Norgebilder

Hade visst inte lagt upp några bilder från Norge än, så här kommer några från vår långhelg i Oslo.








Check this out

Ensam hemma i helgen. Familjen drar till huvudstaden för att hjälpa syster med flytt och allt. Blir alltså tomt i Sandströmshuset fredag-lördag. Bara höra av er om ni vill komma förbi! Lite smått sugen på party.. hehe..
Idag har jag slappat, planerat massa Norge-saker, klippt gräset, och lagat mat med min underbaraste. Imorgon blir det väl att städa och se ifall någon trevlig människa kommer förbi. Ensam hemma som sagt. HÖRS!


Fotspår

Gå inte framför mig, jag kanske inte följer
Gå inte bakom mig, jag kanske inte leder
Gå bredvid mig och bara var min vän.

Milo

Idag har jag varit lite hundvakt. Åt Milo. En av världens sötaste hundar. Och busigaste. Han och jag lekte lite i skogen. Och senare på dagen fick Robie följa med på en liten promenad. Det var riktigt trevligt!

Kvällen har jag spenderat hemma hos Petter tillsammans med han, Elin, Agnes och Malin. Vi kollade idol och hade det allmänt trevligt. Jag var otroligt trött dock. Men trevligt var det!

Oj vad ofta jag använder ordet "trevligt".. Jaja. Det är väl trevligt! :)


Bilder från Robies iphone.

Daniel Sandström

Idag är det min lillebrors stora dag. 16 år gammal är han nu mera. Tiden går fort när man har roligt. Han fick en film av mig och Robie, och några fler kaktusar. Kaktusar är det enda som funkar.. Behövs inte vattnas. Underbart. Sitter hos pojkvännen nu och han kollar hockey medan jag sitter här. AIK AIK AIK!!! Hörs.


Shopping

För vilka pengar då tänker ni... Mammas! Hihih. Hon är typ bäst. Jag behövde både skor och jacka inför hösten, och eftersom jag inte tjänar några pengar för tillfället så kände mamma att hon kunde betala det åt mig. Blev en skjorta och en kofta också. Snäll mor jag har, oh ja! Bilder kanske kommer så småningom.

Om jag vore du.

Vad sägs om att bli lite brun igen och få lite längre hår? Jag är så otroligt sugen på att åka utomlands! Men hoppas jag får med mig några tjejer till Norge snart i alla fall så jag får komma bort lite åtminstone..
Hoppas att alla har haft en bra helg. Det har i alla fall jag haft. Ganska slapp sådan, men bara skönt!

Älskar min hands konstiga vridning...


I'm all gone

Bloggen är tråkig. Jag känner inte för att uppdatera. Eller egentligen gör jag det. För jag tycker om att ha någonstans där man kan skriva av sig bland annat. En egen liten dagbok. För allmänheten. Jaja. Blir så tråkigt utan bilder. Men så fort jag snott tillbaka vår kamera så kanske det blir en bättre uppdatering! Gör ändå inget vettigt om dagarna. Mer än att söka jobb och bostad. Eller visst hittar jag på saker för att underhålla mig såklart. Och pussas med min pojkvän lite ibland också förstås. Ganska ofta till och med. Det tycker jag om. Han är typ den bästa man kan ha. Tänkte bara säga det. Men nu ska jag gå. Hajdå :)

Hey Jude


Blame it on me

Dålig på att blogga. Japp. Skyller på att jag inte har någon tid för det just nu, trots att jag suttit hemma i tre dagar utan att göra ett skit.. Mer än att söka jobb och lägenheter i Norge i för sig.. Kan skylla på att jag inte har någon kamera heller.. Blir så tråkiga inlägg utan bilder.. Och min hårddisk med alla gamla bilder är hemma hos pojkvännen. Mycket roligare än så här blir det inte.. Här har ni några bra låtar i alla fall!



NORGE

Nu sitter vi här på vandrarhemmet. Har gått runt på stan hela dagen och lämnat ut våra CVn lite här och där. Känns dock som att det är ganska omöjligt att få något jobb... Imorgon drar vi oss lite mer mot Oslos utkanter och söker jobb där. Ska förmodligen på lägenhetsvisning på söndag innan vi ska åka hem också. Spännande!


Much to do

För er som inte vet det drar jag, Marielle, Malin och Emilia till Norge imorgon. Är hemma igen på måndag, och sen får vi se om det blir så att vi åker tillbaka. Idag måste jag se till att packa klart allt, köpa lite matsäck och fixa ihop alla CVn bla. Sen ska jag och Robie hem till lillkillen och gratta honom på sin 5års dag. Blir nog trevligt!
Men ha det bra här hemma i Sverige, så kanske jag kan uppdatera något när vi är där, om internet vill fungera.. PUSS

Bloggtorka

Skulle man kunna kalla det. Har inte riktigt tid eller ork att uppdatera just nu. HÖRS! :)

Djuriskt och mönstrat



H&M


Sjukhusbesök

Känner mig som en stammis på sjukhuset nu för tiden. Idag var det äntligen dags för en utredning av mina problem med höft/bäckenet. Snackade med doktorn först, och sen var det dags för blodprover. 5 rör skulle fyllas med mitt blod, och jag som inte brukar vara så känslig av sånt där, var nära på att svimma och spydde så fort det var klart. Usch. Nu vill jag aldrig ta blodprov igen....

Kör en dagens låt för att få upp stämningen, det är ju trots allt helg nu

Första september

Sitter hemma hos Robie och nynnar lite för mig själv. Han själv sitter och kör xbox..

Jag och Amanda var hembjudna till Matilda idag på lite avskedsfika, eftersom hon ska iväg till England i ett år nu på fredag. Vi köpte frukter och gjorde oss en riktigt god fruktsallad. Sedan kom Sara förbi en sväng och vi snackade gamla minnen och kollade på lite kort. Otroligt roligt!
Efter det åkte jag, Robie och Krille till Norrköping där vi kollade runt och killarna handlade lite skor. På vägen hem åkte vi till Robies mor där vi fick äta lite mat. Uj va hungrig jag var. Tackade för maten men stannade inte så jättelänge.. Kanske får åka dit nästa vecka då lillkillen fyller år!


PUSS

RSS 2.0