31/8 - chokladbollsbak och missfärgad tröja.

Veronica, jag och Petter o Niklas bakade chokladbollar idag som planerat. Gjorde fyra satsar med smet, så det blev ca 40 chokladbollar skulle jag tro.. plus några knäppisar. blev lite kladdigt i hela petters kök, men vi försökte städa så bra som möjligt efter oss.
Vi provsmakade lite chokladbollar oxå, elr jag gjorde det iaf, och jag tyckte att dom var jätte goda! hoppas bara att dom andra i klassen oxå tycker det :)


ja, min mamma är bra..
hon visade jusst upp min nytvättade tröja.. (okej att det inte va min älsklingströja, men ändå)
innan hon tvättade va den gul som citronen, efter så såg den ut såhär, grön, fläckig.
  tack :)
 
innan                                      efter

30/8 - öronbarn

Jaha.. jag kan ju börja med att säga att jag somnade hemma i Daniels hus och vaknade upp hemma i mitt eget..
Jag ska försöka göra historien kort..

Daniel och jag hade tänkt att åka med hans familj till nåt ställe på släktträff förut idag, lördag.. Så då sov jag hemma hos honom i natt.. Vi la oss inte allt för sent, men sen vaknade jag upp, kl halv 1 ca, utav att det gjorde så ont i mitt öra.
Jag låg och vred och vände på mig ett långt tag och hoppades att det skulle gå över, men när inget hjälpte så röck jag tag i min mobil och slängde iväg ett sms till min mamma för att få tips på vad jag skulle kunna göra för att minska smärtan. Efter ett tag fick jag svar och hon sa att jag kunde testa att ta huvudvärkstabletter..
Jag väckte Daniel lite försiktigt och frågade om han hade några sådanna i närheten. Gullig som han är fixade han fram både tabletter och vatten åt mig och jag tog ett par så fort som bara den. Jag försökte koppla bort smärtan och testade att sova igen, men det var hopplöst. Jag sa åt Daniel, som jag hade hållt vaken, att han skulle försöka sova lite (vilket han behövde) och så satte jag mig och spelade lite spel på mobilen i väntan på att tabletterna skulle börja verka..
Efter ett tag insåg jag att det inte fungerade och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Daniel erbjöd sig att skjutsa hem mig men jag envisades med att pappa fick göra det ist, och så blev det.
Kl halv 4 var jag hemma i mitt eget hus.. jag tog ytterligare några tabletter och Pappa ringde läkaren, som sa åt mig att försöka sitta upp så mkt som möjligt. Så min natt spenderades sittandes i min säng.
Så vart det med den släktträffen...
Idag har jag mått bättre men det jobbiga är att jag hör som en robot, allt som låter liksom ekar i mitt öra. Att jag är förkyld samtidigt gör ju att jag blir helt slut i kroppen oxå, så slappat har jag gjort idag...
Finns inte så mkt mer att göra nu.. blir att droga tabletter och sniffa nässpray resten av helgen.. måste va frisk på måndag!

kram och snoriga pussar!

29/8 - febern är borta

Var i skolan idag, har ingen feber kvar men förkyldningen håller i sig.
Vi planerade lite inför klassdagen, -natten, efter skolan.
Våran levande tipspromenad kommer att bli grym :D
Ska baka chokladbollar till måndagskvällen på söndag
tillsammans med Niklas, Verre och Petter..
får väl hoppas att vi inte äter upp alla då.
Puss.

26/8 - sjuk = ingen stockholm

usch usch usch. sitter här och tycker synd om mig..
varför inte få allt på en gång liksom,
feber, förkyldning, huvudverk och ont i magen.
jobbigaste skoldagen i veckan idag, och där satt jag och typ sov.
hoppas att jag inte smittat nån!
blir inget stockholm för mig imorn iaf.
får sjukanmäla mig, på riktigt. 

JAG ORKAR INTE VA SJUK.

