Mors dag i bilder..

Här kommer lite bilder från picknicken som vi barn fixade till mamma idag på mors dag.









Händelserik helg!

Har visst inte haft tid att uppdatera mig här på bloggen. Varit ganska fullt upp i helgen än sålänge. I fredags var det marknad som sagt. Jag gick med Emilia och Malin typ, så träffade man ju massa folk där som man hängde med. Blev inget mer än några remmar köpta och jag ångrar starkt att jag inte köpte en helium balong. Det köper jag varje år, men inte i år inte. Tråkigt tråkigt! Får väl bli två balonger nästa år ist :)

På kvällen sen kom Malin hem till mig. Vi kollade på nån film på tv och sen efter ett tag kom även Alisa. Vi tog våra två cyklar, som är dom ända som är kapabla att cykla på, och drog oss mot Nyhem. Där spelade vi lite spel med Jonathan och några fler. Efter några timmar beslutade vi oss för att åka mot Östermalm igen och hamnade på en utflyttningsfest för Purvins. Trevligt sällskap och kortspel även där. När det började bli ljusare ute så var det dags att åka hem.

Idag åkte jag, mamma, pappa och bror in till staden för att kolla efter avslutningsklänning till mig bla. Testade ett 10-tal men det fanns en favorit som jag köpte med mig hem. Vill inte lägga ut en hel bild på den än, för den ska bli lite som en överraskning, men ni kan få ett litet tjuvkik. Köpte även en tröja och lite andra småsaker.

När vi kommit hem från shoppingen så fikade vi med farmor. Jag älskar min farmor, hon är den bästa farmoren som finns. Kan nästan lova. Så himla härlig och skön dam. Hon hjälpte mig att skölja av alla utemöbler som vi har på altanen. Duktiga som vi var. 
Och nu på kvällen så va Hugo och David här. Kollade finalen på Robinson, (har bara kollat ett avsnitt innan) och så körde vi lite singstar och även dansmatta. Trevlig afton minsann,









Sudda bort din sura min!

Usch va tjurig jag blev helt plötsligt. Gick från att va super glad till skit irriterad på allt.
Jaja, så kan det väl va. Tänker fortfarande inte be om ursäkt till varken min bror eller pappa, dom förtjänade det! Är lite ledsen över att jag inte kunde få hem mina skor innan helgen också, ville ju ha dom så gärna.. Men men.. jag får väl klara mig..

Imorn är det marknad i alla fall. Det kan väl va trevligt, om det blir fint väder dvs.


vill göra nåt med mitt hår.. färga!?

förresten..

Var förbi på Röda korset idag. De säljer dragkedjor, Billigt! 5-10 kr för en. Jag ska nog dit snart igen och köpa mig några. kan va bra och ha när man känner sig kreativ nån dag :)

Vi har nånting på gång du och jag,

Onsdag var det idag..
Skola som vanligt.
Åka hem, slappa lite, som vanligt.
MEN, 5 sidor skrivna om Tokyo minsann.
Känn på den!
Belöning: chokladbit,
men den va inte så god.
Yes! jag behöver inte bli tjock.
eller nåt..

Tjing.

keep on shining!

Jag tycker att solen kan fortsätta stråla som den gjorde tidigare idag. Anne och jag va hemma hos mig kl 12 ca och då sken solen som bara den. Blev att slappa i solen med egengjorda milkshakes/smoothies i nästan 4 timmar. Underbart! Men tro inte att jag bara slappat idag, för pluggat har jag gjort. Nu blir det ut en sväng, känner för en joggingrunda.
 



Igge Igelkott

Strålande sol, underbart väder! Har spenderat nästan hela dagen ute i den härliga solen. Först hade vi friskvård i skolan. Då gick vi till Ekbacken och körde lite tävlingar. Den första tävlingen var vi inte så grymma på. Vi skulle koka vatten med ett sånt här stormkök eller vad det nu heter. Det märktes ju klart och tydligt att jag, Marielle och Hajdi inte är några natur människor och jag tror nog inte vi skulle överleva särskillt länge i skogen.. Men jaja, dom andra tävlingarna va vi grymma på! Kom väl tvåa samanlagt eller nåt.. Efter det hade jag en timmes rast innan lunchen så då blev det att sitta ute i solen med Alisa, Petter och Henka. Snacka lite smått om vårat projekt. Nationellt prov i franskan hade jag också. Gick skit, så det snackar vi inget mer om.. men den lektionen blev kort så då kunde jag sitta ute i solen då med. Väl hemma drog jag ut en bärbar dator för att plugga lite i solen, men det var en annan filur som intresserade mig lite mer än Tokyos historia gjorde..




