Klantmaja!

USCH va dålig jag är. Har lite brottom för vi ska iväg till stan ikväll, men först blir det käk hos marielle. Hur som  helst så va jag inne på toaletten, så slog jag huvudet i toalettskåpet så allting åkte ut! Två parfymer gick sönder och självklart ska jag gå på glaset vilket resulterade i mycket blodspill från min fot. Sen var det bara att börja torka bort blod och parfym och ställa tillbaka allt i skåpet och sen sopa. Uj vad jag inte har tid med sånt här!!

Dålig uppdate..

Riktigt seg på sistonde. Huvudvärk flera dagar i rad..
Igår var jag i Linköping i alla fall, tillsammans med Emilia, Hanna och Malin. Vi kollade efter balklänningar, och jag hittade faktiskt en som jag fastnade lite för.. Får se om Hanna kan skicka bilderna till mig snart :)

Annars har det väl inte hänt så mycket. Haft två körlektioner den här veckan. Måste plugga lite mer teori också, men det tar jag så fort jag orkar!

Ikväll ska jag träffa Amanda.. Riktigt länge sen faktiskt. Får se lite vad vi hittar på, men det blir nog kul :)

Upp tidigt imorn till skolan och Öppet hus. Efter det är det innebandymatch på Aluceum kl 13.00!

Jag tänkte köra på en kort klänning till balen..

Nae då, det är en bild för ca ett år sen på mig och amanda :)


Studentkryssning

För er som missat det så har jag, Marielle, Emilia och Veronica fixat platser till studentkryssningen som är den 17 april. Blev skitglada när vi fick mail om att vi hade fått platser. Malin och Hanna hade tänkt åka med först, men nu kan inte dom. Vi har därför en 2-hytt ledig. Någon som känner sig sugen?

So wrong, it's right

Sådär ja! Robert från körskolan ringde mig idag. Han hade bokat uppskrivning och uppkörning åt mig. Tyvärr så kom jag på att jag inte är hemma de datum han hade bokat, men jag gick dit efter skolan så nu har vi styrt upp det hela. Säger inte när, men om en snar framtid kan det hända att jag har körkort. HIHI. Gjorde lite test på datorn där också. Fick 62 först och då fick jag rycket. Gav nästan upp och tänkte att det va omöjligt att få 63.. Testade en gång till och då äntligen gick det. 65 poäng fick jag, så då bestämde jag mig för att köra igen. På 14 minuter lyckades jag skrapa ihop 67 poäng av 70. Bra där Magda. Fortsätt så. Ae, nu babblar jag på massor märker jag. Vi hörs! :)

Oh så får man andas ut!

Har precis skickat iväg min religionsuppsats, 51 minuters marginal! Inte en dag för sent. Underbart. Om jag blev nöjd med den är en annan femma.
Imorn blir det att ta tag i Idrottsuppgiften bara, och sen måste jag skärpa till mig med körkortsteorin nu också. Fick 61 poäng idag.. 63 ska jag ha!!!! imorn så..

Grattis säger vi till min sötnos till syster som fyller hela 20 år dagen till ära! Kom hem snart tycker jag.. Kan passa på att gratta pappa också, eftersom han fyller om endast nån timme. GRATTIS till er :)


Slö

Idag kan man lugnt kalla mig för slö. Har typ chillat hela dagen lång.. Men så blir det efter en fullsmockad helg. Eller, va den så fullsmockad? Jo, det kan man väl säga.. Jaja..
Bokat två körlektioner den här veckan och ska även dra dit några gånger efter skolan och plugga lite på datorerna. Snaaaaaaaart så kanske.... :)

Snabba Cash!

Igår var det fredag. Igår hade jag endast en lektion i skolan. Igår hade jag körlektion. Igår blev jag extra taggad på körkort. Igår var det bio på kvällen. Det var Snabba Cash. Minst sagt snygg kille. Och bra film förövrigt med. Tycker jag. Rolig kväll helt enkelt.

Idag var det innebandymatch. Idag kraschade nåt, så jag kunde inte göra så mycket på första perioden. Men det löste sig till slut. Finspång förlorade dock. Aj aj, inget roligt.
Nu är jag uttråkad. Ge mig något att göra!?




HAHA! jag tyckte det såg lite roligt ut. Hihi. Som vi skratta. skrämde nog iväg alla kunder..

La gar-de-robe!







Såhär ser min garderob ut på ett ungefär. Kan inte ni lägga ut bilder på era också? :)

choklad!

Här sitter jag och snorar. Blev att stanna hemma från skolan och friska till mig. Imorn ska jag nog ta mig till skolan trots allt. Har bara en lektion, och efter det har jag bokat en körlektion också!

