8/11 - party all night long

Piraja med Emilia, Veronica, Marielle, Amanda, Sofia, Ellen. Vi hängde först hemma i Niklas systers lägenhet tillsammans med Niklas, Petter, Findus och Hugo. Sen bar det av till Flygeln, där det hölls!
Kön var den värsta ever.. Vissa fick panik, några kunde inte andas, andra började till och med gråta, och hur som haver så gick vi ur kön..
Funderade på om det var värt att ställa sig i kön igen.. det var trots allt en sjukt lång kö! Gick fram till poliserna som stog där, De hade förövrigt bara stått klämda i kön tillsammans med oss innan vi lämnade kön, men nu, bara för att vi gick ur, så hade de löst upp folket lite..
Lite smått irriterade gick vi fram till en utav dom och frågade vad vi skulle göra om vi hade gått ur kön för att vi inte kunde andas. Svaret vi fick var att vi skulle ställa oss sist i kön, vilket vi vägrade.
Vi sa till polisen att vi skulle gå hem, men istället gick vi runt och smet igenom staketet in i kön lite längre fram där killarna stog. det var ju trots allt där vi borde ha stått..
Jaja, lång historia om en kö upplevelse, men så var det iaf!
Kom in tillslut, lyssnade på idolerna och dansade runt.
Sen blev det att springa för att hinna med den sista bussen hem som gick halv 2.

trevlig kväll!? lite olika åsikter..

Puss och tack för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0