Livmoderhalsen!?

Ja, jag vet att den inte sitter vid den vanliga halsen! Tänkte bara göra det klart för dom som trodde annat.. Men halsmandlar är inget att leka med. Skit ont har jag i min vänstra.. Halsfluss!? Vad gör man för att få bort det onda? Paaaaaiin!


Magdalena på taket

Tänkte vara lite snäll mot pappa och hjälpa honom att måla huset. Skulle upp på veranda taket (som vi har tagit bort, så det är bara lite brädor kvar) och måla väggen som är typ högst upp på huset. Efter att jag klättrat halvvägs upp på stegen inser jag hur högt det faktist är och får lite höjdskräck. Men jag tog tag i mig själv och började måla lite i alla fall. Duktig som jag är. Nu sitter jag här och har träningsverk i armarna och axlarna.... Alisa och Petter kommer hit en sväng, tydligen.. Vi ska väl snacka lite om projektet verkar det som. Blir säkert trevligt :)


Parrrrrty!

Sugen på fest är jag, jovars..


Lite partysnyggingar från H&M


02.17

Känner hur ögonlocken blir tyngre.. Tänkte bara slänga ut ett litet inlägg om dagen.
Först blev det att slappa hemma. Sen hem till farmor, åt och fikade gott. Sen en sväng till Emilia innan vi två gick hem till Sara. Gjorde hemmagjord pizza som vi åt och sen gick vi till Fredrik och Shabbe där även Hanna var. Kollade nån konstig fransk film, och sen skulle vi åka en sväng med Jesper och hans bil. Funderade på att dra ut till Rejmyre och kolla in skogsröjet, men vi vände efter halva vägen. Och nu sitter jag här.. funderar på om jag ska bjuda på en bild med mitt nya hår.....


Inte den bästa kanske, men den duger för tillfället..
Kanske inte helt korrekt färg på bilden heller, tror håret är lite mörkare i verkligheten..


Changes

Jahopp, då var man brunett igen. Eller jag tror nog att jag kallar färgen för brun i alla fall.. Har inte bestämt mig än. Vet inte om jag är nöjd heller.. Vi tog alltså det där paketet med toning och använde för att få lite bruna slingor i mitt hår. Blev väldigt många slingor, så det ser mer ut som att hela håret är färgat.. Färgens nyans är inte den vackraste, men den kanske  blir bättre efter några tvättar!? Lite sugen på att lägga i några röda/koppar -färgade slingor också, eller bra nån ljusare nyans igen.. Får se lite vad plånboken tillåter. Jaja, det var allt för mig, och mitt hår. Bilder kanske dyker upp nån gång framöver...

Födelsedagsfika

Idag var vi, några tjejer, bjudna hem till Agnes på lite fika. Hon fyllde ju den 10 aug, så det blev ett litet försenat firande. Vi gav henne lite smått och gott, hoppas hon kan använda något utav det ;) Jättegod kladdkaka, Verkligen! Mycket trevlig dag då jag inte hade allt för många lektioner idag heller. Det var ju passande eftersom jag precis blivit frisk och inte orkar allt för mycket.. Endast en lektion imorgon, vilket också är skönt!




Make over

Var förbi Sminkshopen idag efter skolan. Inhandlade en toning och även en mascara för endast 29:-. Blir nog att göra slingor med denna toning, så får vi se hur resultatet blir..


färgen ser väl inte helt korrekt ut på den här bilden dock ..

Svart & Vitt










H&M

underhållsundersökning

När du deltar i denna undersökningen så har du chans att vinna ett presentkort värt hela 5000 kr som du sedan kan handla kläder för! Det kostar inget, så det är bara att köra på (:

Hjälp tack!

Kan börja med att säga att febern gått ner betydligt..
jag är på väg att bli frisk nu minsann!

Men nu behöver jag er hjälp med vad jag ska göra med mitt hår..
Ska väl beställa klippning snart, eller så får Amanda och jag se till att snacka med Monika så kanske jag kan få en klippning på På håret gratis :) Sånt som märks.. Men hur som helst så måste jag färga håret också, så vilket tycker ni jag passar bäst i?


Buhu!

