trött.

Orkar inte skriva värsta inlägget i bloggen idag, men hittade lite bilder på de flesta av mina studentpresenter som jag fick. Här har ni en tjuvtitt :)

huvudvärk

Gårdagen:
Sjukhusbesök, leka med Maja, Packa, Klippa häck, Städa, Grilla med trevligt folk, Nattbad i poolen och bubbelpoolen.

Idagens:
Städa, Jobba på Bönnergårdens café, Finspång en sväng, Käka mat med Robie, Hämta lillebror, köpa godis, kolla film.

Systeryster

Jag har en snygg syster som bloggar på Modette.se

Jobb och Svärtingemys

Japp. Fick ett sms från busfabriken imorse. Dom behövde visst lite fler folk. Jag körde hem marielle som hade sovit här över natten, och sen körde jag in till stan för ett jobbpass. Första g¨ngen jag stod i kassan, sjukt stressigt, men gick helt ok. Kan finnas helt otroligt irriterande människor på denna jord, men det är bara att dra på smilet.

Nu sitter jag här med Marielle igen. Tvingar henne bo här med mig så jag slipper vara själv. Imorgon har jag bjudit över lite mer folk. Blöir nog grillning och eventuellt lite poolhäng. Tja världens segaste blogginlägg.. Jaja.. Här har ni lite roliga bilder i alla fall :)Det där med att blogga..

Verkar vara så att jag inte tar mig tid till denna blogg numera. Tycker dock om att ha något ställe där man kan skriva av sig och använda lite som dagbok och sådär, så ni blir nog inte av med mig än trots allt. Har bara inte haft tid för någon uppdatering på ett bra tag!
Semestra och bara chilla är min melodi. Skåne och Tjockisholm är nu avklarat och nu har jag inlett min vecka här i Svärtinge. Marielle ligger i andra rummet, men det finns fortfarande gott om plats kvar, så känn er välkomna!

Kommer nog komma några inlägg fulla utav bilder från allt jag varit med om på sistonde så småning om. Men så länge, PEACE out.

R & MWhats the point

Känner mig lite rastlös.. suttit hemma nästan hela dagen.. Farmor kom över på lunch förut, som pappa och jag fixade tillsammans. Annars har jag bara varit ute på promenad med Linus, som jag förövrigt ska vara hundvakt till på torsdag. Men hoppas på lite spelkväll hemma hos Malin ikväll, om några fler är sugna! Puuss


Måndag

Igår var det måndag och jag följde med Robie hem till hans mamma ute i skogen. Killen fixade med bilen typ hela kvällen, så jag fick underhålla mig med att spela fotboll med lillebroren Lucaz och några andra småkillar. Men när han va klar blev det en tur ut på sjön. Mysigt! Gick runt och fotade lite också.. Enjoy!


Zombie

Att hålla bloggen uppdaterad verkar inte vara något jag prioriterar just nu. Jag känner inte sådan lust för att sitta inomhus vid en dator när vädret är så fint! Lite för fint kanske till och med.. Man typ smälter om man går ut.. Men nu ska jag inte klaga! Sol och sommar är något härligt!

Hann med utgång både i fredags och i lördags den här helgen. Otroligt roligt hade jag! Sen blev det lite jobb igår. Busfabriken. Va tvungen att klättra upp i en hög rutchkana och torka kiss. Roliga.. Fick hålla helt själv i ett kalas för första gången. Starwars-kalas. Kul kul. Annars är det bad som har gällt hela helgen. Underbart i denna värme!

Men nu väntar stek i solen. Blir nog att följa med Robie till hans mor senare idag. Fun. Hörs :)
RSS 2.0