Premium Dark Mint mumsar jag på just nu. Fy va god den va! Lyssnar på lite musik också, samtidigt som jag rensar i garderoben. Fin fint blir det!


It is cold in here

Usch, Magdalena mår inte så jättebra. Hade först huvudvärk konstant i en vecka, efter det var jag förkyld en vecka och nån dag efter att det hade blivit bra kom det tillbaka. Nu sitter jag här förkyld och dan med huvudvärk uppe på det. Trots att jag åt två tabletter när jag kom hem från skolan...

Funderar i alla fall på att göra om min blogg lite.. Hittade några olika headers som jag gjort för ett tag sen.. Vad tycker ni om dom?
Aja, ska inte byta ändå. nog. det orkar jag inte. men kul ändå..










Done!

YES! Halkan är avklarad. Okej, kanske inte är så svårt att få godkänt på den delen men skönt att äntligen kunna bocka av det! Nu börjar det väl närma sig antar jag, eller hoppas jag .. Det var hur som haver jättekul att köra!
Emilia och jag satt i samma bil med världens gulligaste lärare. Och våran bil hade i alla fall mest sladd utav de tre som körde. Jag fick till och med hålla en liten uppvisning för de andra bilarna bara för att dom va så tråkiga och inte sladda nånting typ. För alla er som inte kört den än så säger jag bara att ni har nåt att se fram emot! :D

Blev ingen skola idag bara för det. och jag känner mig skapligt hängig.. Förkyld och dan.. Får hoppas att det blir bättre så jag inte missar mer av den roliga och lärorika skolan. Trevligt umgänge idag annars, och ävn lite plugg hann jag med. Har nu skrivit 9 sidor på uppsatsen "vem är jag?" Inte visste jag att jag kunde skriva så mycket om mig själv.. Göran kommer veta exakt allt om mig sen... Tur att jag inte ska ha han i nån mer kurs nu då... Hehe..


Innebandymusik

Det var någon som frågade om jag inte kunde lägga upp en spelningslista från innebandymatcherna, so here it goes! Lite blandade låtar som vi brukar ha med..
(Ni får jättegärna komma med kommentarer på musiken, och ge förslag på ny musik vi kan ha med..)

  • Timbuktu - Alla vill till himmelen
  • Jean Elan - Where's your head at
  • Darius & Finlay - Do it all night
  • Youngbloodz - I'mma shine
  • Laurent Wolf - No stress
  • Madonna feat Akon - Celebration
  • Chris Decay - Hold tight
  • David May - Superstar
  • Safri Duo - Played a live
  • Cool James - Dr feelgood
  • Fedde le grand - Put your hands up for Detroit
  • Bomfunk MC's - Freestyler
  • Ray Core, Szhabbe - Brand new me
  • Pitbull - Hotel room service
  • Junior Senior - Move your feet
  • Justice - D.A.N.C.E
  • Rihanna - Breaking disches
  • La Roux - Bulletproof
  • Linkin Park - Place for my head
  • LMFAO - I'm in miami bitch
  • Szhabbe - Love and time
  • Slagsmålsklubben - Övningsköra
  • Maskinen - Bränner
  • Mile one - Replay
  • Steve Angello, Laidback Luke feat. Robin S. - Show me love
  • 3OH!3 feat. Katy perry - Starstrukk
  • Sugarplum fairy - She
  • Teddybears - Hiphopper
  • 2 Unlimited - No limit
  • War - Rush huor
  • Snap - I've got the power
  • Afasi och Filthy - Sverigetrotters
  • Blur - Song 2
  • Daft Punk - Harder, better, faster, stronger
  • Darude - sandstorm

Annars har ni den här listan här på spotify!


Pluggis, jag?

Jovisst! Idag är jag pluggis. Inte i skolan dock. Hade rast på 3 timmar. Tänkte skriva både religion och psykologin då, men inte då! Nu har jag suttit här hemma vid datorn i ca en timma och faktiskt lyckats skrapa ihop ca 6 sidor om mig själv..


My mistake

Remember right that I did wrong, so here I go.
My mind is muddy but my heart is heavy. Does it show?
I lose the track that loses me, so here I go.

Otten!

Jag, Emilia, Veronica och Marielle åkte till Norrköping i fredags som sagt. Gjorde oss iordning tillsammans hemma hos Veronica innan och sen fick vi skjuts till Otten runt kl 11. Var en riktigt rolig kväll med mycket dans, snack och träffa trevligt folk! En av höjdpunkterna under kvällen, mest enligt Marielle, var att vi fick träffa "ensam-mamma-söker-blondinen-vad-han-nu-heter". Här har ni i alla fall lite bilder från kvällen!













