Älskade Tjockis,

..och då menar jag inte våran katt, utan sjölvaste ön, Tjockisholm!

Äntligen hemma, eller äntligen kanske inte är rätt ord... skulle lätt åka tillbaka dit ett tag igen, vilket jag i för sig ska senare i sommar.. Jaja, det är skönt att vara hemma och få duscha i fräscht vatten och sova i sin egna säng!

Vi åkte ut i måndags, först med bil till Sandbryggan och sen rodde vi ut med båt till Tjockis. Vi kom fram vid kl 7 ca och då var det grillning som stod på schemat.
På tisdagen var det sola och bada som gällde. Eller bada kunde man knappt, men skvätta lite vatten på sig va ju skönt. Sen fick jag reda på att det skulle vara bröllop där för Saras faster. Det var inte alla som visste om det, utan det kom som en liten överraskning. Vi hjälpte till att göra iordning lite saker och jag skötte filmkameran under vigseln, som skedde på klipporna med utsikt över havet. Efter det åt vi god mat och fikade tårta.
På onsdagen var det mer sol och bad, och Sara och jag rodde ut till fyren, tog lite snygga kort och rodde tillbaka. Det spelades också en heldel kortspel som plump och så körde vi även lite monopol på kvällen.
Sista dagen, alltså idag, blev det att steka ytterligare lite, och jag trodde inte att jag hade fått nån färg alls, men nu när jag kom hem insåg jag att jag hade bränt mig i ansiktet. Röd är färgen och varm känner jag mig.. Förhoppningsvis har det lagt sig lite tills imorn!

En superskön vecka ute på Tjockis har det i alla fall varit, och mer bilder kommer snarast :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0