Piña Colada

Gårdagen:
Sola på verandan. Äta god mat hemma hos grannen tsm med kusinerna. Åka till Bönnergården med Emilia, Divna med syster och kusinerna. Duscha och byta om. Cykla till Nyhem med Veronica för att grilla lite hemma hos Jonathan. Trevlig promenad hem på natten.

Idag blir det att åka med Emilia och hennes familj till deras sommarstuga.
Kommer hem igen på onsdag eller nåt.

Vi hörs! :)

Sol, bad och goda jordgubbar

Cyklade till Bönnergården med Malin idag, hurtiga som vi är. Dit kom även Niklas, David och Findus och lite senare kom Amanda, Elin och Agnes. Mina kusiner från norrland har kommit hit på besök också, eller bara en av kusinerna i för sig.. Kul att träffa dom lite, eftersom det inte sker allt för ofta. Ska käka grillat med dom nu, och sen blir det nog att åka med Marielle ut till Agnes i torstorp.. Dom skulle nog grilla där ikväll några stycken.


Dagens dag!

  • sol och bad i Bönnern med Malin
  • glass i parken med Marielle och Malin (dom tre m:en)
  • pannkakor hemma hos mig
  • film hos Petter med grabbarna
  • kvällsbad (för killarnas del) i gron
  • chill på min veranda med David, Niklas och Findus

Älskade Tjockis,

..och då menar jag inte våran katt, utan sjölvaste ön, Tjockisholm!

Äntligen hemma, eller äntligen kanske inte är rätt ord... skulle lätt åka tillbaka dit ett tag igen, vilket jag i för sig ska senare i sommar.. Jaja, det är skönt att vara hemma och få duscha i fräscht vatten och sova i sin egna säng!

Vi åkte ut i måndags, först med bil till Sandbryggan och sen rodde vi ut med båt till Tjockis. Vi kom fram vid kl 7 ca och då var det grillning som stod på schemat.
På tisdagen var det sola och bada som gällde. Eller bada kunde man knappt, men skvätta lite vatten på sig va ju skönt. Sen fick jag reda på att det skulle vara bröllop där för Saras faster. Det var inte alla som visste om det, utan det kom som en liten överraskning. Vi hjälpte till att göra iordning lite saker och jag skötte filmkameran under vigseln, som skedde på klipporna med utsikt över havet. Efter det åt vi god mat och fikade tårta.
På onsdagen var det mer sol och bad, och Sara och jag rodde ut till fyren, tog lite snygga kort och rodde tillbaka. Det spelades också en heldel kortspel som plump och så körde vi även lite monopol på kvällen.
Sista dagen, alltså idag, blev det att steka ytterligare lite, och jag trodde inte att jag hade fått nån färg alls, men nu när jag kom hem insåg jag att jag hade bränt mig i ansiktet. Röd är färgen och varm känner jag mig.. Förhoppningsvis har det lagt sig lite tills imorn!

En superskön vecka ute på Tjockis har det i alla fall varit, och mer bilder kommer snarast :)


Skärgården, här kommer jag!

Idag blir det att åka ut till Tjockisholm i norrköpings skärgård. Sara frågade om jag ville hänga med henne och hennes släkt och självklart ville jag det. Dom andra åkte redan igår, och även min lillebror som åkte dit med Adam. Jag typ älskar det där stället, och vädret ska bli bra har dom lovat, så det här ska bli riktigt skönt! Jag kommer hem på torsdag eller nåt sånt, så ha det bra tills dess.
Uppdatering med mycket bilder kan ni räkna med så fort jag kommit hem :) Hörs!


Midsommarafton!

Igår var det midsommar som sagt. Blev att grilla här hemma hos mig med lite folk.. Eller lite och lite.. uppåt 15 pers blev det sammanlagt. Efter att vi hade käkat gott så gick vi upp till Petter. Vi promenerade ner mot centrum efter det och det blev att besöka ettan. Var lite kalas där för en 93a, grattis säger vi till han! Dansade gjorde vi och sen var det dags att bege sig hem efter en riktigt kul kväll!


mer bilder kommer så fort Marielle skickar dom till mig :)

here you come again..