Nya scheman

Är helt död efter igår. Kan skriva ett inlägg om gårkvällen lite senare!
Och förhoppningsvis kunna lägga in lite bilder också, om Emilia kan skicka dom till mig först.

Här har ni mitt nya schema som kommer börja gälla redan nästa vecka! Inte allt för jobbigt ;)


Blått: Svenska C

Rosa: Redovisning & beskattning,

Ekonomisk inriktning (rättskunskap, internationell ekonomi bla.)

Röd: Matematik C

Orange: Idrott och hälsa A

 


Good girls goes bad

Sitter i skolan. Åkte hit i onödan. Hade tydligen ingen lektion. Skrev lite på psykologin i alla fall, men smart som jag är så glömde jag spara. Nu är jag arg, så vägrar skriva mer.. Ska nog hem snart. Åker bil med Marielle, som har glömt körkortet. Smart tjej!

Funderar på Hugos eller Otten ikväll, vad säger ni andra om det? :)


Favorit mamsen!

Ringde mamma förut idag när jag var i skolan för att be henne skicka en skoluppgift via mailen. Det första hon säger är "Men magda, du vet ju hur dålig jag är på datorer..." Men jag skulle försöka guida henne rätt...

Magda: Först går du in på internet.
Mamma: Men vart gör jag det nu igen?
Magda: Du klickar på den där bilden som ser ut som ett e, och så ska det stå internet också..


Förklarar vidare och efter flera minuter lyckas hon komma in på mailen..
Magda: För att den ska skickas till mig måste du ju skriva in min mail där det står "till"..
Mamma: Hur gör jag det då?
Mag: Ja, du markerar i rutan där det står "till" och så skriver du in min mail som borde stå där i rutan där det står "från"..
Mam: Men det är ju jättejobbigt! Du har ju massa streck och sånt..
Mag: Okej, men då gör vi så här.. Du markerar min mailadress..
Mam: Hur då?
Mag: Klicka och dra med pilen över mailnamnet..
Mam: Okej, nu är det markerat.. Sen då?
Mag: Nu högerklickar du med musen på det markerade.
Mam: NEEEJ! Det försvann! :O
Mag: Markera igen..
Mam: Vad jobbigt!!!!!!
Mag: Så, sen högerklickar du! och så väljer du "kopiera".
Mam: Men det händer ju inget!?
Mag: Nej inte än..
Mam: Men det blir ju inte kopierat!? :O
Mag: Men mamma ta det lugnt.. Du måste klistra in det i rutan..
Mam: Hur? :S
Mag: Hägerklicka och välj "klistra in"
Mam: JAAAAA! nu står din mail där!

Mamma: Magda, jag gör aldrig om det här.


och vi ska inte tala om hur det gick när hon skulle försöka bifoga en fil sen också...
Men hon var rar som hjälpte mig! :)

I will tell you one time

Ingen skola idag som sagt . gick till körskolan . Tänkte göra ett test på datorn . Deras hårddisk var paj , gick istället till skolan . Väntade på Emilia som slutade klockan 3 . Åkte hem , åt lite mat oså . Emilia kommer hit snart igen , då blir det att fixa inför innebandyn .
FIBK - Lillån ikväll kl 20.00 som sagt . Komsi komsi och heja . Bästaste musiken ska fixas .


Check!

Första skoldagen är avklarad. Trodde att jag började klockan 8 i morse, men igår kväll fick jag reda på att jag inte började fören halv 1. Det var inte helt fel med lite sovmorgon så här efter lovet. Hade svenska, där jag fick reda på mitt betyg i svenska B och sist hade jag matte där jag fick tillbaka mitt matteprov. Hatar när jag gör småmissar som förstör allt, men men.

Emilia följde med mig hem och vi lagade god mat och sen kladdkaka till efterrätt. Spelade in lite roliga filmer med min kamera också och så fixade vi lite saker inför imorn.

