maggan-frissan

Lekte frisör åt Sara igår, resultatet:



toppade håret och klippte lugg åt'na


I'm in Luv

Wille är min stora kärlek, trots att han är lite läskig ibland.

Igårkväll blev det filmkväll hemma hos Malin ute i Falla. Det var jag, Malin, Henrik, Viktor, Niklas och Hugo. Vi kollade nån film som jag inte kommer ihåg vad den hette, sjöng lite singstar och lekte lite roligt. Blev en spontan tripp till Norrköping och Mcdonalds på hemvägen. Gott gott!

Idag gick jag upp tidigt för att ha körlektion, det gick bra tycker jag nog allt. Gick till sjukhuset efter det, snackad med sjukgymnasten igen.. Ska börja träna näst-nästa vecka..
Nu vet jag inte vad resten av dagen bjuder på.. har lite olika alternativ, men jag känner mig så trött! Får väl se vad som händer..




gårkvällen












Pumpan utan näsa säger tack och hej!


19.05

Blev ingen Veronica igår, hon fastnade med något annat. Viktor, Hugo och Alisa kom över en sväng istället. Vi bakade kladdkaka och kollade Sex and the city. (Hugos val?) Hehe. Blev en sen natt men jag var uppe ganska skapligt idag i alla fall. Pluggade lite körteori och sen hade jag teorilektion nyss.
Veronica kanske kommer över ikväll istället. Är ju ensam hemma som sagt..

dance like nobody's watching



LOV LOV LOV. Tjalala. Det är skönt!

Idag har jag pluggat lite trots att vi har lov. Duktig kicka. Skrev lite på en religionsuppgift och har pluggat lite körteori också. Är sugen på att övningsköra, men min kära far är ju i tyskland till på ons-tor nån gång.. Så jag får väl hålla mig..

Veronica kommer hit ikväll, så jag slipper va ensam hemma.. Blir väl att mysa med nån film eller nåt sånt. Det vet man aldrig riktigt :)


Back on track

Ursäktar för den jätte dåliga uppdateringen på sista tiden.. Men jag skyller på att jag inte haft tillgång till internet här på min dator, och har inte orkat skriva i bloggen från Dannes dator.. Nu är det tillbaka igen i alla fall (internet asså) så nu är jag igång igen. I'm back!

Skolan har rullat på som vanligt i veckan, jag har dock varit lite slöare än vanligt och har därför endel skoljobb att fixa med nu under lovet. Ja, för er som missat det så är det ju lov nu i veckan som kommer. Folkets jubel!

I fredags blev det att umgås med lite folk hemma i Veronicas lägenhet, kolla idol mm.. Och lite senare drog några av oss ner till Ettan. Som alla vet så är ju inte det favorit stället kanske, men eftersom det va gratis för mig så var det ganska värt ändå, för vad är roligare än att dansa och fjanta runt på en skolfest!?

Den natten blev lång, med lite olika insidenter och igår fick jag vila ut lite.
Pappa drog med mig upp på innebandymatch också, reserv-laget spelade, och dom förlorade ganska så stort. men det va roligt att kolla! Hehe.. Övningskörde en sväng efter matchen och det gick faktist riktigt bra :)
Lite senare igår kväll gick jag hem till Sara där hon och Emilia var och vi kollade på en tjejfilm. Sen kom Petter, Hugo, Findus och Viktor förbi och då gick vi hem till Petter ett tag..

Men roligast måste nästan vart när vi gick hem och jag halkade ner för en backe, gled en bit på rumpan i leran, började asgarva och kunde inte resa på mig. Detta resulterade i att alla mina kläder var geggiga efter. Mysigt., jotack.


Dagens..

Har inte så mycket intressant att skriva om känner jag,
bjuder istället på en dagens:


Jeansshorta - pappas, leggins - gina, skor - skopunkten, smycken - egengjorda


The weekend

18års fest på fredagen. Idol och mys hos mig innan, med Emilia och Malin. Rolig kväll, tackar alla rara människor. Slappade på lördagen, gick promenad med Sara och vovven, bakade med henne och Emilia, sen på kvällen va det lite film hos Sara och sen blev det nattkäk på mc donken. På söndagen var det gympa och inte aå mycket annat..






puss på en bra helg


Segast i stan!