Nu måste jag ut. Har suttit här hemma ända sen studenten ungefär. Jag är rastlös. Därför blir det nog Filmgiganten, godis, och sen glo fil hemma hos Emilia. Låter alldeles utmärkt! Imorn äre fest.


Förkylning = Allergi?

Efter att jag fällt ett antal tårar så har mamma och jag nu kommit fram till att hela den här förkylningen kanske har orsakats pga allergi. Vi har fullt med blommor i hela huset sen studenten, och det kanske är så att jag är lite allergisk mot dem. Mamma har också känt av det och därför fick även jag låna lite av hennes allergimedicin. Får se om det hjälper nåt, för jag orkar inte torka mig mer om varken näsan eller ögonen..


Studentlunchen

Bilder ifrån 3ornas studentlunch ligger visst uppe på Bergskaskolans hemsida...

jag lyckades sätta en bra poooose.

Tralalala

Och nu när jag är sjuk så kan ju ni vara gulliga och bli medlemmar på denna sida. Det kostar ingenting och ni hjälper mig :) Sen är det bara att börja samla poäng!


Klicka på bilden och bli medlem nu!

Fördsyldning!

Underbart. Solen är framme och nu ligger väl alla ute och solar. Själv sitter man här. Förkyld och dan. Får inte vara ute i solen som jag egentligen vill. Det är inte kul alls...
Men imorn, imorn är jag frisk, för det har jag bestämt!


Sommarlov!

Förkyldning, Dåligt väder, Näsblod och allmänt sliten. Bra start på lovet!

Studenten firades här hemma i lördags som jag nämnde. Dagen började i skolans aula kl 8 där rektorerna pratade, några spelade och sjöng, stipendier delades ut m.m.. Samlades med klassen efteråt, fikade ihop och hade det allmänt trevligt en stund. Efter det åkte jag hem en sväng för att hjälpa mamma att städa och göra iordning det sista. Åkte tillbaka till skolan kl 12 ca och halv 1 sprang studenterna ut. Efter utspringet i skolan åkte vi hem tillsammans med ett gäng ifrån släkten. Kom massor annat folk hem till oss också, va samanlagt nåt över 50-60 pers hemma hos oss. På kvällen sen åkte jag ut till skogen/Elin och myste med tjejerna från klassen plus Ellen och Millan. Trevlig dag!

Bilder hittar du på min bilddagbok, magdur

Igår blev det bara att ta det lugnt hemma. Familjen Diaferia kom hem till oss och käkade lite av det som var över från lördagen, men annars så var det tv och dator som gällde. Idag blir det nog samma sak.. Imorse fick jag näsblod, och det va inte lite heller. Skulle snyta mig, och då bara öste det ut blod istället.. Mysigt! Känner mig fortfarande riktigt sliten plus förkyld nu med.. så jag ska nog ta och se till att jag blir frisk och kry!

Midsommarafton på fredag, vad händer då?


"För dom har tagit studenten..."

Skolavslutning idag. Uppdatering imorn. Mer bilder också.

I like to move it, move it

Gymnasiefesten på Nice igår kväll får fyra av fem toast.
Malin och Veronica kom hem till mig först och tillsammans gjorde vi oss iordning. Sen gick vi hem till Åkes lägenhet där alla andra tjejer i klassen var. Kom lite mer folk senare.. Halv 11 drog vi oss mot centrum för att inträda på Nice. Där inne hände lite smått och gott som vi kan ta nån annan gång..

