Yes alltså!

Hål i trumhinnan. Kan det bli mycket bättre!? Här laddar man upp för fullt innan Egypten och så blir det ett besök på sjukhuset. Underbart. Ett extra plus för den underbara läkaren Shoalalalallala som han heter. Förstår verkligen allt av det han säger. Riktigt mysigt att det va han jag hade förra gången jag var där också. Jaja. Inte var det vaxpropp jag hade iaf, som pappa trodde innan. Pappa slängde i några örondroppar i örat på mig förut idag och sen stog vi och pumpade vatten in i örat för att se om det skulle släppa, men nej nej. När jag börjar skrika och tjuta så ger vi upp och pappa ringer akuten. Åker in till sjukhuset så fort vi kunde och möter den underbara läkaren. Hål i trumhinnan var det han kom fram till, och det komiska är att jag hade hål i trumhinnan när jag va 10 år ca. 5 olika kurer av medicin fick jag hålla på med under ca ett år innan dom kom fram till att inget hjälpte. Då skulle jag minsan in till V-vik för att operera men när jag ligger där i sjukhusstolen så kommer dom fram till att hålet hade läkt. Men nehej ni, nu har jag samma skit igen! Blir att bada med öronproppar i Egypten. Underbart!

Jaja. Magda ska sluta deppa. Jag får ialla fall spendera 2 veckor i soliga Egypten.
Blir att sova några timmar nu, för inatt blir det uppstigning kl 1. Jag kanske får tillgång till internet så håll ett öga på bloggen så kanske det kommer nån uppdatering lite senare.

Puss på er alla, ha ett bra påsklov! :)


Grattis Finspång!

5-4 blev matchen. Underbart! Musiken skötte vi helt okej och allt annat funkade också bra.

Nu under kvällen har jag påbörjat min packning. Nu känns det verkligen att vi snart är på väg. Så skönt det ska bli, helt otroligt. Känns lite jobbigt dock att locket för öronen är kvar och att huvudvärken har hållt i sig de senaste dagarna.. Hoppas att jag inte blir mer förkyld nu bara, för det är jag också lite smått..
Sista skoldagen imorn, innan vi åker, och på friskvården ska vi träna på aktiv. Jag kommer nog köra ganska lugnt så att jag inte riskerar att bli mer sjuk.


Kommer nog skriva ett litet inlägg imorn med, innan vi åker, men om jag inte skulle hinna det så säger jag ett litet Hejdå här med.. Vi ses om två veckor!

Sommartider hej hej sommartider!

Inte för att det är sommar än.. men det är tydligen idag eller imorn som man ska ställa om klockan till sommartid. Blir att sova en timme mindre inatt då, eller? aja..

Imorn (söndag) är det innebandymatch som sagt! Jag tycker att alla som har möjlighet ska komma och heja på Finspång, för vinner dom inte den matchen så åker dom ner till div 2. Vi har laddat upp med lite kul musik, så kom och kolla för guds skull! :)

earth hour!

Ni kommer väl ihåg att släcka ner huset ikväll!?
Jag tycker att det här är en ganska cool grej, och jag ska försöka komma ihåg att stänga av allt.. Mamma tycker om det här och har kört det varje år som det varit. De tidigare åren har det inte varit lika mycket reklam för det som i år, så förhoppningsvis är det mer folk som gör det i år! Är ju jätte härligt att tända massa ljus och ha det mys!

Hej hej nya förändringar.


tyckte att min utväxt inte var så fin.. och håret behövdes fräschas upp..

Så jag körde på lite slingor, och för Veronicas del blev det färgning.

Här har vi "före bilden"..

Klippte lite i Veronicas toppar..

Drog ut slingor när jag hade den underbart snygga hättan på mig..

Kladd kladd med färgen..

Veronica färgad och färdigklippt..

Fixade coolaste frisyren efter att slingorna va klara..

Och till sist "efter bilden"..

Lägg märke till hur snygg jag är på alla kort.
Ser riktigt fräsch ut efter att ha gått ute i snöstorm :S

äckliga....

