Lördags i bilder














Can't touch this

Nu har jag diskat undan massa skit här i huset, ska väl fortsätta med lite mer städning snart, för ikväll kommer det lite tjejer hit och hälsar på. Det ska nog bli trevligt.. Kanske blir att laga nån god mat tillsammans och sådär. Nae, men nu blir det ut och skotta, igeen. Dags för snön att försvinna snart?


Födelsedagsfika hos Sofia!

Var hemma hos Sofia Lantz i veckan på lite försenat födelsefirande eftersom hon nyligen fyllt 19 år! Blev jättegod mat och chokladfontän till efterrätt. Grymt gott!
Här har ni i alla fall lite bilder ifrån kvällen.










Anne hade högläsning ur Sofias present - ett lexikon om "sex-ord". .


KÖRKORT!

Som rubriken kanske avslöjade så har jag faktiskt tagit körkort idag. Liiite smått glad är jag! Va lite roligt att ingen visste om det heller, så alla blev väl lite smått överraskade.
Körde hem Malin efter skolan och så fick min bror åka med på en tur också, sen så skjutsade jag Veronica in till stan när jag ändå skulle åka hit till Svärtinge. Jag har ju våran bil ända till nästa fredag, så behöver ni skjuts är det bara att ni hör av er ;)


Hälsning från oss!







Här kommer en liten bild-hälsning från oss här i Svärtinge! PUSS

Våfflor!

Nu är Marielle och Malin här i huset och håller mig sällskap. Vi tog bilen ner till Handlar'n och köpte hem lite gott, och nu står vi här och fixar våfflor. Mums säger jag bara!

Är förövrigt riktigt glad idag!! HIHIHIHI. JIPPIE :)


Med en påse popcorn och en kopp med te

Här sitter jag i min kusins hus i Svärtinge med en mac i knät. Förstår mig inte helt på den, men det kommer väl..
Som jag skrev tidigare så ska jag bo här nu under två veckor medans min kusin med fru är i Thailand. Lite smått avundsjuk på dom, men nu får ju jag mig en liten semester också, eller åtminstonde komma bort ifrån huset där hemma i Finspång.
Pappa sover kvar här i natt, så att jag kan få skjuts till skolan imorn och sen kommer nog Marielle sova här nån natt också, så får vi ta deras bil till skolan sen. Det ska nog bli riktigt kul här tror jag nog. Hör av er om ni vill hälsa på :D

Svärtinge!

Nu drar jag iväg till Svärtinge. Blir kvar där i två veckor. Hoppas att jag får igång internet där, så kan ni räkna med någon uppdatering senare ikväll möjligtvis. PUSS

Skolfest @ Nice

Blev visst skolfest för oss med till slut. Orkade inte betala för skiten, så vi va där redan innan kl 9 så vi kom in gratis. Va hemma hos Sebbe innan, och fick skjuts ner till hotellet. Det var riktigt trevligt med mycket roligt folk. Ber om ursäkt för andra små jobbiga saker som kanske uppstod, men allt löste sig ju tillslut :) Bra kväll blev det!

 


Maskerad


snack med klassen inför musikdagen

jag var faktiskt en isbjörn, om nu det inte syns..

vinnaren till höger, dräkten ligger bredvid.

Zebran Hajdi


Katten Malin

Sjöng för 19 åringarna, Sofia och Almina. GRATTIS!

Roliga killarna som vägrade att klä ut sig..

Söt-agnes!


Den du!


Oh Africa!



Härlig låt med Akon. Tack Amy för hjälpen, det funkade ju ;)


I don't mind at all

Ledigt idag. från skolan. Eller egentligen inte. Projektdag. Vi bestämde oss för att jobba lite hemifrån, fixa lite saker. Bad Malin skicka mina saker från skolan via mailen. Tack.

Hade planerat att sova ut idag, men väcktes kl 9 utav körskole Robert som ringde och undrade vart jag höll hus. Ajdå.. Hade tydligen körlektion imorse, som jag missade helt. Kunde hur som helst inte somna om, så jag gick upp, gjorde mig en god frukost och pluggade lite teori.

Halv 12 bestämde jag mig för att ta mig en promenad ner till körskolan för att göra ännu ett test. Klarade det, så nu har jag bara repetition kvar. Känns väl bra, men känns inte alls som att jag kan så mycket än dock..

Pappa hämtade mig sen och så körde vi hem. Var väldigt pigg idag, så jag gick ut för att skotta lite och sen städade jag lite här hemma, och plockade ur diskmaskinen. Skrev även lite på min svenskauppgift och fixade lite med UF-saker.

Har även hunnit med att spela en hel del piano och gitarr, det var allt för länge sen. Me like.
Oj, vart ett ganska långt och onödigt inlägg.. Ber om ursäkt för det!

Dagens dag!



Besök på polisstationen med Rättskunskapen - Plugg på körskolans datorer, klarade ännu ett utav testen - Yoga/Pilates med Sara och Emilia - Annat plugg - Plus ett underbart väder!

Förfest hos Marielle

Kan ju säga som så här att vi var inte allt för snygga framför kameran i lördags.  Här är i alla fall några kort som blev någorlunda ok! Men en kul kväll på både Otten och Hugos blev det i alla fall! :)








sa jag ok? :S

nämnde jag suddigt?

Hujedamig

Klassmys idag som sagt. Träffades efter skolan för att snacka igenom musikdagen lite. Vi har kommit fram till en liten idé som kanske skulle kunna bli kul, och vi kom även på lite roliga texter till några låtar som vi kan ha med! Det blir nog grajt!
Vi köpte även mat ifrån perfect och käkade tillsammans. Själv tog man sallad. När vi hade gått och hämtat maten (vi hade bestämt oss för att äta i skolan) så kom vi på att vi glömt att fråga om bestick.. Sofia och jag går tillbaka och frågar, men då är det såklart att dom bara ska ha en endaste plastgaffel där. Vi tog den och gick iväg. Blev lite kladdigt sen när alla åt med händerna och jag vet inte vad, men mysigt var det! :)






Lunarstorm <3

Sitter i datasalen på Bergskaskolan. Mycket roligt. Hade stadskörning imorse. Det gick bra. Väntar på mattelektionen, sen blir det häng med NS3B för att planera lite inför musikdagen. Bra dag. Fick kameran idag också, så idag kanske det kommer en liten bildbomb från helgen. Dåligt uppdaterat sen fredags... Shame on me!


RSS 2.0