Snart tjuter jag på mig! Om ni inte kollat ut så gör det nu. Solen skiner och här sitter jag, inomhus!! Ååh. Hatar att vara sjuk när vädret är bra.. Robie körde förbi med lite filmer nyss, så då har jag nåt att sitta inne och kolla på i alla fall.. Nån annan som har lite andra bra filmtips? Ni börjar bli dåliga på att kommentera.....

stockholmstreetstyle


Gratiskläder


Eftersom jag varit sjuk och nere så hoppas jag att ni vill göra mig lite glad genom att bli medlem på den här sidan. Allt du behöver göra är att trycka på bilden ovan eller här och sedan bli medlem. Ni ger då mig lite poäng samtidigt som ni har chans att tjäna lite på det.. Det kostar inget för dig, så varför inte? :)

Augustifestivalen

Åkte in till Norrköping igår med Amanda, Hanna, Emilia och så skulle vi möta upp Marielle inne i stan, vilket vi inte gjorde fören typ precis innan vi åkte hem. Det va en trevlig kväll, lite kallt dock, vilket har lett till att min förkylning förvärrats en aning. Stannade därför hemma från skolan idag, och nu måste jag ta hand om mig själv lite bättre..

fin kväll med lite sol fick vi! iskallt i skuggan dock..
artister som Måns Zelmerlöw, Agnes Carlsson och Andreas Johnson mfl uppträdde.
amanda, emilia och hanna var taggade

man kan ju inte påstå att det var lite folk som rörde sig på drottninggatan igår kväll..

Första skoldagen, check!

Då var den första riktiga skoldagen över. Jag lyckades försova mig första dagen, gott tecken! Blev glatt överraskad när min bror kom in strax innan halv 8 och fråga om jag inte skulle till skolan. Blev att slänga på sig lite kläder fort som tusan, men sen fick jag skjuts av hajdis bror till skolan så jag hann i tid trots allt :) Nya kurser är nu igång, och det här kan nog bli ett intressant år, kan man ju hoppas. Haha. Imorn bitti blir det att fortsätta med glasskiosktävlingen första lektionen sen har jag idrott imorn också. Tror nog inte jag kan va med så aktivt pga förkylning, men men ..

Augustifestivalen är i gång, nåt att gå på?

I love shoes


Nelly.com

Back to school

Då var man där igen då. Kändes som hemma när man satt i aulan.. hmm.. Jaja, trean är nu igång och jag hoppas att det blir ett bra sista år, och som rektorerna alltid säger: "Ta vara på den sista tiden elever!" Får väl göra det bästa jag kan.. Fick schemat, som jag redan kollat in på hemsidan. Nån liten ändring gjordes, men jag är nöjd. Det duger liksom. Jobbiga tisdagar dock.. Aja, jag överlever. Nu ska jag bara se till att bli av med hostan...

Lyssnar musik: Sugarplum Fairy - She

Inspiration!



Jag vill inte att sommaren ska ta slut..                                     Stockholmstreetstyle

Blä!

Jag inledde detta sommarlov med att vara sjuk i en vecka, och så avslutas det också. Jättekul slut på ett lov, verkligen. Sitter och hostar som en galning, värsta jag vet!
Mamma och pappa köpte vecko revyn åt mig eftersom jag är sjuk, så jag ska väl ta och glo lite i den kanske.. Orkar inte göra så mycket vettiga saker.. Jag hoppas bara att jag blir frisk till på tisdag då skolan börjar.. Vill inte missa skolstarten!

Back in Black

För ett tag sen tyckte jag att jag hade allt för mycket svarta och vita kläder i min garderob, men nu känns det som att jag inte har nåt svart kvar alls. Inget som jag riktigt tycker om i alla fall... Men här är några svarta snyggingar från Monki!


Grattis, i efterskott

Ett stort grattis till Agnes som fyllde 18 i måndags!
Och även ett stort grattis till Marielle som nyligen tagit körkort :)

too little

för lite inspirationsbilder på bloggen har jag kommit fram till.. Ändring på det..




stockholmstreetstyle

what a beautiful day

Solen skiner och det är en perfekt dag för utebio. Ville så gärna åka in till norrköping ikväll för att se Yesman, men nu blir det att stanna hemma och försöka kurera mig i stället!
Såg en film alldeles nyligen, och jag fällde ett antal tårar. Jag blir alltid så sentimental då det handlar om barn. Den här lilla killen blev lämnad av sin mamma och då kom tårarna..