Ussch, just nu kan jag faktist säga att jag hatar vädret, och jag menar det verkligen! Fick GÅ hem ifrån skolan idag, och det är inte det roligaste varken med eller utan snö. Visst har jag gjort det dom senaste månaderna också, men idag var det sjukt jobbigt! Äckliga snö som kom flygandes rakt in i ögonen så att det till och med sved. Pappa satt på jobbet och kunde inte alls slita sig därifrån för att skjutsa hem mig, Tack! Jag fick iallafall låna Hajdis cykel den sista biten hem, så då gick det åtminstonde lite fortare, men ont och kallt vare! och så kan jag ju tillägga att locket för öronen har inte släppt än plus att jag börjat få en liten förkyldning uppepå allt. Kul!

Jaja, nu ska jag sluta klaga och tänka på allt positivt ett tag..
Veronica och jag ska faktist fixa varandras hår idag. Blir ljusa slingor på mig och lite färgning och slingring på henne också. Kanske klippa lite i våra toppar också, sånt som märks. Kommer väl en före och efter bild sen. Och efter det blir det väl att börja packa lite smått..

EGYPTEN, snart kommer vi.

Öronvax i ögonvråt?

hmm..
Badade imorse på idrotten. Först var det 20 längder fram och tillbaka på mage som gällde, och sen skulle vi simma under vattnet. Om man ville fick man dyka i från kanten, men huvudsaken var att man klarade att simma till en viss gräns. För killarna var det 15 m, och för oss tjejer 10 m. Själv klarade man runt 18 m eller nåt sånt :D haha.
Men när jag väl kommit upp hade jag grymt mycket vatten i öronen. Jag hoppade på ett ben och försökte få ut det, men det gick inte.. Jag testade att hålla för näsan och med stängd mun blåsa allt vad jag hade, men inte kom det ut vatten ur öronen då heller, utan istället kom det en vattenstråle från mitt öga! Hur konstigt är inte det!?
Usch usch, inget kul faktist. fortfarande lock för öronen och allt som låter får nåt konstigt robotaktigt ljud. Hoppas att det släpper snart, för jag får seriöst panik annars!

Muusiic!

Har spenderat dagen tillsammans med Emilia och tillsammans har vi letat upp och fixat i ordning med massa musik som vi ska spela på innebandyn på söndag.

Matchen börjar kl 5 tror jag att det va.. Kom och kolla! :)


vänligen försvinn!

Nu räcker det med vinter! Ingen mer snö tack, och inget mer iskallt väder.. Jag sitter inne på mitt rum och till och med här inomhus fryser man ihjäl.. Egypten kommer passande, om vi nu ska åka.. Mamma skrämde upp mig rejält igår när hon sa att vi kanske inte kommer kunna åka pga att lillebror har varit så sjuk på sista tiden.. flera veckor i sträck, med både öroninflammation, hög feber och jobbig förkyldning.. Han ska till läkaren i veckan så förhoppningsvis kommer dom fram till nåt bra sätt att lösa allt på. För till Egypten det ska jag! så det så ..

Senare idag blir det spinning med Amanda, härligt och jobbigt!


Längtar till sommaren då man kan åka till Liseberg och Grönalund..
Plus att jag saknar dessa personer lite ..

SMHI

Underbart besök på SMHI gjorde vi i geografiklassen idag. Riktigt underhållande, (lägg märke till ironin i mitt skrivande). Idag måste jag försöka bli klar med engelska uppsatsen, usch ser inte fram emot det.. Jag har ont i huvudet och är allmänt seg efter dagen.. Men nu ska jag ta tag i mitt liv. Alltså skriva engelska..

Längtar sjukt mycket tills en vecka framåt då vi åker iväg till bad och sol!

Club sensation!

Kvällen började med att jag fick göra mig iordning hemma själv i all stress, då jag inte kom hem från lkpg förens kl halv 7 ca.. Sen vid 8 nån gång gick jag och mötte upp Marielle och Malin borta vid Netto. Tillsammans gick vi till Alisa där dom var ett stort gäng med tjejer. En tjejförfest blev det asså, med lite roliga spel. Jag hjälpte Alisa med lite makeup också innan Rikard kom och hämtade oss( mig, Marielle och Malin ) så åkte vi till Norrköping. Vi va framme där vid halv 11 ca. Och sen blev det dans hela natten lång.
En helt okej kväll enligt mig! Vad tyckte ni andra som var där? :)

Shopping i Linköping!