Trött och trött och ännu mera trött är jag. Kan bero på sena nätter, jo..
Har inte haft internet på min dator på några dagar nu, så är inne på brorens dator nån gång ibland. Därför har det inte blivit så många inlägg här i bloggen över helgen.
Orkar inte skriva så mycket nu heller, för som jag skrev så är jag väldigt trött. Uppdaterar om helgen så fort pappa fixat mitt internet :)


The day after tomorrow..

Här sitter jag kl 17:12 och färgar mitt hår..
eller inte bara jag. malin hjälper mig med :)
jag är jätteosäker på hur det kommer se ut!
tänk om det blir fult..


men jag vill bara ha bellis nu..

han är så len och gosig och stöörsta ***** ! :O

//SKRIVET AV PETTER SVENSSON


Party music!


fredagsmys..

= Partyy!

Ikväll blir det lite firandes av några 18-åringar i ekmanska. Taggar med lite party musik, och så har jag faktist städat lite på mitt rum.. Snart kommer Malin hit, och Petter med. Han och jag ska färga våra hår! Eller jag ska göra slingor och han ska färga. Kommer nog bli sjukt snyggt, på oss båda får vi hoppas :)

Kom fram till att jag var skapligt hurtig igår.. Gick till skolan på morgonen, sen hade vi idrott, efter skolan gick jag till Viggestorp och sen på kvällen va det korpen-gympa (aerobics och styrka för armar, mage, rygg, rumpa, you name it) Känns bra såhär i efterhand, då är jag värd lite utav mammas äppelpaj, så himla god!

Festa bra, hej!


20.41

Nu är det reklam i Bonde söker fru. Vilka bönder asså, älskar dom. Speciellt den bleka bonden med orange hår som sitter där knäpp tyst. Underbar kille!

Annars var jag hos sjukgymnasten idag igen, känns inte som att vi kommer någon vart med mina skuldror och höfter, men nästa vecka ska jag dit och börja köra något träningspass i alla fall, som förhoppningsvis kommer hjälpa.

Vill färga håret också har jag kommit fram till.. Antingen lägga i lite mörkare slingor eller färga hela håret brunt, med ljusare slingor i.. Vad tycker ni?


testade att trippla håret också, tyckte att det såg lite roligt ut.. typ en boll på huvudet..


Tisdagen

Idag var det skola. En lång skoldag från 8.00-16.00. Efter den blev det att käka lite på centrum till kl 5, då jag skulle på min första teorilektion. Den slutade strax innan halv 7, och klockan 7 var det spinning på Hårstorp som gällde. Sofia och jag körde på för fullt, och det kändes riktigt bra efteråt. Kom hem nån gång efter 8 och då blev det lite mat, desperate och nu väntar ett varmt bad. Det ska förhoppningsvis lindra mitt onda i höften..
See yah! 


livets motgångar...

Usch vad jag hatar mig själv ibland, men jag måste medge att allt är inte så lätt alla gånger, och det finns definitivt ingen som har alla rätta svaren..

motgångar är något vi alla kommer möta någon gång i livet,
och det är viktigt att vi själva lär oss att hantera dom på bästa sätt..


Mycket att göra..

Magda borde inskaffa sig en kalender..
Riktigt mycket ska göras denna vecka, så som: Plugga inför sv-prov, teorilektion, köra spinning, julrevymöten, träffa sjukgymnasten, körlektion, aerobics, 18års fest, kolla bio?


15.56

Helgen går helt sjukt fort.
Idol med Emilia i fredags.
Fixade lite på rummet igår.
Kollade fotbollen hos Findus.
Kollade film på Nyhem.
Övningskörde en sväng idag.
Lite sv-plugg och teoriplugg med.
Träna snart, kanske sola också.

Imorgon är det projektdag.
Detta var allt för mig.

saknar mitt långa hår lite också..


