Melodifestivalen & Next3!

Okej, som alla vet så är det melodifestivalens sista deltävling ikväll. Vore det inte grymt kul om de 3 killarna från Norrköping får komma vidare!? Själv drar jag till Åby för att kolla på det och slänga iväg massa ringsignaler på deras låtnr. Hoppas att ni tänker efter noggrant om ni inte också tycker att dom är värda era röster.

Provlyssna på låten här!

Nattvandring

Denna kväll/natt har det varit full rulle.
Jag drog mig till Emilia vid 8-9 nångång. Där käka vi taccos tillsammans med Sara. Sen gick vi ner till cafét där vi spela lite spel och käka våfflor. Efter det bar det av hem till Emilia igen, för att sedan besöka en lägenhet där i närheten. Vi gick bara in och hälsade på folket, sen bestämde vi oss för att gå och se hur killarna hade det på gula går'n. När vi va påväg dit mötte vi Anton och Forsner, och alla andra var på väg ut där ifrån, så då gick vi hemåt Emilia igen. In och kissa sen ut och bort till lägenheten igen. Gick in och hälsade på folket och kollade lite på James Bond, tror jag att det va, men efter ett tag kände vi att vi behövde hem och sova. Vi ska ju trots allt upp 11 imorn (idag..) Men nu satte jag mig här, för jag kunde inte somna.. ska ge det ett försök till nu :) Hörs


27/2 - back to basic

Äntligen fredag!
Inte förens nu har jag fått njutit av helgen. För direkt när jag kom hem satte jag mig med biologin och för en stund sen blev jag klar. Känner mig inte helt nöjd, men det gör jag aldrig.. Ikväll kanske jag hänger med Emilia och hjälper till på cafét och så ville Sara att jag skulle slingra hennes hår, får se hur det blir med det. Får se lite hur helgen blir förövrigt. Sjukdomar överallt så man kan int umgås med vänner hos nån.. Melodifestivalen imorn, får se vart det blir att kolla det..


Här har ni min fina uppsats..

bryter trenden..

Orkar inte med rubriker, och nu sket jag till och med i datumet! (nöjd alisa?)

Dagen:
Skola,
Plugg,
Träna.

Och så kom pappa med en glad överraskning idag. Papprena ifrån körskolan har kommit, så nu äntligen ska jag få börja övningsköra! se upp för mig på vägen säger jag bara..

25/2 - Tack pappa!

Äntligen är pappa hemma,
eller om jag ska vara ärlig så har jag nog
inte saknat han så jättemycket faktist..
han var ju trots allt bara borta 2 dagar eller nåt.
Men gullig är han allt! 
Köper kinder ägg åt oss barn
bara för att jag ropa i telefon igår att han skulle ta mig sig nåt hem.

tack. det gjorde min äckliga dag, med huvudvärk, lite bättre..

25/1 - Onsdag

YES!
Jag blev så här nöjd med mitt MVG- på företagsekonomi b provet! (visar med armarna..)

Försov mig imorse förövrigt, vilket jag har gjort hela veckan tror jag. Fy Magda, skärpning! Ska nog lägga mig tidigt ikväll, så att jag orkar upp imorn.
Annars är det biologi som gäller idag med.. måste ju bli klar snart!


är ganska nöjd över frisyren som jag lyckades skapa med endast händerna och mitt hår.

24/2 - "Du kan inte ha så högt IQ Magda.."

tack så mycket mamma!

Vet inte hur vi kom in på det,
men hur som helst så snackade vi om Uppland eller vad tusan det heter..
"Är ordningen, Norrland sen uppland, mellanland och sist skåne?"

Jag blandar ihop allt känner jag ..

Plugg för övrigt, eller jag försöker göra klart min biologiuppsats, vilket inte går så bra.
Jag bara ändrar massa hela tiden.. usch usch. det är inge kul..

ge mig helg!


23/2 - orkar inte sova..

Tatuera mig ist.
Ganska grym..


okej, hajen gick lite sönder..

23/2 - seg dag.

Idag är det måndag och lovet är nu över. vilket betyder back to school!