Alisa och jag åkte med mamma, pappa och Hilda till lkpg för att shoppa lite igår, lördag. Skorna jag ville köpa fanns inte, vilket var lite synd, men vi hittade en hel del andra bra saker! Köpte oss lite godis också som vi åt på bussresan hem.


de efterlängtade jeans leggingsen med både ficka där bak och dragkedja, Vero Moda

Prickig bikini, HM

Linne, Gina Tricot

Linne, Gina Tricot

Brillor, Gina Tricot

väst/linne, HM

Helgens planer.

Idag, fredag, blev det att sola en kortis med Amanda efter skolan. Kan inte påstå att jag blev något vidare brun, men det är ju alltid skönt i alla fall. Ikväll äre häng hos Alisa, får se om jag drar dit en sväng. Annars ta det lugnt ikväll, för imorn blir det att gå upp skapligt! Alisa och jag hänger nog med mamma och pappa när dom ska in till Lkpg för att köpa balklänningen åt Hilda. Blir att shoppa en hel del då tror jag, har dock inte så mkt pengar, så vi får se hur det kommer lösa sig..
Sen hem inte allt för sent för då blir det att göra sig festsnygg tillsammans med Amanda, Marielle, Ellen och Malin (och kanske veronica?) Vi har inte riktigt nånstans att vara innan vi ska in till stan, men det löser sig förhoppningsvis.. För sen till kvällen blir det stan och Party! Kul kul, hoppas jag att det blir iaf.. På söndagen måste jag ta och skriva lite skolsaker och skriva mina cvn som jag inte gjort än.. Dåligt av dig Magda!

Fräscht med nagellack!

Fick för mig att måla naglarna här om dagen. Tycker om att ha en liten färgklick på naglarna, speciellt såhär till våren. Mavala är det jag använde, riktigt bra!
Nåt annat förslag på bra nagellack?


Magdalena är glad!

Om man bortser från huvudvärken..
Matte b nationella kan jag nu bocka av, och den här jobbiga skolveckan är nästan över. Fredagarna är ganska slappa, vilket är toppen! Solen gör mig också på bra humör, fortsätt så. Gör inget om vädret är lite sämre igen v 14 - 15, men nu kan det allt få va soligt.
Ska ta tag i mig själv och skriva lite CVn idag.. annars blir det mest bara att slappa. Det behövs! Träna ikväll också, får jag inte glömma bort.. Kul!

matematik <3

Det är allt jag tänker på just nu. Jag lever för matematiken,

Vårshopping!

Jag måste shoppa lite inför våren känner jag!
Jätte sugen på att fräscha upp min garderob med lite nya fina vårkläder.

Några söta klänningar ifrån Nelly.com

Våren är typ jätte mycket välkommen!

Jag kände mig lycklig när jag gick hem från skolan idag och solen sken på mig. Och så kom jag att tänka på att om 2 veckor så kommer solen skina för fullt, då vi kommer sola och bada i Egypten. Inte helt fel. Satte mig på verandan med mat när jag kom hem, och så kollade jag lite på engelskan med, som ska va klart imorn!? Jag har inte börjat med det än, så det är lite dags nu va..

Såhär fint är vädret nu, men bilden är ifs tagen förra sommaren..

Åh Magdalena!

..var bara tvungen, Haha.
Har pluggat idag, tro det eller ej. Jag var riktigt duktig och satt med geografin i ett antal timmar i streck, men känner ändå att jag bara kan typ hälften och det är verkligen asmycket som kommer komma på provet imorn. Ingen aning om hur det kommer gå..
Ibland önskar jag att jag vore en katt och bara kan sova bort hela dagarna och slippa allt plugg.

träning och hamburgare

Det är vad denna söndagskväll bjöd på. Kändes bra att träna då jag inte gjort det på en vecka. Känner mig lite dålig också, för jag har inte pluggat något alls idag, som jag va tvungen att göra.. Jag får sitta hela dagen imorn ist. Kul kul!

Helgen med Matilda och Linnéa.