Fick sova 4 timmar, för idag skulle jag hjälpa till som servitris på 3ornas avslutningsmiddag. Kl 9 kom Hajdi och jag till folkets hus och där va det dukning som gällde. Vi fick en paus sen och dom bjöd på mackor och sen skulle vi börja ta fram all mat. När 3orna kommit in hjälptes Hajdi och jag åt vid NSborden och serverade dom kött och potatisgratäng. När allt var slut va det bara att börja städa. Mycket slit men det var kul ändå :)

Imorn är det skolavslutning. SOMMARLOV <3


älsklingsrubriker

Bra fantasi. Och jag förvarnar, här kommer ett tråkigt inlägg.. Orkar inte skriva så mycket just nu. Idag hade vi i alla fall poängjakt i skolan. Vi vann inte, så det finns inte så mycket att säga om det. Kl 5 drog jag och Veronica in till Norrköping lite spontant sådär. Hon shoppade loss, men själv inhandlades inget, nada.

Börjar kl 9 imorn, ska ha klassdag, med fika och mys. Sen på kvällen är det PARTY.


Heartache on the dancefloor

Petter ringde mig idag. Han och Niklas ville att jag skulle baka med dom. Blev att gå en promenad till Viberga för att handla ingredienser så att vi sedan kunde baka massa snickers. Riktigt gott blev det. Ni kan vara glada ni som kommer få smaka på dom på våran klassdag på torsdag! David kom till Petter även han ett tag, och han hade det ju lite roligt med min mobil... aja.. Taggar tills på torsdagskväll, då är det Nice hela natten lång.

Vad är en bal på slottet?

Om inte alldeles, alldeles underbar!

Kl 12 var jag hemma hos Emilia för att agera stylist åt henne och Marielle. Blev att locka bådas hår och sminka dom riktigt fina. Nöjd med resultatet är jag :)
Vädret var inte det bästa, så det blev fotografering inne i idrottshallen. Syster var jättefin i sin gula klänning och alla andra också för den delen! Vilka håruppsätningar folk hade och jätte vackra klänningar. Kommer bli svårt nästa år att bestämma vad man ska ha på sig..








Sista skolveckan är på ingång

Skolavslutningen närmar sig och jag längtar som en galning! Är nästan klar med allt i skolan nu också, bara den där svenskauppsatsen kvar. Skrev på den imorse, var riktigt duktig. Men en sak som inte var så duktigt va att jag sparade den på nåt helt wierd ställe, så det senaste jag skrev försvann. Skrev om det senare idag sen, men har inte orkat skriva klart den än.

Var en sväng till Bönnergården med Emilia, Sara och Hanna idag också. Invigning där, så nu är det bara att hålla tummarna för bra väder så man kan spendera sina dagar där ute.

Imorn blir det ingen skola, för jag ska fixa både Marielle och Emilia inför balen. Riktigt kul! Och jag får hoppas att dom blir fina, men det ska nog inte va något problem ;)


Lördag

Sova. Äta. Slappa. Piano. Dator. Städa. Veronica. Babylon. Petter. Film. Dator. Sova.

Raggarrunda i Finspång

Precis hemkommen från en kväll som jag har spenderat med Emilia, Sara och Hanna. Emilia och jag var och såg film hos Sara först, och sen kom Hanna dit med precis nytaget körkort. Blev att köra runt en sväng nere i centrum med grym musik i högtalarna. Hände inte så mycket ute så hon fick lämna av oss vid respektive hem.
Det var en trevlig kväll, dock lite små saker som uppstod..


Ibland är du allt för gullig..

Min lillebror piggade upp mig lite när jag satt och nästan bröt ihop över matematiken som går skit.. Vi läste lite ur ett anteckningsblock som han skrev i när han va liten.

(allt är egentligen skrivet med stora bokstäver och så sitter orden ihop..)

"papa mår du bra eler mår du dålit eler mår du mitimeam"
"anton och pontus och daniel brukar leka ute på raen mäd lekcakr och det är rolit är det för at det är rolit hllnigar från daniel"
"papa och mama och magda och hilda kan vara duma men de är dm int ijemt"
"ibland vickar anton och pontoc jör dom fakdic"
"anton är cnel och pontoc är dom faktic vi tre bukar leka"
"här ä hela familjen com du cer vi bor där" (bild på sveriges flagga)
"ibland gråter ja och iblad skratar ja. ja tyker om mama jör ja"

Jippie!