Va inte med på friskvården när dom badade. kom på att jag är förkyld, och kände inte för att bli värre.. så blev lite sovmorgon för mig idagens. Kl 12 var jag i skolan iaf. Franska, sen matte och sist en underbar geografi lektion. Haha. Amanda och jag skulle börja med vårat grupparbete, eftersom att vi varit sjuka och missat det så behövde ingen redovisa idag, som det var tänkt. Vi satte oss i bibblan, och inte blev det mkt geografi inte. När vi gick upp till klassrummet igen så frågade dom om vi va klara.. Och det va vi ju inte alls. Då sa dom att vi skulle redovisa imorn redan, vi blev helt tysta. Haha. vi hade ju inte skrivit nåt.. Får se hur det blir med det där.

Väl hemma har jag suttit och skrivit på min biologiuppsats, som ska va klar imorn. och eftersom att jag har varit i Idre så har jag inte haft tid att skriva nåt på den på lovet, så jag började nästan med den idag.
Jag satte mig vid datorn på övervåningen eftersom att jag inte har office word på min dator.. Men när jag precis kom igång och skulle skriva så kommer pappa och säger att jag inte får sitta där längre. Så jag sa åt honom att fixa office på min dator eftersom att det inte har funkat att installera det innan.. När han väl ska göra det så börjar han göra massa annat ist. och så kommer grannen över och ska ha nån hjälp med nåt, så han kunde inte fixa det förens en halv timma sen typ.. så ja, jag har inte kunnat skriva så mkt idag..
Nöjd med den lilla prestationen jag hade möjlighet med för dagen iaf. Får väl skriva på den imorn med..


Det röda har inte jag skrivit.. bara klistrat in fakta.. så är inte så jätte mkt än..

14/2 - Idre!

Hemma från Idre som sagt. Jag ska försöka att sammanfatta veckan på nåt bra sätt.

Vi åkte den 14e med buss upp till Idre där vi bodde i en stuga ca en halvtimma ifrån backarna. Jag delade rum med Sara, Divna och Jessica. Emilia skulle ju vart med också, men pga sjukdom kunde hon inte följa med, vilket var lite synd. Vädret var väl sådär.. På söndagen, första dagen vi åkte i backen, var det sol och blå himmel. Riktigt nice! men sen blev det lite mer moln och det snöade de flesta dagarna, men det var inte allt för farligt så vi åkte ändå.
Skidor var det för min del, och det va knappast nån som åkte snowboard av dom jag va med.. Bra snö också! Sara jag och Amanda var det som höll ihop i backen. Vi gav oss ut i skogen där ingen hade åkt innan oss och snön var ca 1 m djup så det blev att pulsa fram där.. men kul kul att köra helt galet i skogen :D
Amanda ska skicka korten som blev tagna sen, och ungefär hälften av alla kort är nog på henne och mig när vi vurpat.. haha. lägger ut några bilder senare nog.

Mobilkort på Frida och Arne från första dagen...
Nu blir det att sova.. imorn äre bad med friskvården!

21/2 - borta bra men hemma bäst!

Hemma från Idre nu. Det känns skönt att få sova ut lite, vilket jag kommer göra imornbitti. Ska sammanfatta veckan i ett annat inlägg, för nu orkar jag inte skriva mer!

13/2 - fredag den trettonde.

Fest idag.
bilder, kommer.
Vakna om några timmar,
Bussresa till Idre.
Borde packa
ganska sliten..

Vi hörs om en vecka.
under tiden så finns jag på mobilen :)


12/2 - slingor!

Idag är det torsdag och Magdalena längtar till lovet!
Veronica fick hjälpa mig att slingra håret idag. Jag hade ju laddat upp med två paket med färg bara för att senaste gången jag slingrade så tog färgen slut jättefort.. räckte bara till mitt överhår typ. Så nu tänkte jag att jag kunde ta ett och ett halvt paket ungefär.
Jag började med ett av paketen iaf, och det visade sig att jag bara behövde halva det. Haha, verkade jätte konstigt, men det räckte! jag vet inte om jag gjorde väldigt få slingor, men det är lite ljusare i mitt hår nu iaf.
Eftersom att det blev massa färg över så fick veronica lite slingor också. jag vet inte hur det ser ut än, för jag åkte iväg innan hennes var klart.. Mamma fick två slingor i hennes lugg också :D hihi.