Oh Magdalena

Nu pirrar det i bena och särskilt det ena
och ännu mera känns det där dom sig förena
Oh Magdalena har du nån förbarmande alls, Åhåhå
Oh Magdalena, det här är ingen smäktande vals

Inspiration

Måste ta och köpa mig lite snygga smycken,
någon som har förslag på vart jag kan hitta några till en bra budget?

Stockholmstreetstyle


Dagens dag!

Skola, Prov, Blä, Idrott, Lekar, Julrevymöte, Slappa, Träna, Övningsköra, Bada, Dator.

Pappa skulle fixa nåt på min dator och låg och kravlade under mitt skrivbord. 
Han ropar till mig: Magda, dom här dammråttorna här under, vill du ha kvar dom?

Strax efter ropar mamma ifrån övervåningen då hon sitter vid datorn:
Håkan KOM! Jag tror jag har vunnit pengar! :D Hon va inne på internet och plötsligt poppar en sån där ruta upp, som vi väl alla varit med om nån gång.. Mamma blir överlycklig och tror helt seriöst att hon har vunnit.. Haha, hon är ju för rar!


18.24

För alla som vill veta så äter jag minst 30 tuggor på en normalstor hambörjare, medan dom andra äter typ 7.. Det konstaterade vi igår då det va hamburgare i skolan.

Annars är det plugg som gäller. Redovisning & beskattnings-prov imorgon, inte jätte taggad.. Menmen, vi håller tummarna på att jag får in nåt i skallen nu ikväll..


Dagens låt


Shopping

Blev inte så lång tid till shopping i lördags, men här är det som inhandlades!


Tröja: Gina Tricot, Skor:Skopunkten, ta tre betala för två. Matilda köpte det tredje paret


Lördagen den 4e oktober

Blev Idol hos Alisa igår med en hel del folk i hennes rum. Trångt och mysigt! Henka, Alisa och Niklas drog in till stan för att skjutsa folk, så under tiden dom va borta blev det lite te hemma hos mig. När dom kom tillbaka hoppade vi in i bilen och drog till norrmalm, folket som hade festat var på väg där ifrån, så efter lite snack drog vi hem till var och en.

Idag däremot blev det Norrköping för hela slanten. Fick skjuts in till stan så jag slapp lägga pengar på buss. Först blev det lite shopping med Matilda, bilder på det inköpta kommer imorn kanske. Och sen så tog vi oss lite fika på Mc donalds eftersom att Matilda skulle dra och vi inte hann fika nån annan stans.
Mamma och pappa kom dit och skulle kolla bio med två kompisar så då tänkte jag att jag lika gärna också kunde hänga på, och så blev det! Inglorious Bastards blev det, och jag tyckte faktist att den va bra. Se den! Men innan filmen började så hade vi någon timme över så då blev det att käka på Pappa grappa också. Inte helt fel. Örebro imorn, vi hörs!


Jag blev kär i den här klänningen.. Finns på Vero Moda i olika färger o material för 300kr




Pizzan på Pappa Grappa var ju inte helt fel!


Älskade helg!

Första körlektionen är nu avklarad. Blev ännu nervösare, än va jag va innan, när jag gick ut imorse och såg frosten och massa is på backen. Men det gick helt okej faktist, och han jag körde med var riktigt trevlig. Sitter här med Malin för tillfället, vi bakade scones förut. Gott gott! Idol ikväll.. men frågan är vart!?


Saknar sommaren och värmen. Oh ja!


Tut tut!

Dålig uppdatering. Jotack, jag vet!
Hade studiedag idag.. Känner mig helt vilse i dagarna. Trodde att det va söndag idag, men icke. Jag har varit hemma idag och fixat med en hel del saker men jag har även hunnit med att övningsköra en sväng och gympat! Kändes bra, förutom min skit skuldra som inte vill vara bra, och min höft också.. Ska bli skönt att knäcka kotan på måndag..
Imorn bitti ska jag ha min första körlektion. Jag är nervös! Hoppas att det går bra i alla fall.


Min söta lillebror som fyllt 15 kom och hämtade mig och skjutsade hem mig från träningen


RSS 2.0