Igår, lördag, kom Linnea och Matilda hem till mig som jag nämnde tidigare. Riktigt kul att se dom tjejerna! Jag var jätte sugen på att baka, så så blev det. Kladdkakor gjorde vi.
Sen hade Linnea tagit med sig ett paket med slingor som hon tänkte att jag kunde fixa åt henne. Hon var lite nervös för att göra slingor hemma och inte hos frisör, men söt som hon är hade hon sagt något likt det här: Om nån annan än en frisör ska göra slingor på mig så måste Magda vara närvarande. Haha. Såklart ställde jag upp, och det räckte till och med till en slinga åt mig också som tack :D
Sen var det melodifestivalen, och fy va nervösa vi blev när vi trodde att "Snälla snälla" skulle vinna. Jag vet att några tycker att hon är bra, och på nåt sätt kan jag förstå det lite.. Men vi kan ju inte skicka henne att representera Sverige!? haha. Opera blir bra..
I "pausen" åkte vi tjejor, Jag, matilda, linnea, hilda och elin, ner till godislagret och köpte massor godis och sen när vi kom hem igen så blev det fika med både kladdkaka, bullar och godis!
Lite senare fick Linnea för sig att hon behövde klippa sitt hår också, så då fixade jag det med. Och när hon var fräsch och nyklippt kom Hugo, Anton och Niklas förbi. Hängde en stund, sen blev det att sova.
Dom åkte hem med 12 bussen idag, så nu sitter jag själv på mitt rum och funderar på att plugga, men jag mår lite illa, så tror inte att jag orkar det faktist!


Magdas slingring och klippning på linnea

14e mars!

Morgonen bjöd på en promenad och sen kokade jag ägg till frukost. Det var faktist gott. Har inte ätit det på flera år tror jag.. Pluggade lite geografi också, med understrykning på lite. Aja, kändes bra att göra något vettigt. Jag har städat undan lite på mitt rum också eftersom att jag får besök från stan idag. Matilda och Linnea kommer hit, får se lite vad vi hittar på. Blir väl att kolla på melodifestivalen iaf!

Lärt mig en ny låt på gitarr, mysigt!

UF-mässan i lkpg.

Hade bara mattelektion idag, som blev en slapparlektion, och sen efter lunchen åkte vi med bussen till Lkpg för att kolla på uf-mässan. Bfy hade en snygg monter och snygga, levande, modeller! Va ganska segt och rörigt och varmt där inne på konsert & kongress för övrigt, så jag, Alisa, Hajdi och Verre tog en sväng ner på stan. Köpte inget eftersom att ingen hade pengar med sig, men vi testade iaf några riktigt snygga dressar inne på Gina!

Birthday for Millan!

Igår, torsdag, gick jag hem till Emilia på kvällen för att fira henne lite mer på hennes stora dag. Sara, Petter och Findus kom också över och tillsammans käkade vi gott. Efter det åkte vi ner till O'learys för att bowla. Riktigt kul va det och jag var ganska grym. Filmades en heldel, ska se om jag på nåt sätt kan lägga ut nåt klipp ;) Efter vi bowlat klart så gick jag hem och sov.



Avslutar med en bild någon tagit på min"bakdel"!?

Hip hip hurra!


Grattis säger vi till Emilia som idag fyllt hela 18 år!
Grattis till Matilda E och alla andra födelsedagsbarn också :)

2 ornas relationsdagar!