24/8 - agustifestival

nu är det söndag och Veronica lämnade mitt hus för nån timme sen.
tänkte bara uppdatera lite om min helg,
fredag: Veronica och Emilia kom hem till mig efter skolan oså drog vi in till stan på kvällen. Där vare agustifest i full gång. tänkte se fyrverkerierna, men missade dom... träffade lite trevligt folk som vi hängde endel med, bla Jonas och Julia från min gamla klass på Haga. åkte hem med sista bussen tillbaka till finspång. bråk på bussen, kom emellan, klacken gick av, fick en ros..
lördag: Veronica sov över hos mig från fredagen, men sen åkte hon till linköping på lördagen. Jag träffade Amanda och vi två åkte in till stan, igen :p helt ok kul denna gång med och nu missade vi inte fyrverkerierna! det var riktigt fint faktist! träffade massa trevligt folk oxå denna gång. Emilia och Veronica kom till norrköping med tåg från linköping på natten sen, så då åkte vi alla 4 tillsammans hem.

pusss.

21/8 - torsdag

Sitter hemma och tråkar. är helt slut i hela kroppen :/ dunno why.
Försov mig imorse, va inte allt för kul. Vaknade (utav att syster och pappa skrek på varandra) kl 5 i halv 8 och jag skulle cykla till skolan 5 över halv.. Jahopp. bara att slänga på sig kläderna, borsta tänderna och slänga ner gympa kläderna, och sen va jag iväg! kom inte försent iaf :) Lite irriterande bara att vi inte behövde ha gympakläder med just idag..
Jaja, skola imorn med, börjar kl 10.. sen så ska veronica sova hos mig i helgen.. får se vad vi hittar på :)
Puss!

20/8 - 2:an here i come!

gick inte upp allt för tidigt imorse. samling i aulan kl halv 1.. där pratade rektorerna lite, sedan vare snack med klassen och sen drog man hem. Elr jag drog hem till Emilia.. hälsade på hennes nya niniiniiiin :D (kanin) bäbis va den! vi bakade lite oxå, men det gick inte så bra (tack vare kaninen) så det vart brända brownies vi fick bjuda familjen hjort på :) jaja. gott ändå!
Sedan träffade jag älsklingsDaniel. vi drog hem till hans bror lite med och hälsade på bäbisen :D
PUSS!

18/8 - sista måndagen på sommarlovet

snart börjar skolan igen (onsdag) och jag kännde för att göra något kul den näst sista dagen.. men sen verkade det som att ingen annan ville det.. 

Men det blev att jag gjorde en hel del sen iaf :)
först gick jag och syster tillsammans med Elin till hobby boden, här i finspång, och köpte lite pysselsaker, för 250 kr :p Hehe. sen när vi kom hem så gjorde vi lite armband! dom vart fin fina.


Lite senare på kvällen kom Elin och Anne hem till mig.
vi gick till babylon och käka lite (iaf anne och jag som delade på en kebabtallrik).
sen när vi hade hängt hemma hos mig ett tag till
så kom vi fram till att jag skulle klippa Elins hår,
vilket jag oxå gjorde.. började med att toppa håret lite,
men sen blev det att klippa raklugg på henne oxå :) blev helnöjd!

PUSSS.