MVG. Tack Micke!
Det lönade sig att sitta hela dagen igår och plugga Företagsekonomi. MVG på provet fick jag. Det kändes bra under provet, men när jag trodde att jag va klar så såg jag att det blev helt fel. Tänkte ge upp och ta ett IG men då fick jag se att jag hade skrivit en tvåa som såg ut som en sjua. Passade på att fråga vad jag skulle få för slutbetyg i kursen också, och vad tror ni att jag fick!? MVG :D superlycklig! En 150 poängskurs med ett MVG. de é najs.

Nu får jag ta tag i matten också. Prov i Matte C imorn, vilket inte alls kommer gå lika bra. Är så mycket och det är så lite som jag känner att jag kan.. Får väl plugga hela natten.


Öronbarn, jo man tackar man!

Imorse blev det att fara till vrinnevisjukhuset. Hade tid för undersökning av mitt öra. Som ni kanske vet fick jag ju öroninflammation precis dagen innan vi skulle åka till Egypten. Nu blev det tid att komma tillbaka med det. Hål på trummhinnan, ett stort ett, som antagligen inte skulle kunna läkas av sig själv (vilket jag hade ett likadant för flera år sedan). Jag hade öroninflammtion i öronen sjukt mycket som liten, så jag hade massor ärr på trumhinnan och allt detta leder till operation i höst. Läskigt, men skönt att kunna bada igen och inte bry sig om det.. Måste vara ledig från skolan i en vecka och även övernatta på sjukhuset en natt. Spännande.


Extreme room makeover!

FÖRE 1


EFTER 1


FÖRE 2


EFTER 2


FÖRE 3


EFTER 3


FÖRE 4


EFTER 4

Kung på bowling

Idag skulle vi ut och paddla kanot med friskvården.
Hajdi och jag slutar kl 1 i vanliga fall, men idag skulle vi åka till Lotorp kl 3 så vi var tvungna att stanna i skolan i två timmar bara för att vänta på att få paddla i regnet. Vi latjade lite i datasalen, jag var väldigt trött och flum.. Skrev tre rader på svenska-uppsatsen och sen så gick vi en sväng till b-hallen också. Efter att två timmar hade gått så gick vi och pratade med våran lärare. Hon tyckte inte heller att det skulle vara så kul att paddla i regnet så hon bestämde att vi skulle åka till Medley och bowla istället. Jag körde tillsammans med Hajdi och John och jag kom faktist tvåa!
Var hemma efter 4 nån gång, men jag har hunnit att plugga både FE och lite matte plus städat hela rummet inklusive tvättat alla speglar. Bra gjort!

Hela natten lång!

Blev lite spontan picknick idag igen. Malin kom hit och så gick vi ut med Findus och David och hade det riktigt mysigt med picknick! Bullar, kakor och saft (läsk). Hade med mig en boll också som det latjades en del med. Och det hela slutade med att jag fick näsblod. Inte av bollen dock, utan av kameran.. Jag låg ner på rygg och skulle få kameran av Malin. Hon trodde att jag tagit tag i kameran och släpper, duns rakt ner på näsan. Hela handen var röd sen.. Men men, så kan det gå! vi hade det roligt i alla fall och många snygga kort togs, se bilddagboken


sommar och sol, vi har korta kjol

Solen kan man inte klaga på i alla fall! Förhoppningsvis har man fått lite färg idag också. Annars så har jag pluggat lite smått idag och ska kanske dra ut en sväng snart. Får se..


..

Hur ska jag veta vad som är rätt och vad som är fel?
Det är nu jag behöver dig som mest.


ensam är inte stark.

RSS 2.0