Mamma och jag kom fram till att den här sötnosen förmodligen är med igelkottungar!
hur gulligt är inte det!?

Bracelets for me.

Det är vad jag sysslat med idag. Inte har jag orkat pluggat ett endaste dugg.
Solen var framme så då satte jag mig ute och fixade lite armband åt mig.




Usch va dåligt jag mår..
Huvudvärken har hållt i sig hela veckan och idag har jag mått illa uppe på det.
Sovit skapligt dåligt i helgen..

När huvudvärken tar över..

Känner inte att jag mår så bra i huvudet just nu. och tabletterna hjälper inte. Usch usch. Sitter och väntar på Sara, vi ska slappa lite tillsammans ikväll hade jag tänkt. Rummet är nästan klart nu, så imorgon kanske ni kommer få se bild på hur det blev! Exciting..


bjuder på en skogsbild. grymt!

Måndag? nej, LÖRDAG!

Jag har blivit lite förvirrad av dagarna nu när man varit ledig så länge. Kändes som att det var söndag igår, så det var ju ingen tråkig nyhet när jag kom på att det bara va fredag. Nu har man ju hela helgen kvar nästan ;) Igår pluggade jag lite faktist. Med betoning på litet, men ändå. Städade lite mer på rummet också, men är inte klar än! usch va tid det tar att bli klar med det! kanske blir sista taget idag, så att jag kan känna mig klar sen.
Malin kom hit igår kväll också, och även Jonathan och Artiom. Vi kolla lite film och spela Guitar hero. Alltid trevligt. Malin sov här, så hon lämnade huset alldeles nyss. Kvar sitter jag och borde plugga, men det orkar jag inte göra än.. Måste slappa lite först ;)

Jag vill ha en egen måne..


Dammade av min tvärflöjt lite och spelade en truddelutt. Var nog 2 år sen jag hade den framme senast. men jag kom ihåg hur man spelade i alla fall, det överraskade mig :)
Igår blev det lite småparty hos Alisa. Riktigt trevligt hade jag! Och nu ikväll är jag och syster ensamma hemma efter kl 8, får se om man kan hitta på nåt kul då.

Nu blir det rabarberpaj, Mamma är snäll. Tjing!

Jag klipper till med saxen

Idag har jag haft fullt upp. Fixat med rummet hela förmiddagen. Hyllan är uppe och jag har ställt upp lite smått och gott. Fortfarande en del saker som jag inte vet vart dom ska ta vägen..
Följde med Sara till Viberga idag också. Hon köpte hårfärg och jag köpte kaffefilter. Mamma klarar sig inte så länge utan det.. Sara följde med mig hem sen och nu har jag precis färgat och toppat hennes hår. Blev kanske lite gulaktig färg, men annars helt okej! Har inte hunnit göra några armband idag, vilket jag hade tänkt, så det får bli imorgon istället! Vad händer annars i helgen? :)

Kreativa dagen

Stannade förbi på Hobbyboden när vi var på väg hem ifrån skolan idag, så då köptes det lite smått och gott. Blev att ha sy-junta med systern sen och jag knåpade ihop det här linnet utav en gammal t-shirt.

före

Efter

inte ett jättebra kort, men jag sydde i alla fall dit en ficka och en dragkedja!

Memories!

Nu när jag städar så dyker det upp massa gamla roliga saker. Hittade ett häfte om Finspång som jag skrivit nån gång på lågstadiet. Där i hade jag intervjuvat min morfar om hans skoltid.

"1. Vad hete din fröken? svar ELSa höglund.
.. 2. hade du nån bestis? svar jag.
.. 4. Vad va dit elsklingsDjur? svar kat
.. 6. vad va din elsklingsmat? svar palt.
.. 9. Fans det nån dum? svar nej.
.. 12. Vad va din elsklingsgosiDjur? svar inget.
.. 13. vilken skola jikdui? svar nej."


Haha, grym på att stava, jotack!
Sen hittade jag massa brev också.. Jag älskade att brevväxla när jag var mindre.. Hittade ett från Veronica som det stog "Läs, men visa inte!" Haha, nu är det så många år sen, så hoppas att det inte gör nåt om jag berättar vad det stog...
"Kan inte du och jag bli bästisar? SNÄÄÄÄLLA! ...snälla..snälla kan vi? Du är jätte jätte jätte snäll. pözz "

En dammråtta mindre!

Nu börjar det bli lite ordning på mitt rum. Några färre dammråttor, två extra hål (en halv centimeters hack) i väggen och en ny och fräsch garderob!

skrev ett långt inlägg här, men det försvann så jag orkar inte skriva ett nytt. Berättar om helgen i Lkpg en annan dag.. bilder dyker upp på min bilddagbok snart också!

Nytt och fräscht!