16/8 - The voice

Nu sitter jag här, fortfarande öm i fötterna från gårdagen, och kollar på de få korten jag hann ta på vår resa till stockholm (innan min mobil dog). Emilias kameras batterier tog ju oxå slut, så får hoppas att nån utav Emilia eller Veronica fick nåra bra kort med deras mobiler. Bilder kommer isfall kanske in på bilddagboken senare.
Det var en kul dag igår iaf, det enda som inte va så bra va när vi skulle åka hem. Om jag inte nämnt det innan så var Anton och Hugo oxå där i Stockholm.. Och när vi väl skulle åka hem så skulle dom följa oss till bussen och då äre såklart att Anton ska försvinna bland allt folk som va ute på stan.. och inte bara det, han hade visst både hans och hugos mobil med sig. Så vi kunde ju inte bara åka ifrån Hugo (som tillsammans med anton skulle sova kvar där i stockholm) för då skulle han inte kunna nå Anton på nåt vis. Vi försökte ringa Anton och förklara vart han skulle gå, men han var lite vilsen..
Tiden rusade iväg och vi skyndade oss iväg mot bussen, tillsammans med Hugo. När vi kom fram dit där vi hade gått av bussen så va det inga folk där elr nåt.. Vi började bli lite oroliga att missa bussen. Hugo fick fortsätta att leta efter Anton, som då äntligen hade kommit fram till centralstationen. Men dom hittade inte varandra så Hugo kom tillbaka till oss med jämna mellanrum..
När klockan hade blivit så mkt som när bussen skulle gå så mötte vi några tjejer där, som oxå dom skulle på samma buss. Dom fattade inte heller vart vi skulle gå på, så tillsammans så letade vi alla 6 efter bussen.. När vi väl fick reda på vart bussen gick ifrån fick vi ta och springa dit, så emilia röck sin telefon ur handen på hugo (som då snacka med anton) och så sprang vi iväg och lämnade han där.
Vi kände en stor lättnad när vi satt på rätt buss och då äntligen va påväg hem, och då ringer anton och frågar vart Hugo är.. han hade tydligen precis hunnit säga åt Hugo att gå till mc donalds innan vi sprang iväg från honom, men Hugo hade inte dykt upp än.. Lite senare ringer vi tillbaka till Anton, och då hade dom i alla fall hittat varandra!
vilket lyckligt slut hu!? :)


15/8 - Stockholm

imorn bär det av till Stockholm tillsammans med Veronica och Emilia. åker kl 9 på morgonen till norrköping för att sedan ta en buss därifrån kl 10.25 till stckhlm. först blire shopping, och som tur va så har jag fått min bönnergårdenlön så jag har endel att shoppa för (: får se om jag lägger upp bilder på det inköpta senare. på kvällen sen äre The voice konsert sak där, gratis, som vi ska kolla lite på :D sesn åker vi hem med buss igen kl 22.45.
Känns som att det kommer bli en kul dag med flickorna!

Puss.

12/8 - smultronstället

då har man gjort årets besök på smultronstället! Emilia och jag vare som så gärna ville dit, och då hängde Hanna på. Vi gick lite inne i stan först men det vart inte så mkt shopping. vid 5 kom Petter och Findus in och så åkte vi alla 5 tillsammans till smultronstället. Det regnade nästan hela tiden och vi fick sitta ute, eftersom att det var fullt inomhus.. men det var typ tak över, så vi klarade oss. Det vart lite jobbigare när vi skulle gå till bussen i regnet, men eftyersom att petter är så snäll så fick jag (eftersom att jag var lite förkyld och inte ville bli mer sjuk) låna hans jacka (:

bilder på glassarna följer
, så att ni ska bli lite läskade..

min glass, lite suddig


Findus glass


Emilias glass, hon vann tio kr! :D


Petters glass


Hannas glass

9/8 - födelsedagskalas

GRATTIS AGNES!
var ute i torstorp på lite kalas hos agnegull. Vi gick ihop några tjejer på en present åt henne och det blev en sånhära makeupkurs på makeupstore. Nu får vi slåss om vilka som ska få följa med och kolla på sen när hon ska bli sminkad :D
det var en trevlig kväll med god mat och mkt skratt :)

magdur

9/8 - norrlandssläkt

fick besök från norrland över helgen. blev att träffa kusinerna jenny och erik som jag inte träffat på 2 år. ellinor va hemma, men henne träffade jag iaf förra året.
vi gick upp till grosvad för att testa den nya bowlinghallen där. det var kul men jag var inte så duktig dock.. det var väldigt fräscht där så dit får ni åka :) kostade 200 kr för en bana i en timma och vi var 6 prsoner på en. blev inte så jätte dyrt då..