Imorgon har jag tydligen inga lektioner, för alla är inställda på ett eller annat vis. Ska väl försöka skriva lite på religionen eller psykologin då, om jag nu orkar. Annars är det innebandymatch imornkväll klockan 8. Kom dit och heja vettja! :)


Maggan-frissan

Jag tyckte att min bror hade fått lite för långt hår, så jag tog fram saxen och klippte lite..

före:


efter:


Jag ger dig min morgon

Tja tja bloggen och alla söta läsare :)

Hehe..
Trött är jag . Gick upp kl 8 imorse och kl 9 var mamma och jag uppe och tränade på Medley , gratis till och med . Kändes bra att träna eftersom jag inte har gjort det på hela lovet typ . . Efter det blev det nyttig frukost och så tog jag mig en varm och skön dusch . Kl 1 hade jag körlektion , och det gick faktiskt riktigt bra , förutom att jag körde fast i ett dike , lite , typ .
Kl 2 var jag hemma igen , och det är vid den tiden jag brukar gå upp ur sängen i vanliga fall . Det kändes riktigt bra att jag hunnit med så pass mycket på förmiddagen . Jag åt lite mat och sen slängde jag mig på sängen . Råkade somna och sov där i två timmar vilket jag inte alls hade tänkt göra . Mådde skit konstigt när jag vaknade sen och jag är fortfarande riktigt seg . Har försökt plugga lite , men det känns inte som att det går så bra tyvärr . Får se om jag orkar skriva nåt mer på mina uppsatser , har typ allt kvar . .

Vad ska alla andra göra idag , sista dagen på lovet?


Stockholm city!

Veronica och jag tog bussen upp till Stockholm igår för att hälsa på systra mi och shoppa lite. Va nära att vi missade bussen på morgonen, men vi hann som tur var. När vi kom fram tog vi tunnelbanan till Gärdet för att kolla in Hildas och Eves lägenhet. Den var väldigt liten men fin och mysig. Jag fick en försenad julklapp av Hilda också, en fin ring var det. Den tackar jag för! :)
Hon följde sedan med oss till city där det blev shopping i lite roliga affärer som tex Weekday, Mango och American apparel. Jag inhandlade en hel del nya kläder, och nu är jag pank. Igen. Vi åt gott också, men sen på kvällen var det dags för mig att åka hem. Skulle varit kul att stanna kvar och gått ut på kvällen, men jag kände att jag va tvungen att åka hem och plugga.
Jag tackar veronica för dagen och även syster som guidade oss runt på stan. Puss på er.
Här är i alla fall det jag köpte, runt femhundralappen:

 

spetslinne, liten handväska, "sovtrosor" - Gina Tricot

två linnen, kjol - Weekday

väska och grå kofta - Mango


Bowling i bilder

Lite väl suddig bild, men grabbarna från banan bredvid var ju för härliga! :D

 

Jag vann första serien, tro det eller ej! :)

 

och Hanna förlorade båda.. Förlåt, men det är ju bara sanningen!


Bowling

Ikväll står bowling på schemat. Emilia ringde O'learys och bokade en bana åt oss kl 20.00. Det ska bli riktigt roligt, och jag är ju väldigt bra på det där, så det blir nog en lätt seger ;)
Vad gör alla andra denna kalla fredagskväll?

Pulka!

Blev lite pulkaåkning förut med Malin, Petter, Findus och Henka..









hittade en gammal digitalkamera som jag tog med ut, den va bättre än jag trodde..


skönhet

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt alls . Tänkte plugga lite , blev två rader på psykologin .  Får ta tag i det där nån annan dag känner jag ..
Gjorde i alla fall en ansiktsmask på mig själv .
Jag började med att rengöra hela ansiktet , sedan använde jag en ansiktsskrubb och efter det ansiktsmasken . Avslutade med en mjukgörande kräm , och voila , bäbislen hy .

1. ACO, FACE rengöringslotion

2. GUNRY mjukt & skönt, facial scrub, mango och papaya

3. Moisture mask, återfuktande och mjukgörande ansiktsmask

4. Nivea visage, natural beauty, ansiktskräm


klipper till med saxen..

Var tvungen att klippa lite i mitt hår idag kände jag. Blev lite i topparna och så fick jag nästan lite snedlugg.. Nu känns det lite fräshare i alla fall!