Äckliga förkylning!

ska gå och dö i min säng nu, vi hörs..

blixtar & dunder

Blev inget med smultronstället idag.. Vädret var ju inte det bästa.
Det haglade gärnet här hemma och vårat verandatak har nu massor hål i sig tack vara de stora iskulorna som föll ner. Det såg ut som vinter ute, alldeles vitt. Hej hösten!? Ne men imorn ska solen va framme lite har jag hört, blir nog att åka in till norrköping då och kolla in utebion. Yesman visas, och jag har inte sett den, så det ska nog bli kul!

Ikväll gick jag och Malin över till viktors place istället. Där var även Findus och hugo.. Vi hade bestämt oss för att göra egen glass ist för besöket på smultronstället. Blev väl inte lika gott kanske, men oj va mycket billigare! sånt gillas då man inte har haft sommarjobb..

Syjunta

Idag har jag inte mått så jättebra.. Känt mig skapligt förkyld och dan..
Inget jag vill vara, så vi håller tummarna för att det ska vara borta tills imorn!
Har sytt till lite kläder idag när vädret varit så tråkigt. Blev att sy upp ett par jeans, sy in ett annat par, plus sy dit dragkedja, lagat lite hål, sen sytt iordning ett linne vars band var för långa plus att jag har sytt in ett par jeans åt lillebror också. Är inte riktigt klar med allt än, men så gott som..




Ni kanske ser vilket ben som är insytt!?



inte dom bästa bilderna, men ni förstår grejen ;)

Frizon 09

Liten uppdate om frizon som vi var på förra veckan.
Start onsdag, var framme på eftermiddagen nån gång. Bodde i husvagn med Emilia, Hanna och Sara. Längst bort från allt bodde vi.. Lite mobbat, men ändå skönt! Linnea och MAtilda var där också, men dom bodde i tält. Många bra band spelade, kommer inte ihåg alla namn, men Sarah Kelly var riktigt bra, även Maia Hirasawa. Vi köpte med egen mat som vi lagade varje dag. Blev lite för mycket, så hälften följde med hem sen igen.. Träffade en hel del trevligt nytt folk. Dansade på discot varje natt, nästan!? Hoppade studsmatta och även lite i hoppborgen. Gled i Matildas cab till en badplats två dagar. Många tutningar. Vädret var ju underbart, så man fick sig lite färg på kroppen. Kollade på lite fotbollsturneringar gjorde vi också och så käkades det en del glass.. Kommer inte på så mycket mer att säga nu, än att vi nog åker dit nästa år igen kanske :)


Tjockisholm, bildbomb




fick inget napp..









mamma och jag är lite gosiga ibland..

















Gry har redan börjat med ölen..

Daniel och Adams fiskar.





blir bara bättre och bättre ;)

19.28

Sitter och funderar på vad jag ska packa ner i väskorna.. Är ju två som måste packas idag, eftersom jag åker till skärgården imorn och sen samma dag som vi kommer hem ifrån Tjockisholm så åker jag till Frizon. Jag kommer alltså inte ha möjlighet att uppdatera mig här på bloggen under en veckas tid nu förmodligen.. Hoppas att ni klarar er ändå, så får ni kolla hit på söndag om en vecka ist!

Det är inte alls många dagar kvar på lovet nu.. Har min sommarkalender som håller ordning på dagarna. Efter den här veckan som kommer så är det en vecka ledigt innan skolan börjar. Då måste jag göra massa kul.. Förslag?



Bärpaj!

Nu sitter jag här med Amanda och väntar på att pajen ska bli klar. Vi cyklade en sväng till Gron förut och plockade lite blåbär, hallon och även lite smultron. Hittade ett recept på en paj med chokladfyllning som vi testade. Får se hur resultatet blir lite senare när vi ska provsmaka! Här har ni receptet :)



RSS 2.0