Puuuss.

3/8 - skärgårn, tjockisholm

Daniel och jag följde med min familj till Tjockisholm över söndagen. där var nästan hela släkten (från pappas sida) på plats.. alla förutom Baggmans som är i S A och dom som bor i norrland. det var väldigt mysigt trots att vädret inte var det bästa.. vi skulle grilla på kvällen men när all mat var ute och grillningen var i fullgång började det ösregna. vi sprang in och åt maten inomhus ist. Daniel och jag funderade lite på om vi inte skulle stanna där över natten med, eftersom att vädret var så dåligt och vi inte vågade åka båt tillbaka i det vädret.. men det lugnade ner sig, så vi åkte hem sen iaf. kommer lite kort in på min bilddagbok snart!


Puss.


6/8 - guitar hero

spenderade denna dag hemma hos grannen, Divna. vi spelade en hel del guitar hero och sen åkte vi tillsammans med emilia ner till bönnergården. senare på kvällen följde jag med emilia hem oså kom sara dit. jag stannade inte kvar så jättelänge eftersom att jag skulle upp på morgoonen efter. men det var en ganska slapp och trevlig dag (:


7/8 - kärlek åt pistagenötter



här sitter jag igen. har jobbat på tegelbacken idag, imorn blir sista dagen där.
skönt men samtidigt sorgligt.. kommer sakna alla!
sitter och äter lite nötter och lyssnar på musik,
 Drömhus - Ögon som glittrar, funkar för tillfället.
får se om jag hittar på nåt mer idag annars blire mest att slappa.
vad ska ni hitta på?

Pusssen.

6/8 - lime wire?

någon som använder sig utav Lime Wire?
undrar om det är bra att använda och
om det är säkert elr inte.. vad är era åsikter?

kiss.  

2/8 - tjejkväll hos hanna

jag åkte tillsammans med marielle och amanda ut till sonstorpstrakten för att umgås med hanna, anne, elin, agnes, oså oss i bilen med såklart :p Vi grillade och man kan säga att jag var lite grillmästare för kvällen, det var åtminstonde mitt hår som luktade mest rök efteråt.. pappa trodde att jag hade smygrökt :p Haha. Vi åt inte bara grillat minsann, utan där åts både fruktsallad, kladdkaka, och så lite godis såklart (:
härnäst blir det väl hem till agnes kanske, den söta lilla flickan fyller hela 17 år på söndag :D PUSS.



magdur.bilddagboken.se

26/7 - farväl kära kusiner

Vi hade lite släktträff hemma hos oss denna varma dag. Mina kusiner ifrån örebro, pappas syster med familj, har flyttat till Syd Afrika för att bo där de närmaste 6 månaderna eller hur länge det nu va. De ska jobba på ett barnhem där någonstans tror jag.. Om ni tycker att resan verkar spännande så kan ni ta en titt på deras resedagbok, fam baggman.
Min äldsta kusin, som oxå var hos oss då, har nyligen fått en liten flicka som heter Gry och i mellannamn Magdalena :D hihi. hon är söt!
  
mer bilder, Magdur

1/8 - 10 månader tillsammans


jag liksom älskar dig!

31/7 - bad på bönnergården

åkte med farmor och mamma till bönnergården för att bada. dit kom oxå sara och amanda. mycket trevligt när solen var framme och stekte, har dock inte blivit så brun :( får väl hoppas på att sista veckan innan skolan börjar, då jag är ledig, blir en solig vecka!

getingen tyckte åtminstonde om min macka.


4/8 - ursäktar för seg uppdatering

har inte haft på datorn så mycket nu dom senaste dagarna, men snart ska ni få en liten uppdatering över vad som har hänt..
lagar mat för tillfället med syster, vi är ensamma hemma. men ska hinna med att slänga in några inlägg här oxå :)

PUSS

RSS 2.0