..är här med avslutade!
Riktigt roliga dagar har i alla fall jag haft! Igår var det först film i aulan. Patrik 1,5 visades. Jag hade inte sett den innan och jag tyckte faktist att den va bra! Efter det fick vi bulle och festis innan vi gick till hemkunskapssalen för att baka tårta. Det var tårttävling, och i min grupp var vi jag, Marielle, Hajdi, Verre, Malin, Teresa. Vi gjorde en blomtårta som vi döpte till flower power.
Efter bakningen var det lunch i matsalen som vanligt och sen skulle vi utvärdera filmen vi sett. Kom upp lite bra och intressanta diskussioner. Vi fortsatte med lite dilemma frågor, också de va väldigt intressanta att disskutera. Sen fick vi en liten rast för att sen ta oss till musiksalen där vi skulle svara på massa frågor med mentometerknappar. Intressanta frågor, och mycket intressanta svar. De kunde lyda som såhär: Hur många rakar sitt könshår?
Efter det åkte vi hem. Men sen kl 6 var det dags att åka tillbaka till skolan. När vi kom fram fick man reda på att man inte behövt komma förens kl 7 då det bjöds på taccos. Efter taccoset blev det mest att hänga i skolan. Springa i mörkret på tredje våningen gjorde man också. Musik och sång och dans inne i aulan var en stor hit, Och så får man inte glömma skönsången sittandes på våra skåp.
Kl 10 började discot i idrottssalen. Riktig mellanstadiekänsla gav det hela och det va faktist grymt kul! Snöbollen, Limbo och självklart Macarena! Hajdi och jag var grymma på limbo, hihi. Kvällen slutade halv 12 då pappa kom och hämtade oss.

Idag var det dans på schemat! Det var en där som lärde oss både bugg och foxtrot på förmiddagen, och på eftermiddagen skulle vi visa vad vi lärt oss. Idrottshallen var nersläckt och det va lite disco ljus där inne. Vi turades om mellan killar och tjejer att bjuda upp och så dansade vi för fullt!
Det hela avslutades med prisutdelning för olika saker, och fika med tårtorna vi bakat.





Party Party

Disco all night long!

Ingen beställning denna gång..

Åh, när jag väl hade bestämt mig för att beställa sakerna, så är det så klart att dom inte ska finnas på lagret.. Skulle få vänta till v 21 innan jag skulle få hem grejerna.. Jag ville ju ha dom i Egypten ju. Skippade att beställa det då. Får se om jag hittar nån annan bikini och ett par liknande skor någon annan stans.. Tips?

Beställa!?

Funderar på att beställa dessa två från HM.
Men beslutsångest. Beställa eller inte?

Walking on sunshine

Jag typ tycker om att ha låtnamn som rubriker!?
Skola idag. Jobbade på för fullt. Frukt och gottigott på friskvården. Matte-nationella närmar sig, usch. Lektion med Geo-Magnus. Han är söt, men inte jättebra. Förlåt, men så kan det va. Relationsdagar imorn & onsdag. Trevligt, inga lektioner. Disco på kvällen. Riktigt grymt. Hoppas jag att det blir iaf. Förövrigt är veliga Magda i full gång. Beställa bikini från HM? hmm. den är snygg. Och jag behöver en. Blir nog den. Tror jag. Vet inte. Får bestämma mig till kvällen.

Dagens låt: Love is my drug

Bikinis!


Blir sugen på att köpa nån ny & fräsch bikini tills vi åker till Egypten.
Denna tycker jag är söt, nåt annat bra förslag?



sometimes you cant make it on your own

Blev Falla hemma hos Malin igår i alla fall. Magontet blev lite bättre efter tabletter. Kollade på melodifestivalen tillsamans med Petter, Findus, Hugo, Anton, Viktor och Malin såklart. Och ja, vad ska man säga om det? Nån mer än jag som inte förstår sig på det svenska folket? Jag menar, Caroline af Ugglas!? vad är det med henne och hennes låt egentligen? fattar inte riktigt hur man tänker när man röstar.. Jaja.. Efter det blev det lite Wii spelande och sen kom pappa och hämta oss.

Idag har jag inte gjort så mkt alls. Var jätte sugen på gympa idag, men då är det så klart att jag inte ska kunna komma till Nyhem på nåt sätt. Dumma pappa, dumma väder och dumma cykel! Blev lite armhävningar, situps och rumplyft och sånt här hemma ist. Musiken på hägsta volym så att jag kommer lite i rätt stämning iaf.. men det bli ju inte alls samma sak som väl där på gympan..
 
Skola imorn. Alltid lika kul..

Tuuuut tuut!

Magdalena börjar bli grym på att köra bil! Idag är det tredje gången jag övningskörde, och det blev en tur till Lotorp och sen hem på stora Norrköpingsvägen. Lite småläskigt dock..

Mår inge vidare just nu :/ fick ont i magen helt plötsligt..
Vet inte hur kvällen blir.. får se lite.