Nyårslistan

Kände för att svara på dessa frågor som de flesta gör såhär när det kommer ett nytt år, jag är lite efter bara .. Och du behöver verkligen inte läsa hela listan ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag gick ut på Hugo och Otten för första gången!
2. Höll du några av dina nyårslöften? nja, va lite svårt då jag inte hade några.. vad jag kommer ihåg..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? inte så vitt jag vet..
4. Dog någon som stod dig nära? nej, ingen som stod mig så jättenära.
5. Vilka länder besökte du? Egypten!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? mer utomlandsresor. mer kärlek
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Oj, lite svårt.. tror inte det finns nåt datum som är värt att minnas mer än nåt annat. finns många bra!
8. Vad var din största framgång 2009? lärt mig från mina misstag
9. Största misstaget? finns väl några saker man skulle önska va ogjorda.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? feber!? (a)
11. Bästa köpet? inget vettigt. bara massa onödiga köp tror jag..
12. Vad spenderade du mest pengar på? måste nog svara kläder. eller möjligtvis skor. nae, kläder!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jo, finns väl en hel del personer som gjort mig glad under detta år.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? sexy bitch. Haha, nje vet inte riktigt..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? tror nog att jag har varit lite gladare i år, men det är ju svårt att säga. är väl alltid lite upp och ner..
16. Vad önskar du att du gjort mer? träffat mer folk..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? hmm, vet inte riktigt..
18. Hur tillbringar du julen? med familj och kusiner i örebro.
19. Blev du kär i år? nja, inte kär skulle jag nog inte påstå.
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewives
21. Bästa boken du läste i år? bok? :S
22. Största musikaliska upptäckten? Erik Grönwall kanske.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? presentkort, parfym, lite smått..
25. Något du önskade dig men inte fick? hmm.. en hund!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? firade med familjen och sen fikade med några vänner.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? lite mer kärlek är ju aldrig fel.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? helt underbar.
29. Vad fick dig att må bra? mina vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? snyggingen från New moon (a)
31. Vem saknade du? vet inte.
32. De bästa nya människorna du träffade? har träffat en hel del nytt folk faktiskt, vissa bättre än andra :)

Inte jag, inte kär

"Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram.." Enligt Petter är jag ett fetto som borde banta. Får väl ta tag i min diet snart.. Men nu ska jag äta lite godis, vi tar det snacket sen.

Dagarna rullar på som vanligt och skolan börjar närma sig. Inte har jag börjat med några skolarbeten för det.. Eller jag fixade lite med en sak inför idrotten igår faktiskt, men mer orkar jag inte. Jag är faktiskt förkyld och har huvudverk, då orkar jag inte med nåt sånt skolskit. Umgås med kompisar är vad jag sysslar med såhär på lovet.. Låter lite mer lockande än skoljobb. Var på Babylon igår med Emilia och Sara och Veronica. Oj, hur vare med bantningen egentligen... går inget vidare.. eller just tusan, jag åt sallad. Stor applåd!

Nae, men om jag skulle göra nåt vettigt nu. PIANO, ciao!


I <3 Disney

 

 

 

 


Den där varma gosiga..

Skulle inte sitta helt fel med en varm pälsjacka i den här kylan.
På bilden ser det dock inte ut som att det är lika kallt väder utomhus..

stockholmstreetstyle


Supercalifragilistic- expialidocius

Ta mig här ifrån . Nu .

Igår kollade jag lite film med några trevliga personer iallafall . Det var mysigt .
Ikväll måste jag hitta på nåt innan jag dör av tråkighet . Övningskörde lite förut iallafall . Och till er som inte har kört så länge , gör inte som jag! Kör inte i Finspångs brantaste backe när det är dyng halt ute . Inte smart .

Parfymer

Jag älskar parfymer. Goda sådana alltså! Vill ha mer mer mer. ge mig någon? :)

favoriten måste nog vara den med en guldig rund boll till lock.. luktar lite vaniljliknande. Synd bara att den är köpt i Italien, och nu är den nästan slut.. Buhu.. men annars så är ju DKNY en riktig höjdare också. Så fräsh i doften. Vilken parfym är din favorit?


Bilderna ingen borde se..

Haha, Här har ni! Hoppas ni får er ett gott skratt.. Och här är bevisen på att jag inte alls blir bra på varje kort, för er som påstått det..

















Nyårsafton

I torsdags var det nyårsafton för alla er som missat det. Kvällen började hemma hos mig tillsammans med Emilia, Malin, Marielle och Veronica. Vi åt lite mat och gjorde oss snygga inför den fortsatta kvällen. Lite innan 11 befann vi oss hemma hos Petter där det var en hel del folk. Jag hade en riktigt rolig kväll, och riktigt härligt att få stå med alla vänner vid 12- slaget. Nu hoppas vi på ett ännu bättre år än det förra! och åter igen GOTT NYTT ÅR!


slänger väl upp lite mer bilder på min bdb kanske ..


Sherlock Holmes

Pappa bjöd familjen på bio idag. Sara och hennes familj va också med. Det blev Sherlock Holmes, och den var faktiskt riktigt bra. En spännande film som jag tycker att alla borde se!

:)


Inköpt

Här är det jag köpte i stan i torsdags..


bh, mascara, lösögonfransar - H&M
jeans, nagellack - Cubus


RSS 2.0