Kvällsfotografering





















Åkte på en kvällstur till några av Finspångs sjöar och fotade lite tillsammans med Robie!


All the right moves


Skandalreklam

Hittade denna video på msn:s första sida.
"Här är reklamfilmen som Youtube stoppade -
där hela Sveriges kändiselit ligger med varandra"

Hur tänkte dom med denna reklamfilm egentligen?
Fast den lär ju sälja ändå, liksom dagens samhälle = sex säljer!
Så varför inte!? Vad säger ni? Se klippet här!




Finsponga marken

Idag var det marknad här i Finspång, men detta år gick jag inte runt så mycket, utan jag stod istället och sålde hårprodukter. Marielle, Hajdi och Evelina hade ett stånd där dom skulle sälja sina sista t-shirtar från deras UF, så då tänkte jag att jag också kunde stå med dom. Blev några slantar i kassan. Mycket behövligt. Nu ska jag se till att bli lite varm. Känner mig skapligt nerkyld, trots att solen tittade fram några gånger..


bild från NT.se


Dagens





Brillorna fick jag av syster. Det tackar jag för!

High above the sky

Har nu äntligen kunnat bocka av några punkter på min "att-göra-lista". Känns otroligt skönt. Klarade nationella provet i matte c också, vilket känns riktigt härligt. Har dock fått en till sak att lägga till på min "att-göra-lista", men det fixar jag nog!

Nu: IE-plugg. Prov imorgon klockan åtta. PUSS


Inspiration

Christeric.blogspot

Musik

Här har vi lite sköna låtar som gör mig lite lugnare i mitt inte allt för stabila tillstånd som jag befinner mig i just nu..

Jason Reeves






Hat till matematik C



HUR TUSAN TÄNKTE DOM DÄR??

Så otroligt härligt att det är slut efter imorgon. Nu ska jag dö i min mattebok. Hörs
 

Dagens låt


I gårkväll

..var jag på Bergskas skolgård och lirade boll med några killar och tjejer. Japp, jag tror att jag och mina tjejor kommer vinna volleyboll-turneringen på skolan!! Vi är bra vi, tralala. Nu ska jag snart kila. Och spela mer volleyboll. Jag gillart. Gillar Niklas lite mindre dock. Han hatar mig och jag han. Finns inte mycket mer att säga. Och dina kramar hjälper inte.


nej, vi hade inte ringt och bestämt vad vi skulle ha på oss...


bög-hög?


Balklänning

Malin och Veronica följde med mig till Linköping igår för att kolla på min klänning som hade kommit. Blev en sväng till Mjölby och Ljungsbro också, men det är en annan historia... Klänningen satt fin fint, och jag tycker om den mycket! Nu ska dom bara sy upp den lite och fixa en sak, sen om nån vecka är det dags för den att följa med mig hem. Malin hämtade sin klänning som var klar och Veronica hittade en klänning som va nästan perfekt med endast några små justeringar. Så hon kan nog hämta den samtidigt som mig när min är klar. Toppen! Här har ni en liten sneak peek på min klänning :)


One of it

Nu ska jag skriva lite på min bokredovisningsskit och äta godis som min söta pojkvän kom förbi och gav till mig igår kväll. Hoppas att ni får en roligare torsdag än mig! Enjoy..


so sick of this

Min kropp säger ifrån, så idag blev det att vara hemma från skolan. Huvudet känns som att det ska sprängas vilken sekund som helst, och det hjälper inte ens om jag äter 10 huvudvärkstabletter.. Har varit väldigt mycket för mig på sistone. Mycket stress med skola med mera. Orkade i alla fall göra två av tre prov den här veckan, men nu orkar jag inte mer! Måste sova, vila ut. Hoppas på att jag orkar gå till skolan imorgon i alla fall, för jag har inte tid att missa mer.. Måste boka om min tid hos sjukgymnastiken nu också, eftersom jag missade den idag. Äh, nu ska jag äta mer glass och krya på mig. Vi höres!


Balfrisyrer

Någon dag snart ska jag åka in till Linköping för att kolla på min balklänning som äntligen har kommit. Ska mätas och fixas så att dom kan sy upp den och fixa iordning den åt mig. Blir två baler för mig i år, och jag känner att det är dags att klura lite på vad jag kan hitta på med mitt hår. Någon som har nån idé?

 


Konfirmationsavslutning

Min lilla lillebror hade konfirmationsavslutning i söndags. Var först i pingstkyrkan och sedan följde släkten med hem till oss och vi grillade och åt gott. Jag tycker om min släkt faktiskt!

lilla killen som är typ längst av alla. kanske borde kalla mig för lillasyster nu för tiden..

Helgen

Har haft ganska så fullt upp i helgen, därav den dåliga uppdateringen. Blev utgång i fredags i alla fall. Var riktigt roligt! På lördagen tog jag det mest lugnt, städade lite, sen va det avslutningsmiddag för brorens konfirmation och på söndagen va själva avslutningen. Hade släkt här nästan hela dagen. Och nu har vi blivit hundvakt. Limpisen är här. Var ute på promenad med han förut och även min andra favoritvovve gick med. Ne men nu skoja jag till det. Robie var det ju. Sova nu. Skola imorgon. Prov i r&b... Blä.
oretuscherade och snygga tjejer innan Otten.

