16/8 - The voice

Nu sitter jag här, fortfarande öm i fötterna från gårdagen, och kollar på de få korten jag hann ta på vår resa till stockholm (innan min mobil dog). Emilias kameras batterier tog ju oxå slut, så får hoppas att nån utav Emilia eller Veronica fick nåra bra kort med deras mobiler. Bilder kommer isfall kanske in på bilddagboken senare.
Det var en kul dag igår iaf, det enda som inte va så bra va när vi skulle åka hem. Om jag inte nämnt det innan så var Anton och Hugo oxå där i Stockholm.. Och när vi väl skulle åka hem så skulle dom följa oss till bussen och då äre såklart att Anton ska försvinna bland allt folk som va ute på stan.. och inte bara det, han hade visst både hans och hugos mobil med sig. Så vi kunde ju inte bara åka ifrån Hugo (som tillsammans med anton skulle sova kvar där i stockholm) för då skulle han inte kunna nå Anton på nåt vis. Vi försökte ringa Anton och förklara vart han skulle gå, men han var lite vilsen..
Tiden rusade iväg och vi skyndade oss iväg mot bussen, tillsammans med Hugo. När vi kom fram dit där vi hade gått av bussen så va det inga folk där elr nåt.. Vi började bli lite oroliga att missa bussen. Hugo fick fortsätta att leta efter Anton, som då äntligen hade kommit fram till centralstationen. Men dom hittade inte varandra så Hugo kom tillbaka till oss med jämna mellanrum..
När klockan hade blivit så mkt som när bussen skulle gå så mötte vi några tjejer där, som oxå dom skulle på samma buss. Dom fattade inte heller vart vi skulle gå på, så tillsammans så letade vi alla 6 efter bussen.. När vi väl fick reda på vart bussen gick ifrån fick vi ta och springa dit, så emilia röck sin telefon ur handen på hugo (som då snacka med anton) och så sprang vi iväg och lämnade han där.
Vi kände en stor lättnad när vi satt på rätt buss och då äntligen va påväg hem, och då ringer anton och frågar vart Hugo är.. han hade tydligen precis hunnit säga åt Hugo att gå till mc donalds innan vi sprang iväg från honom, men Hugo hade inte dykt upp än.. Lite senare ringer vi tillbaka till Anton, och då hade dom i alla fall hittat varandra!
vilket lyckligt slut hu!? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0