Dagens köp!

Blev att följa med Marielle till Norrköping när hon skulle till tandläkaren idag. Har ändå en lunchrast på 2 och en halvtimma ca.. Malin och jag gick runt i affärer medans Marielle hängde hos tandläkaren. Råkade visst köpa ett linne. Me like. Vi köpte även lite andra roliga saker, men det är hemlisar!


bilden är suddig och dålig. dom blev det. måste skaffa photoshop snart tycker jag..


Riverside!

Nu tror jag att det har fixat sig så att man kan kommentera mina inlägg igen. Ni kan väl ge det ett försök och skriva en kommentar. Var länge sen jag fick någon sådan ;)
Taggar tills imorn, och känner mig faktiskt otroligt tagg på party. Lyssnar lite musik. Riverside motha fuckah!


konstigt..

Ja, jag vet att det inte går att kommentera mina inlägg, men jag ska försöka fixa det imorgon! HÖRS!

Äntligen!

Nu är min dator installerad på nytt, så äntligen kan jag börja använda den igen! Har fortfarande en hel del program och skit som måste installeras innan den är helt klar, men internet funkar och jag kan använda word vilket är det viktigaste just nu. Klockan har sprungit iväg, så nu måste jag krypa ner i sängen.. Men jag lär hänga mer här imorgon!


yes, mitt körkort har äntligen kommit!
(bilden är oretuscherad, måste skaffa photoshop igen..)


Vart tog solen vägen?

Jag vill ha mer vår tack!



H&M


Dålig uppdatering

Skyller på min dator..
Det var tydligen inte internet som det var fel på, utan min dator har visst gått och blivit lite konstig.. Pappa ska väl försöka fixa iordning den nån gång, men han har fullt upp med massor annat, så jag får väl överleva utan en dator under några dagar. Har ändå gått skapligt bra hittills. Lite jobbigt är det dock när jag ska skicka iväg mina CVn utan att ha en dator.. Passar på att ta datorn här uppe nu när lillebroren är borta. Annars sitter han här hela dagarna och lirar CS eller nåt annat töntigt spel.

Jaja, allt från mig. Nu vet ni att jag lever i alla fall. Inte min dator dock....


banankontakt

Tänkte bara skriva att mitt internet där hemma inte fungerar och sen så har jag inga pengar på mobilen, bara så att alla vet liksom :) Hör av mig så fort det funkar igen.... HEHE


snyggaste bilden jag hittade på skolans dator, JAPP!


Sämstastaste!

Skrev ett inlägg igår, men eftersom mitt internet vägrade sammarbeta med mig så kom det inte upp. Sitter i skolan nu och försöker få ihop lite cvn, eftersom dom också krånglade på min dator där hemma. Hörs!!


Home sweet home!

Nja.. Vill tillbaka till Belgien!
Hade i och för sig saknat vissa saker och personer mycket.. men ja, det va grymt där!

För er som missat det så har vi i alla fall kommit hem igen. Resan var helt otroligt kul trots de många läxor vi fick göra. Ett riktigt härligt gäng var vi och vi hade det mycket bra. Kan skriva lite mer någon annan dag..

Var helt död på lördagen eftersom vi kom hem på fredagsnatten till lördagen kl 2 ca. Men idag har jag hunnit med en hel del.
Åkte till Norrköping med Robie och fixade foto till körkortet. Köpte även lite annat smått och nödvändigt. Sedan åkte jag runt i Finspång och samlade ihop massa bilder från resan från några utav dom som hade kamera med sig. Har inte hunnit kolla igenom alla bilder än, men det ska bli riktigt kul!
Många har redan lagt upp bilder på facebook, den ena snyggare än den andra. Snart ska väl jag slänga ut några jag med, men det bli en annan dag.. För nu börjar jag bli trött. Skola imorn. Längtar inte....






BELGIEN

kommer hem på fredag

UF-mässan
















Gratulationer!

Måste bara skriva ett inlägg och gratta alla söta som har fyllt/fyller år den här helgen. Emilia, Matilda, Robie, Elin och alla ni andra! :D Hoppas att ni alla fick en bra födelsedag.

allt man trodde..