Lyssnar musik så länge.

Lalala-lördag!

Skön morgonpromenad bjöds det på denna morgon. Vädret var inte det bästa, men luften var frisk. Riktigt nice att gå en promenad innan frukost. kändes bra! Nu lallas det med musik och jag ska nog ta och plocka lite på mitt rum. Senare kanske det blir en sväng förbi farmor. Och ikväll sen är det ju melodifestivalen på tv. Får se vilka och vart det blir att kolla det. Nån som har nåt förslag? (a)

Norrköping med Amanda

Drog in till staden efter skolan tillsammans med Amanda. Kollade runt lite och inhandlade 3 linnen och ett par skor. Billigt var det också! riktigt nice. Slapp dag för övrigt..
Imorn får vi se vad som händer. Melodifestivalen med någon?


Veckans shopping:
svart volanglinne, Vero Moda, 79:-
 randig tubtop, Lindex, 49:-
vitt linne, Monki, 80:-
prickigt linne, HM, 30:-
svarta tygskor, Belle shoes, 99:-
rosa rutig bh & trosor, HM, 200:-
+ lite små grofs.


systers dator..

Lite arg är jag på pappa.. och med all rätt..
Lillebrorens dator fick fnattet idag tydligen och ville inte funka, precis lagom när danne behövde skriva klart ett skolarbete. Pappa bestämmer sig för att fixa problemet genom att ta ut dannes dators hårddisk eller vad det är och sätta in det i min dator. På nåt sätt funkade inte hans plan och nu är min dator helt knäpp.. Pappa sa att han skulle fixa problemet, så i natt får jag sova i dannes säng och danne i pappas medans pappa själv ska spendera hela natten på mitt rum för att fixa tillbaka min dator så att allt blir som vanligt.

Tack syster för att jag fick låna din dator.
För sån datanörd som jag är så klarar jag mig inte utan en..


hoppas att hon inte blir arg nu,
men här har ni en bild från när syster testade balklänningar i lörd :)

Huvudvärk och parfymer!

Usch, mår inget vidare för tillfället.. Blir irriterad på det mesta pga att jag har sån äcklig huvudverk. Hade tänkt att träna ikväll, men blir nog inget med det för att jag mår som jag gör. Plus att vi hade ett grymt jobbigt styrkepass på idrotten idag. Mina lår värker!


Måste köpa en ny parfym eftersom att alla mina nästan tagit slut.
En favorit jag haft är den gröna DKNY. Vilken tycker du är godast av dessa 4?
Har bara luktat på de två första tror jag.. eller den senaste har jag nog också luktat på, och om jag minns rätt så var den väldigt god!?

Magda på en bokhandel,

Njaa.. det är inte nåt man kan se framför sig. Men faktum är att jag var inne på Bokia med Sara och Emilia förut idag. Sara skulle köpa nån bok. Jag skulle inte kunna tänka mig att köpa en bok till mig själv faktist.. Är inte den typen helt enkelt. Men jag har bestämt mig för att läsa "om jag kunde drömma" (twilight boken) iaf, som jag fick av Sara och Emilia i födelsedagspresent!? hehe. Dom säger att jag kommer tycka att den är bra, så det är väl upp till bevis. Efter att vi gått runt på Finspångs centrum, och kollat i de få affärerna som finns här, så gick vi till p2 och fikade. Alltid lika trevligt och gott!

Studiedag!

Hemma från Linköping nu. Var med när Hilda kollade balklänning och hon hittade några som var riktigt fina! Får se om hon kan bestämma sig för en nu bara.. Själv köpte jag ett vitt linne från Monki, 80:- och en jättesöt Bh med tillbehörande trosor från HM.
Kanske blir p2 med Sara sen idag, annars ska jag nog ta det ganska lugnt..
Är så himla trött och seg!

Vad är era planer för dagen? :)

Shopping & balklänningar

Imorn på studiedagen blir det nog shopping. Pappa, Hilda och kanske mamma ska nog in till lkpg för att kolla lite efter balklänningar, så då åker nog jag med dom!
Högst upp på listan står Bh:ar. Tips på nån snygg? :)

Cirka en månad kvar..

