång blir bara..

Annars har jag mest slappat hela dagen lång. Tog faktiskt fram skolböckerna också, men blev inte så mycket mer än så.. Jaja, nu ska jag hitta på något! Hörs :)


Japp, jag är lika trög i verkligheten som jag ser ut på denna bild!


You and me in the sun

Längtar lite lagom tills det blir sommar.. Tänk de varma sommarkvällarna. Sitta ute, grilla och ha det allmänt mysigt. Åh, jag vill ha nu tack. Bjuder på lite bilder från Tjockisholm förra sommaren...






















Nehepp

Blev ingen fotografering idag. Amanda och jag får väl fota varandra istället. Ska få en ny tid någon annan gång. Men men, nu ska jag ha fuuun i Stockholm. See yah!


Stockholm.

Ändrar Stockholmsplanerna hit och dit. Nu blir det nog så att jag och Amanda åker bil upp till staden imorgon och sover kvar hos min syster till onsdag då vi åker hem igen. Någon som känner sig sugen på att hänga med upp till Stockholm? Känns som att det är lite smartare om man åker fler än två i en bil..


Mamsens födelsedag!

Igår blev mor min hela 46 år gammal, men hon är lika vacker för det!
Vi firade henne ute i solen med massa gott fika. Hon fick lite paket som hon blev glad för och så fick hon ju höra fin sång av familjen. Släkten kom hit på eftermiddagen, och då blev det ännu mer fika och även lite spelande med ett av mammas nya spel hon fått.

Någon som vill hänga med till Stockholm förresten?
Jag ska dit på modell för en dag imorgon och får ta med två vänner.. sugen? :)






Dubbeln!

En otroligt rolig och impulsiv kväll på hotellet blev det igår. Hade bestämt mig för att inte gå dit först, men blev övertalad. Och det var ju bra för jag hade grymt roligt! Det var precis vad jag behövde! :) Inga bilder togs under kvällen, vad jag vet.. Så ni får överleva. Ni kan ju försöka föreställa er hur snygg jag var istället?


Vårkänslor/Påsk

Idag när jag vaknade upp och kollade ut blev jag överlycklig. Har suttit ute i solen nästan hela dagen! Följde med pappa en sväng till Viberga också, och vi är världens mest orutinerade människor när det gäller storhandling. Haha! Hittade en liten överraskning i brevlådan idag också. Tack, du är otroligt söt! Bjuder på lite våriga bilder..









saknar mitt photoshop...


Förlåt

kan inte säga mycket mer.

The big smile is on!

Sitter här och funderar på vad jag ska göra av dagen. Kommer fram till att jag nog inte kommer orka göra så mycket alls. Blir väl att glo film eller något med en söt person. Syster kommer hem idag också och hon stannar i finspång över påskhelgen. Det ska bli trevligt att träffa henne igen! Igår va det skolfest på Nice. Efter lite om och men åkte jag ner dit själv, sist av alla, då värdinnan valde att stanna hemma. Tack så mycket för skjutsen killar! En helt ok kväll, och idag mår man som man förtjänar!

Ps. du gör mig glad!


Gjorde mig en mumsig sallad till lunch idag. Bacon, avokado, gurka, majs mm. Mycket god!


RSS 2.0