New moon

dålig uppdatering, igen..
Men nu kommer MArielle snart och hämtar upp mig, så ska vi några tjejer in till stan och kolla på bio. Kanske glider förbi Alisa sen när vi kommer hem. Hört att det ska va värsta kardyng festen där ;) HÖRS


snurrar i min skalle

Huvudvärk.
Allt jag har att komma med idag.


Happily ever after!

Happy idag.
inte för att det va nåt speciellt kul i skolan eller så.
Bara glad helt enkelt.
lite jobbigt är det ju att ha ont i höften dock, men jag ler ändå.
Fixade ett av testen på körskolans datorer idag med,
imorgon blir nästa!
Projektdag imorn med.
Blir nog bra till slut.

den här låten gör mig alltid lite extra happy.
Sugarplum Fairy – She @ spotify

höstens hårfärg!

Fick för mig att tona mitt hår här om dagen.. Hade en djup mahogny toning här hemma, så den fick det bli! Vart lite mörkare än jag tänkt, men eftersom det bara är toning så kommer det ju blekas lite och bli lite ljusare efter några tvättar.
Annars blev jag väldigt nöjd med resultatet. Lite höstigare helt enkelt!




dessa bilder får duga för tillfället ;)


veckan

Jahopp. Veckan har passerat fort. Som dom flesta kanske vet så fyllde jag 18 i måndags. Malin hade satt upp fin fina lappar i skolan. Haha. Körde sjukgymnastik efter skolan, vilket jag inte borde ha gjort eftersom jag kände att jag va på väg att bli sjuk.. men men .. Firades lite av söta vänner sen på kvällen. Mamma fixade pannkakstårta. Det va sjukt gott!
Dagen efter va inte en rolig dag. 39 graders feber, så det blev att ligga hemma. Sov nästan hela tisdagen och onsdagen också för den delan.. Febern började försvinna i torsdags, men jag stanna fortf hemma från skolan. Febern var helt borta igår, vilket var toppen, för igår kväll firade vi Sara hemma hos henne först innan det blev dags för utgång.
För mig och Sara var det första gången vi gick ut, och jag tyckte att det va sjukt kul, trots att jag tappade mobilen i toaletten det första jag gjorde.. Tackar Rikard för skjutsen in och David för skjutsen hem, ni är toppen killar :) hehe.
Idag är jag suuper seg. får se vad som händer med dagen!



anledningen till att det står 9 va att vi inte hitta nåt bättre ljus,
men vi hade faktist 9 st andra ljus på borden, och 9+9 = 18! haha

 

 


äckliga

sjuk.

den 14e november

Två dagar kvar.. Aamaazing!

Idag var det innebandy som gällde. Inte en jätte rolig match, och Finspång förlorade tyvärr med ganska mycket.. Men vi skötte vårat jobb skapligt bra ändå!
Kusinerna från Örebro var även här på besök idag. Dom grattade mig lite i förskott och jag fick ett presentkort på H&M och en liten prydnadsak. Fint fint. Vi käkade gott, som jag och mamma lagade och så spelade vi lite spel. Man kan ju säga att man ser att vi är släkt med varandra, och alla var skapligt trötta och flummiga och vi skrattade åt nästan allt :)
Söndag imorgon, då kommer nog farmor hit på lite fika. Blir lite småkalas för mig då med tror jag. Inte helt fel att fylla år inte. HIHI!






pappa agerade fotograf under matchen..




Fredagsmys

Igår åkte jag, Viktor och Hugo hem till Alisa, där hon och lite mer folk var och förfestade. Dom skulle in till stan och gå på Hugos lite senare. När dom drog bestämde vi oss för att åka efter och så blev det också. Efter att deras chafför släppt av dom vid Hugos drog vi andra till Mc donken och käkade lite. eller alla utom jag typ.. Alisa ringde upp efter mindre än en timme och då ville dom hem. Stannade först på max och sen bar det av hemåt. Vi som var i Viktors bil, Jag, Alisa, Sophie och Hugo ville inte åka hem än, så vi drog till några 93or och hängde lite med dom ett tag. Roliga killar det där! :)

 

Snodde en bild från alisa, (ser ut som jag har underbett.. hmm..)

mer bilder från kvällen finns på hennes blogg!


ÖNSKELISTA

18-årsdagen närmar sig med snabba steg, så här har ni min önskelista:

- Pengar
- Parfym (ex. DKNY, Paris hilton)
- Smink från makeupstore
- Ringar
- Presentkort
- Kofta
- IDOMIN (mitt börjar ta slut..)


vad mer kan man önska sig?

Blubb.

Givande rubrik. Jovisst!

Igår kväll blev det lite kalajs för Hajdi som fyllde 18 år för nån vecka sen. Hon bjussa på pizza till alla oss 15 tjejor som va där. Det tackar man inte nej till. Mätt och belåten gick jag hem, lite tidigare än dom andra.. Jag hade nämligen ett ekonomiprov idag som jag inte hade pluggat på. (jag är ju typ den ända som går ekonomi..) Så det va mest det gårdagen bestod av. Provet gick väl sådär. Blev klar på 20 minuter, vilket jag inte vet om det är positivt eller negativt.. Men vad glad är jag över att jag inte har nåt att plugga på idag. Svenska muntliga nationella är över och nu även det här provet! toppen!