Tränade sen, var helt slut i kroppen, och kom på att jag inte hade käkat sen kl 11, och då var det pannkakor i skolan.. Åt så fort jag kom hem iaf, så nu mår jag fin fint!

Skola imorn, sen blir det 18års fest!


11/2 - åka till skolan?

Imorgon börjar jag kvart i 10, eller nåt sånt, med skridskor här uppe på grosvad. Efter den lektionen har jag bara svenska kvar.. känns lite onödigt att gå till skolan då, när jag redan är typ hemma. Vi ser ju ändå bara på Romeo och Julia..
Ända anledningen till att jag skulle gå, ända till skolan, skulle va att det är pannkakor imorn, som jag verkligen inte vill missa! Jag har förövrigt alltid lyckats pricka in sjukdomar och ledighet varje gång det är pannkakor, vilket är en av mina favoriträtter..

Hur ska jag göra?

11/2 - hemlis och brudklänning..

och nej, dom två sakerna hör inte ihop.. så tro nu inte att jag ska gå och gifta mig! haha.

Efter skolan gick jag och Amanda och solade på soloteket. lite brunare har jag blivit nu iaf, men kanske inte syns så mycket iaf. Hehe. Sen, efter att jag duschat och gjort mig iordning lite, så skulle jag hjälpa killarna med deras present.. Det gick sådär.. haha, men mer kan jag inte säga, för då kan jag avslöja hemlisen!

När jag kom hem hittade jag två brudklänningar hänga i hallen. Det var mammas och mormors gammla brudklänningar och Hilda ville att jag skulle testa dom, vilket hon precis också hade gjort.. men för henne var dom aldeles för korta, medans dom var några meter för långa för mig.. haha. Dom kom på iallafall och mamma tyckte att dom var jätte fina på mig.. men vet inte okm jag kan hålla med.. får sy om dom isf :)
lite synd bara att mamma spillt rött vin på klänningen..

10/2 - onsdag den tionde

Idag har det stått FEplugg på min planering.
Niklas och Petter kom förbi här en sväng
och så pluggade vi ihop lite.
Sen har syster och jag gjort god mat ikväll också.

kyckling och sallad
Men hinner inte skriva mer just nu..
önska mig lycka till på provet imorn :)

9/2 - världens bästa syster!

Hilda är det, i alla fall idag.
Fick precis massage av henne, gav massage också, bara det att hon gjorde dubbelt så länge som jag.. Men jag behövde det verkligen! fy vad skönt det var, och oj va många knutar jag hade i ryggen som hon fick slita med att försöka få bort..
Ett tips till er alla som har massa plugg eller är stressade för övrigt, Ta en timmes break och be en vän, eller syskon att ge dig lite massage, självklart ger du tillbaka.. Sätt på nån lugn musik och så är det bara att slappna av. Riktigt välförtjänt!


massagelåt: Cyndi Lauper - True colors

9/2 - Veckoplanering

Känner att det är ganska mycket som ska hinnas med denna vecka, så gör en lista.
Måndag
- Plugga till Företagsprovet
Tisdag
- Plugga till provet med några fler!?
- Plugga engelska glosor
Onsdag
- Hjälpa Anton, Hugo och Niklas med deras present!?
- Sola på soloteket
- Slingra håret
Torsdag
- Packa väskan som jag ska ha till Idre.
- Träna.
Fredag
- Fixa iordning mig
- Fest!
- Hem och sova några få timmar
Lördag
- Bussresa till Idre, på alla <3ans dag.
Söndag
- Skidor i Idre :D


8/2 - busy day!