Party

Igår var jag med några tjejor hemma hos Sara. Vi körde ett spel.
Magda - "Imorn ska vi dansa loss och ropa WOHOOO. imorn är det...?" Emilia - "PARTY!?" Helt rätt. Idag gäller det. Utgång i Norrköping. Taggar till med lite bra musik och om någon timma ska jag dra mig till Marielle. Ses i dimman ;)
.

Frisören

Då var jag igång igen. Blev att klippa håret på både Marielle och Malin igår. Marielles hår fick även lite färgning, hann inte se resultatet men jag tror att det blev snyggt! Idag var det Saras tur. Lite klipp i hårtopparna var det enda som behövdes.
Nu känner jag att det är dags att göra något med mitt hår.. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad. Skulle behöva toppa håret liite (vill ju spara ut till långt hår igen..) Och även slänga in någon rolig färg kanske. Eller varför inte lite roliga slingor..
Förslag tack!?

En månad kvar

Nu är det prick en månad kvar tills vi springer ut där på skolgården och sjunger "vi har tagit studenten för vi har tagit studenten..." Helt stört vad tiden har gått fort.
Denna veckan har ju inte varit allt för jobbig. En lektion i måndags, två lektioner igår och endast en lektion idag. Höll mitt tal på svenskan, det gick väl ok. Hade tid hos sjukgymnastiken efter skolan och hon tryckte på min bröstrygg för kung och fosterland! Jag höll på att dö.
Nu är det långhelg. Folkets jubel! Blir förhoppningsvis utgång på fredag och imorn ska nog jag och några tjejor fixa lite med våra hår. Måste åka in till Lkpg någon dag med och kolla på min balklännig som äntligen har kommit!
Vad är era planer för helgen?


Dagens.

Dålig

Dålig på att uppdatera på bloggen. Dålig på att plugga som jag verkligen borde. Dåligt ont i höften OCH skuldran. Skuldran!?!? Har ju inte haft problem med den på flera månader, och jag som trodde att det va borta för alltid. Men tji fick jag. Sjukgymnastik imorn. Och endast en lektion i skolan. Svenska tal ska hållas. Good luck Magda! Långhelgen kommer lämpligt.

Jag må dig leva

Nu ska jag åka iväg till snyggingen till höger på bilden nedan. Hon fyller hela 19 år, GRATTIS!

Tjarrå febern

Glad Magdalena! Ingen feber. Nu ska vi bara få bort förkylningen...
sommar!?

That's what friends are for

Tack så mycket söta rara Elin. Du förgyllde min dag :) Nu ska jag banne mig bli frisk!!
Här är några sköna låtar som spelas hos mig för tillfället..






HAT

Hata är ett väldigt starkt ord, men jag HATAR verkligen att vara sjuk. Vet inte vad jag ska ta mig till... Febern vill bara stiga och jag mår bara sämre och sämre.. Tänk om man fick bli överraskad av någon rar själ som kunde komma hit med en kall apelsinjuice med fruktkött, eller med lite gott godis eller bara någon bra film... Då skulle jag åtminstonde bli lite gladare..

Ae, sängen kallar. Nu ska jag gå och dö. Tjarrå!


Valborg -10

I fredags var det Valborg, vilket först spenderades i Felleshuset tillsammans med Marielle, Malin, Emilia och en hel drös med killar! Sedan blev det att åka ner till centrum och hem till Richard en sväng där det va otroligt mycket folk. Vi började bli ganska sega, så vi stannade inte kvar där allt för länge. Köptes pommes på grillen, sen vandrade vi hemåt.
Snodde lite bilder från Marielle..






Can't stop smiling

För en månad sen gjorde du mig extra glad, och än idag ger du mig ett leende på läpparna.
Ska snart krypa ner i sängen, och då kommer det vara du som förgyller mina drömmar! :)

Studentkryssningen!

Här kommer det, ett lite lagom sent inlägg om kryssningen som vi var på för några veckor sedan. Sammanfattning: Roligt, Galet, Sjösjuk, Massvis med härligt folk!
För er som missat det har jag nu lagt upp bilder från kryssningen på min bdb. Anledningen till att dom hamnade där är på grund av att det är alldeles för många för att dom ska få plats på ett blogginlägg, och alldeles för ocensurerade för att få hamna på facebook! Enjoy.


That's the way it is


Senaste shoppingrundan: Linne, Tröja, Trosor, Strumpbyxor, Örhängen, Smink, Nagellack


Buhu, i'm sick

Äntligen säger min kropp ifrån! Eller jag vet inte om jag ska säga äntligen, för det är ju inte precis så att jag tycker om att vara sjuk, men nu inser jag i alla fall att jag måste ta lite bättre hand om mig själv. Efter mer än tre veckor av olika små sjukdomar fick jag nu feber. Så nu MÅSTE jag stanna hemma och vila upp mig, vilket jag inte gjort en endaste gång under de senaste veckorna..

Mådde otroligt konstigt idag i skolan.. Huvudvärk, ont i magen, snurrig, nackspärr, otroligt ont i musklerna, nacke, axlar och skuldror.. Plus att jag hade en fästing i armen imorse vilket jag hatar!! Fick gå till skolsyster så hon kunde ta bort den, för det vågade jag inte göra själv..

Nu ska jag .. hmm, inte plugga matte som planerat, utan istället bara ta det lugnt kanske!? MEN BAJS, jag har verkligen inte tid att vara sjuk ....

En solig dag i Hävla



















Dåligt bloggande..

Japp. Skärpning från mig kanske?
ingen tid nu heller, ska iväg och glo fotboll. Men här har ni en skön låt.


RSS 2.0