..tills jag sitter på en varm badstrand i Egypten. Sug på den en stund!

Ganska skön vecka. Idag hade jag bara geografi, film på sv, och biologi. Imorn är det studie dag och torsdag och fredag går nog ganska fort. Nästa vecka är också ganska slapp då alla 2or har relationsdagar tis-ons. Sen är det inte alls långt kvar och jag längtar som ett litet barn.
Egypten, snart kommer jag!

På gatan där jag bor..

Var nyss ute på promenad med Sara och Doris. Jag höll i kopplet och Doris börjar hoppa och skutta som en tok, som vanligt... 
Trots att jag blev arg på snön tidigare idag och ville att våren skulle komma, så tycker jag att det är lite mysigt med den vita snön som ligger på backen.
Jag älskar min gata på vintern :)


Konstig skoldag & femtioöringar!

Konstig skoldag, jotack!
Som ni vet är några av mina kära vänner i England just nu. Blir ganska tomt när dom är borta. Idag var Marielle och Veronica sjuka, så dom va inte heller i skolan. Hajdi var den enda, av dom jag umgås mest med, som var i skolan. Vi åt tillsammans och oj vad konstigt det va att bara vara två st som äter ihop i matsalen. Det har jag nog aldrig gjort förr faktist! Lite sega raster som jag spenderade själv framför datorn, men jag överlevde dagen.

Fick för mig att städa lite nu när jag kom hem. Och äntligen kan man se lite av mitt skrivbord! Räknade mina femtioöringar också, och kom upp till 197st. När jag kommer upp till 200 måste jag nog växla dom på banken.. Femtioöringarna ska ju tas bort har jag hört. När ska dom göra det? måste ju hinna växla.. Jaja, isånna fall kommer jag få hundra kr för dom! inte helt fel.


197 femtioöringar på mitt städade skrivbord!

Tricpets och andra muskler..

Hahaha! Friskvård för fullt. Hajdi och jag sitter och ska skriva våra egna styrkeprogram..
Det går "Riktigt bra" när man är såhär trötta och flumma som vi är!

Övningsköra & Gympa!

Första övningskörningen med pappa är nu avklarad. Eller första "riktiga" övningskörningen iaf. Jag har ju fusk kört några gånger med både han och Daniel ute i sonstorps skogarna.. Haha. Det gick bra i alla fall!

Ikväll var det gympa också, Emilia och Sara var med. Kändes bra!
Lär vara ganska slut imorn efter ett pass på Aktiv med friskvården.. sånt man får ta..

Lördagen den sista februari

Blev tvungen att gå upp ca 11 igår eftersom att vi skulle hjälpa till på Finspångs innebandymatch. Emilia, jag och Sara var det som ställde upp, som vanligt. Matchen blev 6-9 så Finspång förlorade. Jag tyckte att de kämpade på bra iaf! Inget större problem med varken musiken, ljuset eller onlinerapporteringen, vi börjar bli bra på det där.

Klockan 5 hoppade jag på 410an för att åka in till stan. Där möttes jag av Matilda g som var ute och övningskörde. Jag åkte med henne hem till Åby där vi stannade hos Jonas. Vi tre gick ner till Åby centrum och käkade lite pizza, eller lite och lite, ganska mycket faktist. Linnea kom lite senare och tillsammans gick vi fyra hem till Matilda. Efter en stund kom Jacob dit också. Tillsammans kollade vi på melodifestivalen och vi hejade för fullt på Next 3 som tyvärr inte kom på nån bättre placering än 6a. Jag tyckte att dom var riktigt bra, och dom ska vara nöjda med deras framträdande :)
När melodifestivalen tagit slut slängde vi på nån film som Jacob och Jonas tyckte va bra. Tecknad var den och jag kan ju inte påstå att den va så bra som dom tyckte.. Men plötsligt lyser det en massa utanför fönstret. Det var ett helt tjejgäng som kom och hälsade på.. bla Julia, Jorunn och Sara. Riktigt kul att hälsa på dom med! Efter att vi kollat på lite filmer sen Haga tiden blev det dags att åka hem.  
Vi får göra om det här nån gång snart igen!





Mer bilder hittar du snart på min bilddagbok

RSS 2.0