Söndag söndag..
Imorse ringde mitt alarm kl 8. Jag gick upp och väckte hela huset, men sen gick jag och la mig i sängen igen. Gick inte upp igen förens mamma väckte mig halv 1 sen.. jag behövde sova ut! Daniel kom förbi en sväng och jag fick hans gamla skid jacka. Svart och snygg är den.. Lite för stor dock, men den funkar nog att ha i Idre. Tack så mycket för den :)

Kl 3 drog jag upp till aluceum för att hjälpa till på innebandy matchen. Emilia och Sara var med och hjälpte till och uj vilken spännande match det blev mot slutet. Till sist vann iaf Finspång med 6-5. Riktigt bra för dom att dom vann den här matchen. Vinst nästa också skulle sitta fint.

Så fort matchen blåst av sen så slängde jag på mig jackan för att jag skulle hinna åka till Nyhem för att träna lite. Pappa skjutsade mig och jag fick byta om i bilen för att det skulle gå så fort som möjligt.. Matchen var klar ca 8 min i 6 och gympan började kl 6, men jag missade bara en låt iaf. Kändes bra att träna, eftersom att jag inte gjort det på en vecka nu. Och trots att jag kände av det onda i min höft så körde jag på allt va jag hade. Vet inte om det var så smart egentligen, men jag kan inte köra "lugnt" när jag väl tränar..

skola imorn..

7/2 - melodifestivalen

Ikväll blir det melodifestivalen med några stycken. nån mer som ska se? Ni behöver inte lägga ner tid på att rösta på dagens bidrag, för jag tycker att alla kan spara sina röster till den sista deltävlingen då Next 3 ska va med. För er som missat det så bor dessa tre killar i Norrköping, och Gonzalo, killen till höger, är en gammal vän till mig. Vi gick i samma klass på högstadiet och var ju lite tillsammans efter det också. haha. Så ja, även om ni vägrar att rösta på dom så ska göra det! Dom är riktigt bra faktist :)


7/2 - Min och mammas lördag.

Idag blev jag väckt ganska tidigt, eller åtminstonde kl 10, vilket är grymt tidigt för att vara mig på en helgdag. Mamma och jag skulle gå en promenad med Amigo. Hans husse och matte var i norrköping så vi skulle ta ut honom på en promenad. Blev att han fick följa med till farmor där vi fick oss lite fika. Farmor, hon är då riktigt bra! Hon har ju precis opererat höften och går med kryckor. 80+ är hon med och hon klagar inte det minsta.
Efter fikat gick mamma och jag till soloteket, farmor bor ju precis där, så då när vi ändå var där så passade vi på att sola lite. Jag solade inte så länge, så är inte så jätte brun.. men skönt var det!
 
Puss Amigo!

6/2 - äntligen fredag!

Kan börja med att säga att franska provet var jättesvårt, så vi pratar inte mer om det nu.

Fredagen kommer lägligt. Har längtat till den hela veckan.
Idag skulle verre och jag åkt in till stan efter skolan, men det blev ändrade planer.
På kvällen sen skulle jag följa med Sara på nåt inne i stan, men blev inget med det heller..
så nu sitter jag här utan att ha en minstaste aning om vad jag ska göra ikväll.

Och jag har fortfarande inte kommit på vad det var jag skulle göra imorn, så om nån vet det så kan ni ju meddela mig snarast! Jag som har tackat nej till att göra massa roliga saker bara för att jag hade för mig att jag skulle göra nåt..
Jaja, på kvällen blir det iaf melodifestivalen, hemma hos någon?

Nu ville mamma att jag skulle se Dh med henne,
så jag ska väl ta och göra det en stund ;)


Kunde inte riktigt koncentrera mig på        Gjorde en fin fin fläta på Elin idagens.
matten under lektionen..                                                            

5/2 - torsdags plugg

Franska prov imorgon, som jag inte längtar tills ett dugg.. Eller vem gör det?
Jag har inte pluggat så mycket som jag borde, men jag har ialla fall försökt att plugga lite.. Några grejer sitter nog i mitt huvud snart iaf..

