Midsommarafton

Min midsommarafton spenderades, som jag nämnde tidigare, hemma hos Marielle. jag marielle och malin drog dit vid 5 någon gång, och sen kom även Emilia och Sara. Vi grillade och spelade lite kubb. Otroligt härligt var det. Lite senare dök Robie och några fler killar upp. Blev lite spelande och även en omgång kubb då med. Tjejerna vann!! He he. Blev även en hel del danser under kvällen, eller vad säger du marielle? ;)
Gick förbi hemma hos Petter på vägen hem och hälsade på lite grabbar, men sen va det dags att sova. En bra kväll hade jag i alla fall!
mer bilder kommer upp på facebook så småningom :)

Smultronstället

Jag och Robie åkte till smultronstället igår där jag bjöd killen på lite glass. Otroligt gott må jag säga! På hemvägen blev det shopping i Hageby centrum. Det var riktigt fräscht där faktiskt, så dit kan jag åka igen. Köpte lite smått och gott. För vilka pengar!? ja, det undrar jag med..
Nu blir det mat med familjen och sen ikväll ska jag hem till Marielle med lite tjejor. Hoppas att ni andra också får en trevlig midsommar! PUSS

sommar

Solen är här och Magdalena är glad. Idag vill jag minsann inte sitta inomhus.
Blir nog att dra med mig lite folk och åka till Bönnergården och kanske bada.
Hoppas att ni också tar tillvara på denna härliga dag. Pusss

Ha det så kult på restaurangen

otroligt härlig kille!

I don't know

Dags att bli lite aktiv här kanske?
Har inte så mycket annat för mig nu för tiden egentligen eftersom jag är en utav de som inte fått något sommarjobb. Ska jobba lite på busfabriken i alla fall. Redan imorgon faktiskt. Annars då.. Sjukhusbesök igår. Stod inte ut med det onda i min höft.. Kunde knappast gå igår så jag ringde pappa och bad han köra mig till akuten. Vi snackade lite och kom fram till att jag ska på nån utredning på måndag. Sen får vi se vad som händer efter det.
Ikväll blir det bio med några tjejor. Sex and the city 2. Underbart. Hör av mig senare. PUSS

Sommar

Jag har inte tid för datorn nu för tiden. Just nu njuter jag av det somriga vädret.
Kommer uppdatering så småningom. Ha det bra alla söta :)

Studentveckaa!

Japp. Dagarna rullar på. Otroligt härligt är det!
Utgång i onsdags, mösspåtagning i torsdags, volleyboll turnering igår, bal i norrköping igår. Ikväll blir det nog grillning med folk och sedan kanske även utgång!? :)

Det börjar närma sig!

Nu inleder vi studentveckan lite smått. Blir lite förtagg i Vibjörnsparken med härligt folk, och sedan blir det O'learys. Jag är otroligt glad och taggad. Nu ska jag ha kul! HÖRS

Play the game

Inte mycket tid för datorn nu för tiden.. I söndags var det jobb på busfabriken som gällde. Var inte så mycket folk där, så jag fick sluta lite tidigare. Har kört lite mer volleyboll på senaste tiden också, vilket gillas. Ska ut och köra lite mer om några minuter.
Idag drog jag med mig pojkvännen till Norrköping för att shoppa lite. Blev en hårfärg till mig, plus en slingförpackning som mamma och jag kan dela på. Sen lite mer småsaker som är bra att ha. 10 % på H&M för oss som är medlemmar!
Skrev matteprovet igår också förresten. Fick VG, så Magda blev otroligt glad. Slipper ett endaste G på slutbetyget :) Hoppas ni har en trevlig tisdag, nu ska jag kila!


RSS 2.0