Blir nog träning nu ikväll. Det gillas :) Kan ju berätta att jag kommit igång med min sjukgymnastik nu också! Va på första träningen i måndags. Jätte jobbigt va det, och jag fick köra styrketräning och träna massa muskler som jag aldrig gjort tidigare, så jag var jättesvag! Haha.. men det kommer väl med tiden.. Ska träna där två gånger i veckan. Plus att jag kör gympa två gånger i veckan och ett pass spinning ibland. Blir en hel del, men det är bara bra!

Helg snart, sen födelsedag :)

 


you set my heart on fire!

give me someone to love..


Foto: Sara Widgren (till nåt skolarbete)
Modeller: Amanda+pojkvän, Magdalena


dagarna går..

Fy va fort tiden passerar. Och mycket händer på samma gång. Inte så mycket tid till att uppdatera bloggen har jag haft heller. Muntligt nationellt prov imorn i svenska. Ska hålla ett tal om ensamhet hade jag tänkt. Får se hur bra det kommer gå..
Hinner inte skriva mer nu. Måste fixa det sista sen sova!
Grattis till alla novemberbarn som fyller också. Vi är ett helt gäng som fyller nu i kring. Anton blev 18 idag, och imorn är det Davids tur. Grattis grattis!

Bulletproof

gårdagen: Skola. Norrköping med Viktor och Malin. Skulle kolla fars-dag present. Hittade bara en liten liten sak. Men kan inte avslöja här! Efter stan gick Petter och jag och solade en liten kortis. Blev inte så jätte brun precis. Va sjukt länge sen jag sola.. Fräknar fick jag i alla fall. Ogilla!? Senare åkte jag, Malin, Viktor, Petter och Alisa hem till Henka i lotorp. Gjorde pizza och kollade idol. Gilla!

Vad händer ikväll då?


ge mig sommar

Blev glad först när jag såg snöflingorna falla.. Men den känslan är inte kvar.. Blött och blask är det värsta jag vet. .Ja ja, bara acceptera att vintern börjar komma till byn..

Tränade idag med Anne. Gick bättre än nån gång tidigare tror jag, kanske beror det på att jag hade många aggressioner att få ur mig. Så kan det vara. Dusch nu sen sängen. Imorgon är det projektdag minsann!

See yah!

21.31

Plugga var det tänkt att jag skulla göra idag. Blev några rader på psykologin, men sen orkade jag inte mer! Var en sväng till farmor med för att vattna hennes blommor nu när hon åkt till Norrland. Jag är ganska grym på blommor och sånt där, eller vad säger du Viktor? Hehe. Bonde söker fru nyss på tv, bra tv säger jag bara. Sova snart kanske!?


busy tuesday

Precis som rubriken avslöjar har jag haft det ganska fullt upp idag.
Började skolan kl 8, som vanligt. Franska lektionen var inställd, så vi slutade kl 3, lite tidigare än vad vi brukar. Jag väntade i skolan tills Malin hade slutat runt halv 4 och då gick vi två till körskolan och pluggade lite på deras datorer. Efter det stannade jag kvar där och gick på teorilektion som höll på från kl 5 - halv 7 och så kom pappa och hämtade mig. Hem och slänga på mig gympakläder, sen åkte vi iväg till Hårstorp där jag och Anne körde spinning. Kom hem för en halvtimme sen, och nu äntligen har jag fått i mig lite mat. Har inte ätit sen skolan, och då åt jag inte så mycket.. Duschen snart, sen slappa framför tvn :)


Tiden går fort när man har roligt..

Om två veckor, endast TVÅ veckor är jag inte längre ett litet barn.
Nej, för då är det min tur att bli 18 :) Längtar som en idiot!

mamma var på Ullared för några dagar sen, då köpte hon bla en svart kajal åt mig,
vilket är orsaken till de svart ögonen, och den bitchiga minen kom på köpet..

Slut på det roliga..

Lovet är slut från och med imorgon. Ogilla starkt. Behöver några extra dagar att sova ut på känner jag.. Och vad hände med att jag skulle plugga på lovet!? Blev inget med det helt enkelt. Haft mycket bättre saker för mig!

Igår var det innebandymatch. A-laget mötte Hässelby eller nåt, och dom vann! Stort grattis. Och varsågoda för musiken mm, som vi fixade så bra.
Senare på kvällen blev det en liten spontan halloweenfest uppe i FFK-stugan. Jag, Marielle och Malin gick dit, och där var dom flesta killarna från Ns-klasserna plus lite fler. Elin och Anne mfl kom dit lite senare också, och det vart en trevlig kväll.

Syster är hemma från Stockholm en sväng, vilket är lite småtrevligt. Mamma, Hilda och jag kan ju fnittra på ganska bra åt vissa saker.. Hehe.. Blev en spontan tripp till Linköping och IKEA också. Hilda skulle köpa nån hängare typ, och så gick vi en sväng till stadium. Där hittade både jag och bror min en varsin skidjacka.
Och nämnde jag att det va jag som körde båda vägarna dit och hem!? Hihi. Gick galant :)


RSS 2.0