Här görs det om för fullt inne i mitt rum. En ny garderob har vi monterat och så ska jag slänga lite skit. Än så länge är det ganska rörigt, men snart ska det nog va klart. Då ska ni få se ett rum ni aldrig skådat!



Rensade garderoben, fattar inte att allt detta kan ha fått plats i den gammla..

och sist utav allt så hittade jag en planch som jag fått för ca 5 år sen.
"Jambo Magdalena! Synd att du inte kunde komma..
Krya på dig så ses vi när det blir lite varmare!"

I'm in love with a fairytale,

well I'm in love with you.

Äntligen fredag!

Nu sitter jag här och njuter av helgen. Den satt riktigt fint, och jag får äntligen andas ut. Eller nästan i alla fall. Måste skriva klart ett biologi arbete som jag är några veckor försenad med.. jaja.. får väl ta tag i den på söndagen kanske, om jag känner fört.

Ikväll ringde Emilia och bad mig agera frisör, så det blev att klippa till Jontes hår lite grann. Blev riktigt nöjd eftersom att det handlade om en kill frisyr, (vilket jag tycker är läskigt) men nu kan jag nog börja göra det lite oftare, när jag inser att jag kan.. så säg bara till grabbar! Haha. nja.. Men kanske.. Får väl börja med betalning snart kanske. Hehe.
Sara kom hit till mig ikväll, så jag slapp spendera resten av fredagskvällen helt ensam. Vi köpte godis och så blev det att kolla lite tv. Mysigt :)

Imorn blir det Linköping. Först Ikea med pappa, sen lite shopping med tjejerna innan vi ska lyssna på några band. Blir väl att kolla melodifestivalen hemma hos någon av storasyskonen och så får vi nog sova där med. Blir säkert bra!


måste duscha..

Magdalena bara älskar prov..

Oh ja. Vi säger så. Plugg som sagt. Det är jag bra på. Nja, men jag gör det iaf. Eller lite. En stund ialla fall. Synd att inget gått in i huvudet. Jaja, lycka till imorn Magda.

Hela familjen Sandström älskar att plugga!

Tutar och kör!

Om någon utav er var ute i Finspång ikväll mellan 20-21.00 så hade ni tur om ni inte blev påkörda av mig. Nej, nu va jag inte ärlig.. Jag körde faktist riktigt bra. Fjärde gången som jag var ute med pappa och övningskörde och jag fick bara motorstopp en gång och det va när pappa helt plötsligt skriker STOPP. Så ja, jag klarade mig ganska bra ändå.

Lite jobbig dag imorn i skolan, har typ inga lektioner men måste göra ett prov kl 3, så får se hur jag lägger upp morgon dagen. Pluggat idag för övrigt, bra gjort!

Korthårig vs Långhårig

Vilken är din favorit?
kort hår

eller
långt hår?


Själv trivs jag bäst i långt.. men det är ju alltid kul med förändringar!

Back to school

Då var det måndag igen.
Igår hängde Veronica och jag med på bio inne i stan lite hastigt sådär. 17 again bjöds det på, och den va faktist helt ok bra! skådespelaren är ju ganska het, vilket höjer betyget.

Idag hade vi projektdag på skolan. Så alla 2or skulle planera lite inför sina projekt. Jag och Alisa skötte det mesta i vår grupp, eller Petter var med och hjälpte till efter lunch, som vi käkade hos honom. Blev sallad, riktigt lyckat, om man bortser från vad som hände i mikron och att makaronerna kokade över med jämna mellanrum. Riktigt god efterrätt också, vaniljglass med hallon. Mums! Vi kom på en hel del bra idéer, men det balla ur lite när alisa och jag började snacka om att fota djur.
A - Vi kan ju fota i frysdisken i nån affär på typ skaldjur.
M - Och så kan vi fota en grillad kyckling vid en fin solnedgång!

Bjuder på den enda bilden jag har kvar på oss två
ifrån mellanstadiet nån gång då vi va lika flumma som idag


Tjalalallala

Var till Viberga en sväng med Marielle förut idag. Hittade inte det jag sökte, men Marielle köpte med sig en kassler. Kan va bra att ha!? hehe. Nu blir det en sväng till Veronica så får vi se vad vi hittar på. laga mat ihop iaf. det är vi gryma på :) Puss

Dance everybody!

Igår va det 18års fest för Malin och Sofie. Åkte tillsammans med Marielle, Emilia och Veronica bort till Falla folketshus. Var inte jätte mycket folk där, men det va kul i alla fall! tycker jag..

Fixade iordning Amandas hår direkt efter skolan också. Blev ljusa slingor och jag är i alla fall nöjd med resultatet :)


syns kanske inte så bra på kortet..

snart helg!