.. kan förändras på en sekund

inatt kommer jag drömma en dröm. en dröm jag inte längtar efter att drömma. ibland vill man bara låtsas som att man inte hörde det där jobbiga som man just fick höra. men man kan inte blunda för allt. personer kan förändras. man kan ha en bild av en person som kan ändras lika fort som vinden ändrar riktning. livet är inte alltid så lätt. man ska ta vara på det man har och glädjas åt det lilla man får. till sist vill jag bara säga att jag älskar min mamma så sjukt mycket så det går knappt att beskriva. var noggrann med att visa din kärlek till andra människor. det uppskattas så otroligt mycket mer än vad du kanske tror!

Shopping

Bjuder på lite bilder på det jag inhandlade i Stockholm i helgen..














gick väl sammanlagt på strax under 1000kr.. me like alot! :)

Studiedag

Jag säger bara en sak, välbehövligt. Och nej, inte för att jag ska plugga, utan bara så att jag kan få vila ut. Emilia kommer hit snart och då ska vi färga varandras hår lite smått. Kanske kan slänga ut någon bild på resultatet lite senare, så håll ögonen öppna ;)

All the wrong places..

Passade på att åka ut och fota lite nu när solen var framme förut idag. Robie fick hänga med till slottet och assistera mig lite där först, och sen bar det av till lugnet tillsammans med broren. Har som uppgift att ta med lite vinterbilder från Sverige/Finspång till resan till Belgien som vi ska göra med franskagruppen om en vecka. Här har ni ett litet smakprov :)












Visst har Finspång några fina sidor också, trots allt!? :)


Stockholm (bildbomb)

Helgen i Stockholm var lätt det roligaste på länge. Vill tillbaka dit!!

Jag körde bil som sagt. Till Stockholm. Uj uj, det va inte det lättaste, och man fick väl några arga tutningar på sig. Vi överlevde i alla fall, och det är ju huvudsaken! Blev shopping både fredag och lördag, (bilder kommer) Och även utgång bägge dagarna.

På fredagn hängde vi på Collage tillsammans med massa kändisar från bla. Lets dance. Shakeade lite med Kirsti också, och för er som undrar så kan jag säga att hon va mycket kortare i verkligheten, och faktiskt lite fulare.. (förlåt mig)

På lördagen blev det utgång på Magenta och även där hade vi grymt roligt! Tänkte dra in till White room också, men det var bara jag som kom in, (det var 23års-gräns..) Hehe!

Hemresan blev lite komisk då vi åkte lite smått fel och var på väg till Finlandskryssningen ett tag, men annars så kan man sammanfatta helgen med ett ord. GRYM! :)
























Avslutar med ett grymt bra mobilkort på mig och syster! Tack för att vi fick komma :)

Vårkänslor!

Blir på bra humör av det härliga vårvädret som börjar närma sig med stora steg. Snön smälter bort och jag riktigt  kände hur solen värmde min rygg när jag begav mig hem ifrån skolan. En annan lättande känsla är att vi slipper skriva vårat prov i rättskunskap imorgon. Tack och lov, hade inte ens börjat kolla på det. Imorn blir det istället någon föreläsning i aulan. Hörde att den skulle vara riktigt bra, så vi håller tummarna för att det ska stämma.
Tjing!

All the right moves

Hemma från Stockholm nu. Riktigt härlig helg med tjejerna. Kan skriva lite mer om allt imorgon. Här är i alla fall helgens favoritlåt. Den gick på repeat hela dagarna långa!



19.11.

Vaknade precis upp efter att jag råkade däcka i sängen när jag höll på och packa. Imorn gäller det, Stockholm here we come! Jag tar bilen och drar med mig Emilia, Marielle, Veronica och Malin upp till storstaden för lite shopping och utgång. Vi alla får sova hemma i systers lägenhet. Lite spännande att se hur vi 6 tjejer kommer få plats i den där lilla ettan, men det ska nog lösa sig.

Nu måste jag fortsätta med min packnig..
Så vad ska man ha med? Kläder, kläder, smink, pengar, mer kläder...