Jag ville träna idag med, men det fanns inte en chans att jag skulle klara av det. För idag har jag haft nåt så otroligt ont i min höft/rumpa och jag vet inte hur jag lyckats med det.. Har haltat mig fram här hemma hela dagen efter skolan. Jag har knappats ens orkat gå från mitt rum till köket bara för att det har gjort så ont.. Hoppas verkligen att det onda är borta imorn så att jag slipper halta i skolan..

Nu får ni ta och önska mig lycka till imorn på franska provet!

5/2 - Här har ni vår hemlis


Sådär blev bilden.
Ni finner den nu lite överallt på Bergskaskolan!

GRATTIS SOFIA :D

5/2 - "vi gratulerar, vi gratulerar..."

Grattis Sofia och Almina på eran 18 års dag :)

Min dag bestod av skridskor på förmiddagen,
åka till skolan och käka äcklig lunch,
sen se film i ca 20 min tills det plötsligt knacka på dörren,
och in kommer ett gäng lärare, inkl Sofias mamma.
Tårtkalas!!
Jätte rart av han som köpte tårtorna :)
stort tack! även fast jag inte åt nån tårta...

Skridskor

Sofia Lantz & Almina Peci

4/2 - veronica och magdalena häng..

Det är alltid lika ruligt. VETTÖ.
Vi skulle plugga franska, och det gjorde vi faktist lite först med!
men nu sitter vi och gör en hemlis åt vår kära vän.
Kan inte säga mycket mer nu, för då avslöjar jag oss.. men ni märker nog imorn i skolan :)


"gnääääägg!"

3/2 - Desperate housewives

Mamma syster och jag har blivit tokiga i den serien. Jag fick boxen i julklapp och nu är vi fasst! såg några avsnitt i förrgår och igår, och nu ska jag sätta mig med dom och se några till :)

förövrigt mår jag fortfarande lite konstigt..
då är det helt rätt att jag vilar mig och kollar lite dh!


2/2 - äckligaste kladdkakan

Idag har jag mått lite halvkonstigt hela dagen. Skolan var riktigt seg och jag sov mig igenom de lektioner jag hade. Riktigt skönt med massage på friskvården imorse, det var det enda positiva med skolan idag. Plus att amanda och jag fick ha det lite roligt på geografilektionen som vanligt..

Ikväll blev jag jätteglad när jag hörde att min syster skulle göra kladdkaka.
"Mums" tänkte jag..
men åh nej. Min syster kan inte baka, inte laga mat, inte städa och inte göra några andra hussysslor heller så ja, vad skulle jag förvänta mig!?
Hon skulle göra kladdkakan med dubbel sats men tror ni inte att hon glömde att dubbla alla ingredienser! Resultatet blev två kladdkakor varav en var helt rinnande och smakade som chokladsås med äggklumpar i och den andra var inte högre än 3 mm.






min familj kan ofta få mig att skratta. Både min knäppa syster, min virriga mamma och min knasiga pappa! När mamma är trött så blandar hon ihop alla ord..
"Det är jätte missigt att träla" sa hon när vi såg på film, men det hon egentligen mena var "Det är jätte träligt att missa". Söt du är!

Det blev inte bättre när vi snacka om att Magdalena Graaf blivit sjuk och mamma var lite ledsen för det, för då säger pappa "men snälla du, det är ju bara Amanda Graaf" och han insåg inte ens vilket fel han hade gjort när alla började skratta åt honom..

1/2 - Dj maggan

Idag är det söndag, känner lite usch för söndagar.. skola dagen efter liksom..

Var på innebandymatchen idag ialla fall. Emilia och Sara var med och hjälpte till med musiken och onlinerapporteringen. Det gick bra med allt denna gång, tror jag!? haha. Pappa var nöjd med musiken i alla fall, för en gångs skull, nje, nu ljög jag.. han brukar alltid vara nöjd :)

Lite irriterad blev jag när jag missade gympan precis. Den började ju kl 6 och matchen var slut precis då..
Nästa söndag är det match igen, och då ska jag nog ta med gympakläderna dit, så kan jag åka på den direkt efter kanske!

31/1 - fredagen i bilder













mer bilder kan dyka upp på min bilddagbok

RSS 2.0