Helgen är efterlängtad. Nästan mer än vanligt. Typ klar med alla prov nu. Förutom Friskvårdsprovet jag missade när jag va sjuk och nationella som är imorn bitti. Sen har vi väl lite prov nästa vecka också antar jag. menmen, först är det helg!

Tränade idag. Riktigt skönt. Måste varit en månad sen sist. Va ju iväg till egypten så då missade jag att träna i två veckor, och sen har jag haft problem med höften, men nu är jag igång igen, så se upp! ;)


Jag älskar att plugga!

Det bara skiner av ironi. Usch för imorn. Först svenska prov på dramatikens historia(!?) och sen Företagsprov. Jag längtar verkligen, inte alls..
Försökte planera hur jag ska göra om på mitt rum idag med. Men jag var lite väl känslig just i dag så jag började tjuta när pappa förklarade att min nya garderob inte kommer få plats där jag tänkt den.. Haha, fick lite ryck och målade över min fina skiss på mitt rum. Jaja, så kan det gå när man har humörsvängningar.


What about some love

Gick till skolan idag, eller i alla fall till engelska lektionen. Gjorde provet, riktigt skönt att slippa skjuta upp det, och det gick faktist helt ok, tror jag .. Så fort den lektionen va slut gick jag hem igen. Vill bli helt frisk. Men mår mycket bättre idag, och det kanske är tack vare dom goda mockarutorna Petter och Henka kom och bjöd på igår. Vilka killar! Super gott, tack. 

Nu får vi säga hejdå till Henka, Niklas, Findus och alla som nu åker iväg till Spanien. Lycka till där grabbar! och välkomna hem sen igen..


Sjukling..

Usch och fy och blä.
Här sitter jag och mår illa :| inget kul alls.
Började igårkväll, blev helt yr.. Huset snurrade och om jag blundade så kändes det som att jag skulle vippa åt sidan. känner mig konstig helt enkelt, plus att jag är förkyld också, eller ont i halsen iaf. Blev att stanna hemma helt enkelt, känner inte att det skulle gå nåt vidare i skolan. Men imorn måste jag må bättre! har inte råd att missa nåt i skolan nu.. Jag har allt för mkt skoljobb.

Shoppingtur

Blev allt en shoppingtur idag. Hela familjen följde med. Tack pappa för skjutsen så att vi slapp åka buss. Köpte mammas present idag också, som hon inte fått än.. Desperate housewives boxen säsong 2, och hon blev riktigt glad. Kollad lite på det redan nu ikväll. 

annars inhandlade jag: sandaletter, gympaskor, linne, strumpor och ett halsband



lillebror och jag med nyinköpta kläder

Shoppaholic!

Nja, inte egentligen. Men nu måste jag verkligen shoppa, mycket också.. Skor, jacka, linnen, shorts.. ja, listan kan göras lång.. Förhoppningsvis blir det en tur till stan imorn.


Här är lite stuff jag gärna skulle se i min garderob.. Det mesta kommer ifrån HM och Gina.

Valborg!

I torsdags var det valborg som nog dom flesta vet. Jag åkte till Anne i Lotorp med Marielle och där va vi ett stort tjejgäng som grillade och åt gott. Vi gick ner till en brasa också och bjöd på lite sång. Efter det så blev det fika med goda kladdkakor, Tack Elin och Amanda för dom! Men sen efter en trevlig kväll i Lotorp kom pappa och hämtade mig och jag åkte hem till Veronica. Emilia va också där och sen gick vi ut en sväng. Träffade lite folk och gick ner för att kolla läget nere på centrum, och där vare fart påt! haha, nja, men mycket folk var det iaf. Stanna inte så länge utan sen fick vi skjuts hem av Malins pappa. Veronica, jag, Sara och Emilia åkte tillbaka till verre och där blev det att kolla Madagaskar med lite folk.. Dom flesta somna i soffan dock, så jag kom på mig själv sitta där ensam och skratta åt filmen medans alla andra blunda.. men så kan det gå! Haha.

Bilder dyker upp på min bilddagbok så småningom :)


Den andre maj

Och solen skiner på mitt fönster. How lovely!
Var hos Baggmans förut idag och fikade. Blev lite firande för alla som fyllt år nu under den senaste tiden. Stannade inte allt för länge för jag va tvungen att åka hem och plugga, och det har jag faktist gjort också! suttit ute i solen och läst lite friskvård, bra gjort! Gjorde supergod sallad idag igen. tummen upp!




lovely day!

solen skiner och Magdalena är glad. mindre glad över skolplugget däremot..
Men nu blir det fika hos fam Widgren. Bilder från valborg kommer upp så fort jag har tid :)

RSS 2.0