Åre -10

Här kommer det efterlängtade inlägget om Åreresan!
Eller va tusan.. ingen som bryr sig ändå, och jag är trött, så här får ni en sammanfattning..
Bussresa med Barksbuss, mycket packning, glömde mina termobyxor (fick åka hem och leta, hittade inte mina så fick ta några gamla typ XL?), 50 pers från Finspång, 40 pers från Norrköping, boende i stugor med smårum, ca 25 minuter från backarna, -35 grader, köldskador, härlig skidåkning, bad i badhuset, mycket godis, mycke fotografering, grillning, varm oboy, underbar sista dag med härlig sol!
Jag har definitivt inte fått med allt, men jag kan ju avsluta med att säga att veckan i Åre blev lyckad :) och här har ni ett urval från mina, Hannas och Emilias bilder..





















tyvärr så va det lite för kallt att ha med kameran till backen, så bilderna där ifrån är med mobilkamera, vilket är orsaken till den dåliga kvalitén..


Du gör min dag

Otrolig lättnad. Redovisningsprovet och idrottslektionen är nu avklarat. Provet gick väl sådär, inget mer snack om det nu.. Skönt att ha det avklarat i alla fall.
Idrotten var riktigt rolig. Jag va inte så nervös innan som jag brukar vara, men det berodde nog på att jag inte räknade med att det skulle gå perfekt, jag visste att jag liksom inte hade haft möjlighet att träna på det och så. Ja, för jag fick alltså mitt pass av Daniel en timma innan lektionen ca, då jag tappat bort mitt egna ex. Kollade igenom det nån gång innan, sen var det bara att köra så gott jag kunde. Lär få träningsvärk imorn dock.. men men, sånt är livet :)


skulle inte vara helt fel med lite sommar, längre / ljusare hår och lite goda blåbär till!


.. åt skogen!

Ja, allt går verkligen så dåligt som det bara kan gå för mig just nu..
Har prov i redovisning & beskattning imorn vilket jag typ inte fattar nånting av. Dags att säga hej till mitt första IG? Sen så ska jag ha mitt idrottspass imorgon också. Egentligen skulle jag haft det för länge sen, men den gången hade jag så ont i min höft så jag kunde inte köra alls.
För någon dag sen skulle jag träna på det, men det gick inte pga min dumma höft igen. Har inte haft så mycket mer tid för det sen, så idag skulle jag för första gången på nån månad kolla igenom det och köra det några gånger så att jag skulle få in alla steg igen. Meeen då är det så klart att jag inte ska hitta mitt pass någonstans! Har letat på tre datorer och på både min skolmail och hotmail, men nej nej.
Åh, jag orkar inte. mitt huvud värker och jag är allmänt sur. försökte komma på mina steg nyss, och det gick väl lite sådär.. Får se hur det blir på idrottslektionen imorn om jag försöker köra ändå, eller om jag får skippa det den här gången också...

Sådär, nu har jag fått skriva av mig lite, det behövdes!

Shout it out!

Har precis blivit erbjuden att jobba på festivalen Shout it out som ska va i Norrköping den 13e mars. Matilda ringde mig precis och sa att dom behövde någon med körkort som kunde göra lite ärenden åt dom. Jag sa att jag skulle fundera på det och återkomma. Kan nog bli ganska kul ändå, då jag får gå in gratis och lyssna på musiken och allt som kommer hända. Kolla in deras hemsida och köp dig en biljett! Pengarna går till barncancerfonden :)


Modevisning!

Kom precis hem från modevisningen som Jossan och Tove höll i på Bergska. Riktigt grymma kläder måste jag säga. Bra jobbat :) plus väldigt söta modeller! Här har ni en bildbomb.




























Äntligen hemma!

Sitter här i skolan. Kom på att jag inte skrivit nåt här på vääldigt länge.. Ber så mycket om ursäkt! Haha. Är i alla fall hemma från Åre nu. Skriver väl ett inlägg om veckan sen när jag kommer hem kanske.. Väntar på skjutsen nu.. Vägrar GÅ i det här äckliga vädret :)


bild från Idre, sportlovet - 09


RSS 2.0